FLY HIGH AND TOUCH THE SKY



goodnight lovers, goodnight friends


ALMOST UNREAL








SOMETHING TO FIGHT FOR

De flesta människor sätter stor press på sig när det gäller framtiden. Det gör man endast för att man är rädda för att om man låter vinden blåsa precis vart den vill, kommer man att hamna på en plats som man egentligen inte vill. Man tror samtidigt bara att vinden vill sitt bästa. Därför offrar gärna lite av sin trygghet för att få det men vill ha, och något man verkligen kan lita på.



SUNDAY AND A CUP OF COFFEE

Söndag, söndag denna eviga äckliga söndag. Gårdagens utgång var mycket mer än bra. Började hemma hos mig med min bästa vän Sofia och lilla mamma. Några glas vin sedan drog vi in till stan och mötte upp resten. Satt några timmar på Voda innan vi drog igång på Vatra. Fullt ös, medvetslös..

Idag mår jag väl som jag förtjänar, dock är det faktiskt inte så farligt. Det är mer halsen som spökar och imorgon ska jag upp klockan fem igen och en ny vecka som undersköterska. Eftersom jag redan tröttnat så hoppas jag att det händer något riktigt stort imorgon. 


Nu ska jag drömma mig tillbaka, kolla på One Tree Hill. Tänka, gråta, skratta lite och göra något jag tycker om. Tänka framåt, vara glad och se allt positivt. Man måste ju våga ta steget om det ska hända något.


SING IT AND SHUT IT DOWN






KEEP ON WALKING

Tror att man skulle känna samma känsla om man hade blivit slagen med ett stålrör eller varför inte ha blivit daskad av en elefantsnabel? Min nacka mår förjävligt idag. Jag har bestämt att jag aldrig ska bli medlem i Ramstein, aldrig sångare i kiss, kan lika gärna säga att jag aldrig i hela mitt liv kommer bli hårdrockare. Min nacke är liksom inte gjort för det. Inte ens två minuter.

Äntligen har det slutat regna så ska nu ta mig ut på en promenad.


sen hatar jag av hela mitt jävla hjärta människor som tror sig veta mer om mig än vad jag själv vet, tja!


GIRLS GIRLS GIRLS












LÖRDAG IGEN

Godmorgon.

Ligger och kollar på nyhetsmorgon för ovanligheternas skull. Gårdagen var grymt lyckad. Började hemma hos Ebba med många partyhönor och sedan drog vi ut till Hönsa Bygdegård för att fira Maria och Evelina som fyllt 18. Blev en ganska lugn kväll men idag har förskyldningen slått till mig som en klapp på käften.

Gick upp redan vid nio, känner att jag behöver ta tag i denna lördag så tidigt som möjligt. Ikväll blir det kanske en utgång, men en lugn isånnafall.


NEW IN



skinnjacka HM


oversize kavaj BIKBOK


tröja VEROMODA


stickard tröja GINA TRICOT


GLAD TJEJ

Till skillnad mot i morse är mitt humör på topp just nu! Började ioförsig fredagsmorgonen med att lyssna på en alldeles för tråkig utbildning, riskettan. Men eftersom jag fick sällskap med fyra andra töser så gick det ju rätt bra ändå. När det äntligen var klart käkade jag och ebba lunch och efter det gick vi på stan. Nya underbara kläder fick jag med mig hem, och en tom plånbok. Men vad gör det? Man lever ju bara en gång. Imorgon kanske jag tycker annorlunda.

Det står fem galna glada gubbar i vårat kök och håller på att fixa och dona. Ska nu ta på mig gympadojjorna, mamma erbjöd mig att gå ut utan koppel idag. När jag kommer hem har vi fått ett helt nytt kök.

HELVETE VAD GLAD JAG ÄR


TRÖTT OCH SLETEN, ARG OCH LEDSEN

Veckans sista dag på KSS, tack gode gud! Jag och RoA folket går runt i vita byxor, foppatofflor, blåa skjortor, äter i resturangen tillsammans med alla läkare, tar två glas från början istället för att behöva springa flera gånger, har pennor i skjortfickan och avdelningspapper i byxorna. Fast vi tjänar inget.

Det är inte bara hemma dom behandlar mig som en hund, utan på jobbet också. Hämta det, spring och gör det, säg till den, gå dit.. MEN gå inte ut från avdelningen själv för du hittar inte, och där kommer koppletgrejen in. Men ärligt talat så gillar jag stället grymt mycket, oftast. Lite mera action där än på ett äldreboende om man säger så.

Därför går jag hem varje dag klockan 14 med ett leende på läpparna, känner mig stolt över att jag varit en sådan snäll jycke hela dagen. Men idag dansade jag tillomed några moves ut från sjukan. Det är torsdag och jag är nu ledig i tre dagar. Imorgon ska jag frivilligt ta denna förbannade riskkursen så jag kan få körkortet slaget i handen så fort som möjligt, sedan ska jag shoppa shoppa &shoppa. På lördag kan jag slå en utgång med girlsen och boysen.

One tree hill, kaffe.


KEEP TALKING LATER

en dag till sen helg
goodnight!


TJUGOFJÄÄÄÄRDE LIKSOM

Så där, nu efter 10 timmar i fullrulle kan jag äntligen sätta mig ner fem minuter innan nästa 2 timmars race börjar.

Idag när jag kom upp på skolan möttes jag av en hel afterski-flock som firade 100 dagar till studenten. Men men, brydde mig inte så mycket om dom, varför vara avundsjuk på en sådan sak? Det är ju liksom bara 100 + 365 dagar kvar tills det är våran tur..

Efter det och mitt möte med djävulen själv så blev det praktik i tre timmar. Nu ropar mamma på mig igen. Time to go, idag blir det handbollskväll.


SKRATTA ELLER GRÅTA

Det var som en blixt från en klar himmel. Det var som om jag skrek fast jag fick inte fram ett enda ljud. Händerna började skaka, huvudet kokade över och kroppen överhettades. Jag trodde inte det var sant. Även fast jag inte kommer ihåg något så kändes stället bekant.  När du låg där, du såg ut som ett spöke som jag också gör nu förtiden och andades 5 gånger i minuten. Dina sista ord; "ta hand om dig, jag älskar dig". Varför har jag inte gjort det? Kan det vara för att det känns som du inte lämnat mig, att du finns kvar fast jag inte träffat dig, att vi gått om varandra? Jag vet att det inte hade gått så långt om du fortfarande fanns där så jag bara kunde ringa och få några stöttande ord. Du om någon kunde stoppat mig. Men nu klappar mina hjärtslag antingen dubbelt så sakta eller dubbelt så snabbt bara för att jag inte fått höra din röst på evigheter. Känns som du är en av bitarna som fattas för att jag ska kunna andas normalt igen. Om jag fått ångest attackerna för att du vill att jag skulle ha dom kan jag lätt fortsätta med det helvetet, "allt för dig" som jag alltid sa. Jag vet hur du plågades av detta och jag vet hur du såg ut och nu vet jag hur mamma ser på mig. Idag kändes det som om mitt hjärta stannade. Jag stannade och tittade mig omkring. Helt plötsligt kom jag på när jag sista gången pussade dig i pannan, sista gången jag såg dig, sista gången jag fick hålla din lilla kalla hand, sista gången jag hörde dig andas och sista gången jag kände ditt hjärtslag. Det måste vara ett skämt. Men idag, första dagen på praktiken står jag i det rum som du en gång lämnade mig i.

MORMOR





MEMORIES LOVES YOU

I'm just as good as you want me to be
I'm only so sweet as you choose to see
I'm reaching the level, you're setting up
I'm only heading until you say stop

I only ravage where you give me the place
I'm only seen until you shade my face
I'm just as good as you want me to be
Who I am, you tell me




18 AND LIFE YOU KNOW















 

 


DET RÄCKTE INTE RIKTIGT

Känslan i kroppen när jag kom ut i solskenet var ju typ underbar om man kan låta så djup, men nu sitter jag här igen och känner VA FAN ÄR DET HÄR?! Jag är så jävla trött på snön, jag vill ha vår och sommar nu, jag går dagarna ut och dagarna in utan något roligt händer, jag lever som en jävla hund, jag vet inte riktigt vad jag väntar på, jag är trött på mig själv och jag hoppas jorden exploderar så fort som möjligt. Känner för att göra något galet. Dra en resa till spain, raka av mig håret, tatuera Barack Obama över hela ryggen, åka och checka in OS i Vancouver, käka en levande fisk, ringa en kändis och låta galen eller va fan som helst. Jag är ju 18 så nu kan jag ju egentligen göra vad jag vill. Kan man bli mer deprimerad? Ne, det kan man nog ej!



IT´S HARD

Nu ska jag äntligen få gå ut och se världen med andra ögon, andas några djupa andetag och känna lycka igen!


SVERIGE SIKTAR HÖGT

Tycker att snön känns lite för överdriven nu. Det spelar ingen roll vart man än tittar så är det flera meter snö precis överallt. Detta betyder att det kommer dröja ännu länge innan man kan gå runt i short, ett stort linne och converse utan att behöva frysa sönder, innan man kan ligga på stranden en hel dag kanske vi bara kan drömma om i år. Som sagt, jag hatar det verkligen. Ge lite sol och värme till detta ihjäl frusna land!


Sitter och kollar på repriserna från nattens hockey matcher från OS. Sverige visar ju även i år att dom inte är så jälva dåliga som vissa kanske tror. Själv hoppar jag skyhögt så fort dom gör något bra. Dessutom har dom ju Sveriges snyggaste sportneeeerd med i laget.



SUNSHINE

Måndagmorgon och jag känner mig fortfarande bakis. Egentligen har jag bara åkt på en liten förskyldning och en lite större "tung-i-bröstet"- disease eller nått, känns som hela jorden skakar så fort jag hostar.

Har legat och kollat på film hela morgonen, hoppade faktiskt över hockeyn men det gick ju galant ändå. Känner inte riktigt för att röra på aset och ta tag i dagen riktigt än. Ut kommer jag ju ändå inte förrens mamma kommer hem och sätter koppel på mig. Fast just nu skulle en lång promenad i solen göra mig betydligt mer lyckligare.

Morgongymnastik, en kopp kaffe och en skvallertidning ligger på bordet och väntar. Kanske är värt att ta sig upp iallafall.




YOU NEVER WALK ALONE

Man arbetar på något stort, och det börjar antagligen påverka sitt privatliv och sina relationer. Det som händer i sitt inre är mycket viktigare än att man försöker upprätthålla någon sorts sken. Vänner börjar undra över vad man gör och en del kastar misstänksamma blickar. Men det är bara att köra. Följa upp sina idéer och se till att förverkliga dem.




DO WHAT YOU DO BEST

Ligger nu invirad i täcket och ser på en Falk-film. Ute är det -21 grader och mina tår är som isbitar. Ska bara börja tacka mina sjuka vänner Proppen och Krabban för eran fina och välfixad present. Ni är mer än guldvärda och jag ska nog minsann ta vara på allt.

Imorgon bitti ska jag kolla på Sverige-Finland klockan 06:00 har jag fått för mig. Vilket jag kan göra eftersom jag är ledig och därmed kan sova hela dagen sen. Känns som om jag skulle behöva det. Sova och inte veta någonting om vad som händer i världen, vem som gör bort sig på skidorna i OS, vilka som är det nya paret, sportlovets skitsnack och händelser, vilka två tjejer som är nya cat-fight paret, slippa se snön, vilka kändisar som skaffar barn med vem och bara drömma mig bort till en bättre plats på jorden. För just nu hänger jag inte med någonting, antingen händer det för mycket eller så händer det ingenting. För det finns folk man skulle vilja be dra åt helvete och sedan spotta dom rakt i ansiktet.




en vän är en person som vet allt om en, och fortfarande tycker om en


TRUE FRIENDS

Snart kommer mina kära vänner Sofia & Christopher hit, blir tydligen lite mer firande. Känner att jag snart är back on track efter gårdagen och helgens bravader. Sen har andra problem sakta kypit tillbaka känner jag, men ska göra allt för att klara av det denna gången. Ta ett djupt andetag och tänk på morgondagen.


THANK YOU


















18 o supersnygg

Tack ännu en gång för alla fina presenter. Fick även lite annat smått & gott + en bakisdag och en helvetes-jävla massa snööööööö!


URSÄKTA, JAG HAR ETT LIV NU

Dålig uppdatering dom sista tre dagarna, men hela helgen har liksom varit allt förutom lugn.

I fredags firade jag och Alice med party i Öms med väldens bästa vänner. Mycket skratt och glädjetårar kunde vi njuta av när vi fick fram våran starka, oskämmande och känslolösa charader, sant eller falsk och totalsega hjärnor vid "hej-knäckt". Sedan var det mer eller mindre folk överallt och tack allihopa och alla fina presenter och eran fantastiska stämma när det gäller födelsedagssången. Jag insåg även hur bra smak boysen har egentligen. TACK!

Efter fyra timmars sömn vaknar jag av att två stora huven med ett stort smile stirrar på mig när jag lite halv segt får upp ögonen halv nio på min artonårsdag. Med sprängade huvudvärk tar jag mig upp, sätter mig i bilen och försöker ta oss fram i snöovädret tillbaka till Öms för att städa upp all skit som ni lämnat kvar.. hehe kan väl säga att det var som att gå in i en helt annan värld. Öl - och fastklistrat-snus - världen. Helvete var det enda som kom min käft den morgonen. Men vi skrubbade, torkade, dammsög, skrubbade lite till och sedan åkte vi en gång för alla därifrån.

Födelsedagen började alltså inte speciellt rolig om man säger så, men väl hemma blev det tårta och ännu mer presenter och det tackar man ju inte nej till.. Gick och la mig för jag trodde jag var trött men tydligen inte. Inte en endaste blund vilket kanske inte var så konstigt när världens största plogmaskin är påväg rakt in i vårat hus. Jordbävning på högsta nivå om man kan säga så.

Tog senare tag i livet, duscha av allt äckligt som satt som en mur runt mig, håret luktade öl, skit under naglarna, tuggummi på tröjan. Ja allt man kan tänka sig egentligen. Käkade lite god mat med mamma och pappa sedan blev det tårtbak som vi sedan käkade hemma hos Alice med några söta filurer innan vi fortsatte vårat firande.

Idag mår jag förjävligt, fast ingen ångest. Jag har inte insett att jag fyllt 18 och jag känner mig inte speciellt äldre heller. Jag ska från och med nu i fyra veckor flytta till mitt andra hem, KSS. Ska leka undersköterska och operera bort polyoer på varenda liten varelse. Mamma har redan ställt nya krav, men dom tar jag någon annan dag.


Hade lovat mig själv (som vanligt)att ta kort för en gångsskull och speciellt nu under denna helg. Hade laddat två kameror, raderat många minnesvärda kort, men det slutade med ett enda kort och den är från igår på tårtan, med en dåligt jävla mobilkamera dessutom.


HUR ÄR DET ATT VARA 17 ..

Jo, bara en lång jävla väntan. Och under tiden..


festar man lite,


vilar man lite,


träffar sina underbara vänner lite,


går ur skolan för att sedan gå in i den igen,


drar svängen förbi Borlänge,


solar lite,


festar lite till,


firar in ett nytt år och

nu sitter jag här, fyller 18 om 12 timmar. Jag klagar inte!


MORSNINGKORSNING

Vaknar med största feta jävla leendet på läpparna. Idag ska det bli en bra dag, jag ska ha kul, få träffa underbara människor och ha en riktig röjkväll.

Nu ska jag hoppa in i duschen, känns som det är dags att få bort mitt äckliga flötiga jag.


IT´S NOT FAIR

Äntligen har jag lite ledig tid efter en kväll full av fix, trix, megamix.. trött är jag också. Provat kläder hela kvällen, fixat musiken, börjat städa rummet men sluta lika fort, skrattat och haft en helt ok stund med mamma och bror. Så ikväll hoppas jag att jag kommer somna tidigt. Imorgon är det fullspäckad hela långa dagen och kommer sluta i dunder och brak. Och innan jag lägger mig ska jag fått höra födelsedagssången.
godnatt folket

saknar söta lilla josefine



EN SHOPOHOLICS BEKÄNNELSER

Kom hem för en stund sedan efter en mysig eftermiddag med Emelie. Sedan blev det ju så att jag gick en stund på stan och fick jag med mig någonting hem den här gången? Ja, det fick jag nog. Mamma vill nu skicka mig till någon expert som kan hjälpa mig med att sluta shoppa varenda jävla gång jag åker in till stan.

Nu är det full rulle hela kvällen.



LET'S DO IT AGAIN

Solen stack precis fram och lite gladare blev man, men utan att bli förvånad försvann den lika fort. Ska fixa lite och hej o hå sedan ta mig in till Skövde för en eftermiddag med söta fröken Fransson.


augusti 08, jag & emelie


FÖRDRIVER TIDEN


 

 

 


COLOUR THE WORLD

Vaknar med ett leende på läpparna och tanken slår mig att det är torsdag, 18 februari, slänger snabbt ut ett grattis alla som heter Frida & Fritiof, 2 dagar kvar tills jag skrattar åt året som 17 år. Kändes som jag föddes nyss.

Som vanligt vaknar jag alltid lika pigg som en pensionär varje morgon mellan 07:20 och 08:14 och tycker livet är skit för vad ska man hitta på halv nio på morgonen? Men idag finns det mycket att göra, så jag börjar nu.


NOBODY EVER SHUT IT DOWN LIKE YOU

even in the bottom of the sea, I can still hear you inside my head
telling me, touch me, feel me.
Then I think about all the time you were telling me lies
so, have you ever tried sleeping with a broken heart?


DET VAR EN GÅNG

Haha, hittade nyss min och Pontus favoritlåt när vi var små.
Ja, pinsamt eller inte? skitsamma.


VÅGA ALDRIG GE UPP FÖR NÅGON ANNAN


Jag skulle kalla er amatörer, ne idioter. Idiotiska amatörer? hmm, ja det skulle jag.

Önskar jag kunde göra allt bra igen genom ett knäpp med fingrarna, så att jag sedan kunde skratta er rakt upp i ansiktet, men det går inte. Regler hit och regler dit.
Inte så att man skrattar knäna av sig precis..




I´M GONNA FIND A WAY TO MAKE IT

Vad ska man göra? Köra ständigt på samma rutiner varje onsdag?
Allt är okej, sedan blir det lite värre. Helt plötsligt kommer man fram till något bra, sen blir allt värre än värst igen. Det är nästan sorgligt och jag känner hur hatisk jag är mot mig själv, jag orkar inte.


LONDON CALLING








RÄTT OVÄRT

The voice är slut, mitt kaffe är slut. Ja, då kanske man ska dra tummen ur röven och göra något vettigt. Men orkar jag? nej. Har huvudvärk så det bara skriker om det.

Idag väntas en lång dag, eller åtminstonde en nervös dag. Är nervös över vad helgens svar på tal kommer visa. Därför ska jag göra allt för att få pulsen att gå upp, jag vill ju inte missa strippan som kommer...

Såg att klockan gick en timme före mot vad jag egentligen ville, en snabbdusch nu sedan Skövde.




THINK TWICE

Ibland är det kanske dags att tänka om, inte vara så stel utan istället vara öppen för olika lösningar och förslag för att komma någonstans här i livet. Man kanske inte bara ska ta första bästa tipset för det kan det sluta lika olyckligt det. Tänk till lite innan man känner behovet av att fatta ett beslut är ju en grej. När det tillslut helt plötsligt plingar till i skallen och man inser att man börjar tröttna på att befinna dig i ingen mans land och längtar efter något/någon som kan ta en vidare, ta chansen och tveka inte.


HEJ VÄRLDEN

Jag lever fortfarande efter 8 stick i armen. Tydligen är jag för snål för att ge lite blod till labb-kärringarna på kss, fast omedvetet då. Kändes som att dom fick ut hela mitt blodomlopp tillslut iallafall, om jag nu ens har något. Hela huvet yrar runt och inget är riktigt på sin plats om man säger så. När man sitter och glor rakt ner på sin egen arm i över fem minuter och när sjuksyrran är torrare än världens torrboll inte säger ett ljud får man liksom improvisera själv + rosa blod med bubblor.. fresh typ.

Har spenderat 6 timmar av dagen tillsammans med min pappa, måste även vara första gången som vi hållit sams under en längre tid. Kanske gjorde jag det med mening eller så blev det så automatiskt men tänkte inte ens "skjut mig!" en enda gång. Fick en ny tavla, klocka och lite annat smått och gått. Han var på sin bästa sida och jag tackar aldrig nej till om man har chansen att ta hela handen även om man bara blir erbjuden lillfingret.


Jag har nu börjat räkna ner mina dagar som jag har kvar i världens mest meningslösa ålder. Därför tackar jag mamma och pappa för att dom tänkte så klokt när dom bestämde sig för att skaffa en liten unge. Dom hade egentligen hoppats på att det första barnet skulle bli en kille. Så ibland när dom är arga på mig ber jag dom kalla mig Marcus om dom tycker det känns bättre. Men ganska snabbt inser dom att dom hellre vill ha en tjej som gillar killar och inte en kille som gillar killar. Så jag kommer nog alltid från och med nu vara en Jennifer "gumman" Andersson för mina fantastiska päron.








glá tjej


YOU MAKE MY DAY

Mitt livs historia handlar om bakdörrar, sidodörrar, hemliga hissar och andra sätt att komma in och ur ställen utan att folk stör sig.

Godmorgon!
Vaknade extremt tidigt och ovanligt pigg idag. Kanske inte är så konstigt eftersom jag somnade med stress, hat, illa mående och längtan i kroppen rätt tidigt.

Sitter som vanligt och tittar på morgonens bästa program, Vakna med The Voice. Josefine prövar en sumodräkt och blev 200 kg större på en minut. Jag vet, det låter hur töntigt som helst. Man måste liksom seeee det.



NEW IN TODAY

Hemma efter en heldag med Alice i stan och som vanligt lyckades jag inte komma hem tomhänt idag heller. Nu ska jag ha filmkväll med bror och sedan sova tidigt, gör allt för att det ska bli fredag fortare och komma ett nytt steg vidare i livet.



skor DIN SKO 299
linne BIKBOK 199
även; armband INDISKA   örhängen BIKBOK   ring GLITTER



15/2-10

Sådär, satt mest hela förmiddagen och glodde mer eller mindre in i väggen samtidigt som jag räknade tickandet på sekundvisare. Tiden ville tydligen inte gå fortare, men nu känner jag bara att jag aldrig skulle suttit där och glott in i väggen för nu hinner jag knappt sitta här.

Ska fixa det sista sedan åka in till stan och ha en hel eftermiddag med Alice. Planering först på schemat sedan ska jag ta mig en runda på stan och sen får vi se om det finns något kvar efter helgens intag av snabba cash.





topp HM  leggins GINA T
smycken HM & LINDEX
leende  FEJK


ha en bra dag, puss!






THE FINAL COUNTDOWN

No or never. Haha jag gör väl bara en stor grej av det kanske men det känns som att nu har jag fem dagar på mig innan mitt allvarliga liv börjar. Därför har jag fått för mig en massa saker jag måste göra innan jag kan gå över till vuxenlivet. Låter skumt egentligen men jag blir glad av det.

Men veckan är mer fullspäckad än vanligt. Vet inte hur jag ska hinna med mig själv knappt. Ska göra mina besök återigen hos Bamse på barnmedicin, träffa sötnosen Emelie förhoppningsvis men stört av allt blir det planering inför kvällen då jag och Alice ska fira att vårat liv i den meningslösa åldern som 17 är över.

Har suttit och druckit thé och kollat på Vakna med The Voice hela morgonen som även toppat min lista på bästa tv-program.


TRUE STORY



jag behöver ingen lag och inga jävla föredrag, för du är du och jag är jag
och är det så att din väg ändå går precis intill, så kan vi bara hjälpas åt att komma dit vi vill


VARNING FÖR RAS

Snart är februaris mest överskattade dag över. Iallafall för dom som firar denna dag nerkrupen i sängen, drar täcket över huvet och hoppas på att dagen ska ta slut så fort som möjligt.

Så tänkte jag imorse när jag vaknade. Ville bara lägga mig igen och hoppas på att denna dag skulle ta slut. Hade inget att se fram emot just denna söndag och speciellt inte när det är 14 februari. Men nu vill jag bara be om ursäkt för mitt ohyffsade beteende för att jag på något sätt ville få alla på min sida och protestera mot alla-hjärtans-dag. Tror inte jag lyckades speciellt bra, vilket kanske va tur. Har läst så mycket fina inlägg på allas bloggar, fejjan publicerar en ny gullig status varannan minut och jag blir typ glad av att läsa dom även fast dom inte är till mig. Det räcker så för mig faktiskt, beror nog på att jag svalde pillrena så fint och blev mitt normala jag igen.





THAT´S THE QUESTION

Ler du för att du är glad, eller är du glad för att du ler? Man undrar det varje gång när man hamnar i det härliga tillståndet. Svaret på denna fråga är det dock ingen som vet. Man kan inte ens påverka resultatet på egen hand. Men istället för att bry sig så mycket om det rätta svaret kanske man istället ska vara glad över att man ler, eller le för att man för en gångsskull är glad.



LOVE

Alla hjärtans dag, alla hjärtans dag. Ja det är ju verkligen en speciell dag. Eller?
Jo, finländarna har skickat 4,5 miljoner brev just bara för denna dag och i fredags anlände 23 miljoner röda rosor till europa. Många träffar sina pojk/flickvänner och ger varandra en present av något slag, äter på resturang eller överraskar varandra på andra sätt. Visst jätte gulligt tycker jag.

Själv nöjer jag mig med en alla-hjärtans-dag dag tillsammans med Joel Kinnaman och lillebror på ett hörn.


Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Men en sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


min trogna vän i vått och torrt, i ur och skur





HATE VALENTINES'S DAY


ger min alla-hjärtans-dag puss till världens bästa farfar!

Söndag, 14 februari och alla hjärtans-dag
Börjar med att fira detta med en pic från min dag med släkten. Dessutom blev jag lika söt som mamma brukar bli på kort därför kan vi fira lite mer ändå. Ingen av dom läser här ändå men tack så mycket för alla presenter, massvis med blommor och lite go dricka tackar man ju aldrig nej till.

Känner någon konstig känsla i kroppen. En blandning av lycka, stress, hat, längtan och framför allt att jag är galet taggad på livet. Känns rätt underbart men ändå stoppar den trötta J det mesta. Hehe, tittar mig bara i spegeln och ser suck on that! i pannan. 






 


PARTY PARTY MED TJOCKA SLÄKTEN

Jag har varit uppe sedan klockan åtta idag för att jag lovade att baka prinsesstårta tills mitt kalas redan i december. Där har vi ett till svar på varför jag inte ska planera och bestämma saker så långt i förväg.

Från och med idag har jag en vecka på mig att härja fritt runt utan att behöva känna någon skulld. Nästa lördag skulle jag kunne flytta här ifrån, ta körkort om jag skulle känna för det, beställa för tusen spänn i baren på direkten, ta alla mina sparpengar och dra någon annanstans.
Förmodligen känner jag inte så nästa vecka när jag inser vad som egentligen händer. Störtsa problemet är att det inte kommer skramla i plånboken längre och mina hundögon kommer inte funka för pappa. Men det är ju ett annat problem.

Ne nu har jag knappt tid för mitt liv, lika stressad som mamma. Ska fixa det sista innan alla kommer. Ikväll får vi se om jag överlever. CIAOO


MOVIENIGHT






att generalisera är att bete sig som en idiot
godnatt

EN EFTERMIDDAG SOM SLÅR DET MESTA

Sattsar på en mjukstart inför mitt möte med stora tjocka släkten i helgen. Efter att ha vistas borta på Ica i över en timma bland pensionärer som måste läsa på varenda förpackning innan dom hinner röra på aset ska jag nu fortsätta med ett slags PRO-möte här hemma. Farmor kom nyss med nybakade bullar och strax efter det kommer min lossas farfar inklampandes i dörren och är dösugen på kaffe. Så nu sitter jag här med min långsamma hjärtklappning medans farmor klappar mig så snällt på axeln. Frågar mig var tionde minut och vad jag änskar mig i 18-års present, "slå på stort".

Nu ska jag sätta mig med farmor, mamma och en anfådd farfar och dricka en stor kopp kaffe. Det slår faktiskt det mesta en fredageftermiddag.






FRIDAAAY

Niger och tackar för lov, känns rätt underbart med andra ord. Det betyder även att jag inte kommer gå upp för skolans mördartrappa varje morgon för ens till påsk. High five på den.

Utan några alternativ får jag helt enkelt börja lovet rätt lugnt vilket inte gör så mycket eftersom den kommer kanske sluta hur som helt. Imorgon ska hela släkten komma och ge mig massa presenter. Det är det jag gillar med min släkt och det är egentligen nästan endast den gången som jag tycker om dom, just på mitt kalas. Ne skoja bara, det finns faktiskt några söta filurer bland dom också.

Mamma är ju som sagt "föräldrarledig" eftersom jag måste ha en jävla hök som noterar exakt vad jag gör, varenda steg. Så eftersom jag inte har något liv så ska jag och mamma nu åka bort och trängas borta på Ica. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara av detta, men ska sattsa på att baka en egen tårta tills imorgon. Rock on.






LET'S GET RETARDEEEEEED

Precis för vad jag känner just nu. Helt plötsligt tänkte jag på en annan tanke och blev jävligt party sugen. Dricka en god drink, eller varför inte fyra-fem stycken? Sedan dra världens dansmoves och köra så det sprutar 40% ut ur öronen. Skratta och ha kul tillsammans med underbara vänner. Inte bry sig om hur man kommer må dagen efter. Egentligen borde jag vänta tills nästa torsdag och tagga för en härlig fredag och lördag, men tyvärr har redan laddat i tre veckor hehe..


Kan väl slänga in en liten puss till mina kära klasskamrater bara för att dom är så söta, ger mig gulliga gossedjur och allt. Och firar att det är fredag imorgon, sportlov + fyra veckor praktik.


KICKSTART MY HEART





PL 09

Behöver något som gör att jag känner mig levande och som gör att hjärtat pumpar lite fortare.
Att adrenalinet gör lite effekt igen och att jag flyger på rosa moln.


THUESDAY AFTERNOON

Jag har kommit på vad jag känner mig som, jag känner mig som en hund. Jag får inte få ut själv, jag får inte gå hur fort jag vill och jag får inte gå vart jag vill. Känns som jag sitter fast i ett koppel för helvete! en lite hund som ingen tycker om utan bara ger besvär, en lite varelse som man måste gå ut med bara för att den ska få lite luft istället för att kissa i oförsig, men iallafall. Äsch vafan, känns som jag lever i fängelse med övervakning 24/7.

Sitter här och svalde precis en kopp kallt kaffe, mamma försöker baka någon konstig och nyss flög det in en fågel i köksfönstret. Underbart, nu slipper jag komma på någon middag till kvällen.







I`M JUST DIGGIN' IN THE DIRT

jag är en bitch och du är en hora?
vi säger så

godnatt


STACKARS NUTIDENS KÄNDISBARN

Stackars ungar, dom har det verkligen inte lätt. Kändismorsorna använder dom som packåsna, gosedjur, något att ta ut sina aggressioner på, stoppar dom från att leka med andra barn som väger 1 kilo för mycket, dom ger dom inte mer än 100 kcal vid varje måltid, dom ska se ut så och så och inte nog med det så gör morsorna dom till modeoffer.

Angelina Jolie kanske inte kan planera sin vardag och det gör att hon stämplas som den dissiga mamma. Men vadå, bruden bär ju runt med ett halvt fotbollslag på axlarna hela dagarna så det är väl inte så konstigt eller? Hon måste tydligen blandat ihop hennes egen unge med någon hon hittade på stan när hon sa att Shiloh var med som en "klump" utan personlighet och inte en bebis. Även hennes andra biologiska barn som är tvillingar har hon totaldissad för att hon och Brad sa en gång i livet att dom var tvugna att få deras adopterade barn att känna sig välkomna till familjen. Vore ju bra om man tänkte till lite när det gäller barntillverkning.

Istället för den dissiga morsan finns det två människor som känner sig som fantastiska päron till sitt barn. Tom och Kate skulle väl aldrig säga något negativt om sig själva. Deras lilla gullunge får inte ens leka med andra barn eller vara på dagis utan måste synas med sina föräldrar på varenda papparazzi bild. Och istället för att skaffa en liten mode-hund som dom flesta kändisar gör hade dom inte ens tänkt på. Ne, för istället använder dom deras lilla flicka Suri som mode-docka och klär henne i designerklänningar, handväska och dessutom får hon vingla runt på höga klackar.


Man behandlar folk som man själv blir behandlad.. det säger många med Jennifer Lopez gör helt tvärtom. Vilket inte är helt fyskam. Eftersom hon själv är "Jenny from the block" är inte hennes barn "kidsen from the block" utan hon skämmer bort dom helt hejvilt. Det enda hon sätter på dom är Dolce & Gabbana kläder för att visa hur jävla stenrik hon blivit efter så många års jobb inom musiken hon haft och vilken tur dessutom. Så nu när hon äntligen fått barn som hon längtat efter så kan hon väl få skämma bort dom lite. Åka lyx yacht och bada i miljoner kan man väl offra sig att göra ibland.

Att behöva lämna ifrån sig sina barn när man egentligen inte vill har väl Britney Spears blivit van med vid detta laget. Trash-mamman som söp, knarkade och bröd samman och förlorade vårdnaden om sina barn för ett tag är väl inget man skryter om precis. Istället rakar man av sig håret.

Att ett barn inte får lördagsgodis är ju som om hela världen skulle bryta samman. Tydligen inte för madonna och hennes kids. Dom får endast organsik odlad mat serverad på silverfat hemma. Varken lördagsgodis eller skräpmat får nämnas. Dom får inte kolla på tv eller hålla på med något inom teknik. 

kul?



DITT AS

too much of anything can make me sick, even the good can be a curse
makes it hard to know which road to go, cuz knowing too much just make me hurt


NEW IN TODAY




149  linneHM


99  toppLINDEX


149  lack-legginsGINA  legginsLINDEX


39.50  ringHM    49.50 örhängenHM


59.50  armbandLINDEX


59.50  armbandLINDEX


Har man en snäll pappa så har man


MARYLIN MONROE WATCHING ME


HAN SOM TUGGAR MED ÖPPEN MUN DÖR

Vissa saker här i livet måste man klargöra innan man kan tänka helt klart. Och att agera innan man har alla saker på plats i sitt hjärna är bara meningslöst. Så om man ägnar ett antal minuter åt att organisera sitt liv och sitt huvud, kan det löna sig betydligt mycket mer. Så fort man har gjort det, kommer man att känna inspiration att ta dig an de stora upplevelserna.





JAG KUNDE VALT DEN ANDRA VÄGEN

Jag har nu varit ute och sett världen från ett annat perspektiv för första gången på fem dagar. Och eftersom det blev lite extra tid innan vi skulle käka lunch gick jag på stan utan att jag egentligen ens ville, orkade eller ville slösa pengar. Men det slutade med att plånboken tog slut på energi, den kändes helt tom och övergiven. På något sätt kände jag mig taskig mot min bästa vän.. vilken tur att jag ska samla hela tjocka släkten i helgen för lite kalas. Vilket brukar sluta med Snabba Cash tss..
Efter att jag gått på stan och inte orkat pröva ett enda klädesplagg utan shoppade på ren chansning åkte jag för att säga adjö till Bamse och hans vänner. Så nu kanske det inte är så konstigt att jag är trött, sur och känner att jag behöver sova i hundra år. Skålar med en kopp kaffe för jag är stolt över mig själv att jag fortfarande lever och kan stå på benen.

 


BITCHFAJTEN NR.2

65 ÅRING VS. VAMPYREN
Att en 62 årig gubbe som Stephen King hackar ner Twilight-stjärnan Stephanie Meyer måste vara pga avundsjuka eller? Så måste det iallafall vara. Kanske inte så konstigt om han tänkt till lite och insett att hon har ett helt liv framför sig inom dessa böcker som tagit världen med storm medans hans liv gått förbi medelsträcket för länge sedan. Att han helt plötsligt vräker ur sig "Stephanie kan inte skriva. Hon är inte särskilt bra" och att det skulle vara en bonus tror jag inte på. Helt klart avundsjuka rakt igenom.

Liksom varför en lägga energi och bråka om böcker, författare, vem som är bäst och inte är överdrivet. Kanske är det så att King är avundsjuk på Meyer bara för att hon lyckats så bra med vampyrerna och varenda twilight-fan väntar på att favotit killen ska komma fram som ett skott och bita en på halsen? och sedan för att hon left endast 1/3 av sitt liv och hans sakta börjar mer och mer rinna ut i sanden.


VINNAREN STEPHEN KING FÅR TRÖSTPRIS bara för att han vågar ens ge ut en sådan här kommentar till Meyer. Han är ju helt kokt i skit om han inte förstår eller har tänkt på hur många videor som kommer komma ut på youtube med titeln "Stehpen King kan dö" eller hur många hattexter han kommer få av twilight-fansen på deras bloggar. 



KNÄPPISEN VS. GUBBEN I LÅDAN
Att man anklagar någon för att ha snott pengar när man passerat 40 och när det till o med är en gammal vän ger ett intryck att man är barnslig. Eller? Ska man tycka synd om Kurt Cobin eller inte? Nej det ska man inte.  Man ska vara glad över hans skulle att han total missar bråket mellan sin fru som nu är änka Courtney Love och hans bandkompis Dave Grohl från Nirvana. Kanske inte är så konstigt att Grohl blir råförbannad när Love stoppade hans ihop satta cd-box med Niravana 2001 och kallade henne för ”snål primadonna” . Då tycker man ju inte att hon ska ”bara-för-att” gå ut med att Dave tydligen tagit pengar av hennes barn. Asså herregud. Visst att man blir ledsen och livet känns åt helvete när ens man går och tar självmord men att sedan slänga ut hela sin aggression på någon oskyldig är lite överdrivet.

Det finns ingen som egentligen har en positiv tanke om Courtney Love. Klart han blir förbannad på henne efter att hon gjort som hon gjort. Han hade en så framgångsrik karriär inom Nirvana som hon sedan sumpande rakt framför ögonen. Men stark som Dave nu faktiskt är har han tagit Foo Fighters upp på banan även om den kanske inte ser riktigt lika ljus ut som förut kämpar han för liv och död. HE KEEP STANDING STROOONG!


VINNAREN STÅR TILLOMED I SKALLBENET
PÅ Courtney Love. En sådan glad liten prick som Dave måste få en mycket otrevlig kommentar för att han ens ska bry sig om idioter.



UNG VS. GAMMAL
Denna uppmärksamhet som alla kändisbrudar vill åt är helt makalös. Lägga ut så mycket energi på någon som är något snyggare än sig själv i Hollywood är som om jag skulle jämföra mig med en elefant.

När en kvinna märkt att hon är ensam tjej i en rollbesättning strålar det om henne när hon insett vilken jävla chans hon har att få varenda kille hon vill ha. Exakt så tänkte nog Gwyneth Paltrow innan hon märkte att Scarlett Johansson skulle gå runt i en kattdräkt och där med skulle få största möjliga uppmärksamhet. Man får även lära sig att man åldras här i livet. Kanske har 37 åring Gwyneth inget att konkurera med mot 25 åriga Scarlett Johansson längre. Det är kanske dags att inse att hon redan haft sitt. Det är inte första gången Johansson slår ut Paltrow när det gäller rollbesättningen så hon borde egentligen fattat detta eftersom Scarlett alltid får rollerna före henne.


BÅDA FÅR PRIS.
Om damerna lugnt och försiktigt skriver ett eget manus där två tjejer ska spela mot varandra kan dom ta varsin roll. En catfajt mellan två attraktiva kvinnor i kattdräkter kommer sälja mycket, speciellt till en manlig upphettsad publik.




AMATÖRERNA SLÅR TILL IGEN, YEAH..

Sluta förstör facebook hela jävla tiden. Man hinner ju knappt förstå hur det funkar innan det ändras igen. Känner att mitt liv är för dyrtbart för att lägga ner så mycket tid på nutidens svar på "brevvänner".


DAGS ATT TÄNKA EFTER

I min stillsamma vardag händer det inte allt för mycket måste jag säga. Tar några söta små rosa piller som gör mig totalt nerdrogad och jag somnar på stört, helt okej ändå. I natt sov hag 15 timmar, men jag är fortfarande trött.

Jag är en intervall människa när det gäller mitt bloggande. Vissa dagar vill jag strypa mig själv för jag bara skriver så onödiga saker. Vissa dagar känner jag att jag inte ens vill skriva mitt lösenord och trycka på enter. En del dagar funderar jag helt ärligt talat på att lägga ner skiten. Men då lär jag ångra mig så måste fort jag klickat på radera.

Men nu när jag ändå inte har något för mig kan jag ju lika gärna ta tag i mitt oseriösa blogg-liv.




BITCHFAJTEN NR.1

Det är rätt roligt att allt händer i Hollywood. Kanske inte så konstigt eftersom alla kändisfantaster just bor där och har fulllt upp med att jämföra sig med alla andra. Det problemet har vi inte märkt i Sverige iallafall. Det enda man har i tankarna är att man måste skaffa större bröst än den. Man måste ha större hus än den. Man måste ha mer bilar en den. Man måste ha grönare gräsmatta än den. Man måste ha mer barn än den som slutar med att man har lika många barn som ett halvt fotbollslag. Man måste äta 100 kcal per dag annars ser jag ut som den. Man börjar ta droger för att liksom klara av dagen. Man bråkar om vem som är tillsammans med vem vilket slutar med att otroheten kommer fram. Kanske inte så konstigt att alla kändishoror och knark-stekarna sedan bryter ihop och gräver sig in i sig själv och som slutar med att man rakar av sig håret. Det finns det ju iallafall bevis på.



BITCH VS. HORA
Glöm arbetslösa träkammare och bleka hippies. Den här fajten mellan en solbränd djurrättsaktivist som Jessica Simpson och en köttätande silikonbrud Pamela Andersson där hon drar kommentaren "Real girls eat meat". Men vadå, Simpson är ju inte riktigt så vad spelar det för roll?

Det slutar med en saftig bitchfajt på hemmaplan. Jessica får allt hon vill på silverat - en coverlåt på singel och får alla vegetarianer att se snygga ut. Samtidigt som människan tror att tonfisk är kyckling kör Pam på sexfilmer och Baywatch.
PAMELA VINNER PÅ KNOCK-OUT pga Simpsons föräldrar vill inte skicka in henne i en fajt där dom vet att hon kommer förlora.



GROTTMÄNNISKA VS. EN ARMSINT TOM
När det är bråk om vem som är störst och vackrast när det gäller grottmänniksan Brad Pitt och den argsinta gangstern Tom Cruise kanske inte svaret blir så konstigt. Att killar har svårt att lösa problem är ju ingen nyhet men ett bråk som startade för 16 år sedan och fortfarande håller på idag pga att deras fruar är helt puckade i huvet är ju bara löjligt. När det gäller en fajt mellan vem som egentligen är stört och vackrast kan ingen lägga sig för dom vet att Angelina och Kate kommer starta catfajt direkt efter.
Man skulle nog inte bli förvånad om man såg dessa grabbar ute på stan i ett slagsmål samtidigt som deras fruar har hunnit samla ihop hela grannskapet på 10 min för att få ihop en hejarklack och påvägen till platsen gjort pom-poms och skrivit stora plakat med texten COMON BABY!

I själva verket har ju Tom en fördel att efter sin erfarenhet lyckas ta fram sina arga blickar och sitt fejkade ansiktsuttryck kan ju Pitt bara svänga med sitt gråa skägg och försöka skrämmas som jultomten. Känns som grottmänniskan inte skulle ha någon chans i detta tillfälle. Synd att han inte kunde pumpa upp musklerna och se ut som Akilies i Troja under bråket.

TOM VINNER PGA ATT HAN INTE HAR GRÅTT HÅR OCH MUSTASCH. Där har iallafall Tom lyckats för sin ålder. Egentligen kanske det inte är han som bestämmer utan han stiliga fru Kate vilket är en annan femma. Han är iallafall Hollywoods räddare och en Jesusfigur som håller drömmen vid liv. ROCK ON BRUNO!



PARASITER VS. SJUKA BARN
Bråket om att vaccinera barn är ju lite b. Amanda Peet går ut med att dom som inte vaccinerar sina barn är parasiter... OK. Efter att fått ur sig denna ordspya ångrar damen sig djupt efter och bestämmer sig för att även vaccinera sina egna barn. Även fast hon ångrat detta blev Jenny MacCarhy jävligt förbannad eftersom hennes son har autism och det finns ett visst försvar till varför hon inte vill att hennes 7 åriga son ska vaccineras. Även fast Jenny blir as förbannad får hon där med en kick och blir glad över att kunna säga att Amanda har fel.

Hon hugger som en Kobra denna Jenny mot alla som går emot hennes åsikter och självklart blir alla hollywoodkändisar politiker någongång. Amanda ber sedan på sina bara knän om förlåtelse och är lugn som en nerdrogad hund och berättar hur mycket hon älskar sina egna barn.

DET BLIR 50/50 på förstaplatsen. Många håller tydligen med Jenny där borta i Hollywood med att ingen kan gå emot varandras egna åsikter och man får tåla ett slag på käften och en spark i röven men stakars Peet har ju som sagt många b-kändisar hängandes efter sig och har då största försvarsmakten vid sin sida. Största anledningen till att vinnaren inte är säkrad är att även om Jenny får sina aggressions utbrott har hon stöd av Gud själv - Oprah Winfrey.



PERMISSION FRÅN BAMSES VÄRLD

Jag fick permiss, hehe tack för den. Inte min grej, fyller faktiskt 18 om 11 dagar.  

Det är ju inte varje dag man får sova i skalmans rum och vägg i vägg med lille-skutt samtidigt som bamse sitter fastklistrad på toalettdörren med ett stort jävla leende i facet. Det är heller inte varje natt man måste försöka somna till dropp-maskinens tickande och burrande ljud. Men när man sedan väl har somnat är man alldeles för kissenödig och måste först trassla sig ur droppslangen sedan gå bort till andra sidan av rummet och dra ur el-sladden för det fattas typ 20 cm för att kunna sätta sig på toalettstolen. När väl detta momentet är avklarat och man ska krypa ner igen märker man att man snurrat runt och man fastnat i sladden. Jösses herrejä.. när man fixat de och är redo att lägga sig måste man ännu en gång försöka slappna av och somna samtidigt som bamses face stirrar på en vilket gör en nästan lite rädd sådär. Helt plötsligt ständs lampan, hej och hå klockan är halv tre ekg och blodtryck närmaste halvtimmen.. Nu får jag chansen att sköta mig ordentligt och får sova i  min egen säng. Försöka slappna av och inte tänka för mycket och slippa bli påmind om verkligheten.





IN MED BOLLEN I MÅL BARA

Sitter som en nörd och följer lottningen inför EM-kvalen 2012. Vilken tur att det blev lite jackpot på köpet och att vi förhoppningen kommer att få skjuta några bollar när EM väl börjar. Och att Zlatan hoppades på att hamna i en fem-grupp för att han inte är så sugen på att spela är ren jävla bullshit. Han kommer inte svika Sverige så länge jag heter Jennifer Andersson, en känsla bara.

Nu ska jag göra mig en kopp of coffee!


GIVE ME


SYSKONKÄRLEK

 

 


EN LÅNG LÅNG TID

Jag hade egentligen suttit på en mysig resturang och ätit något gott med Tessan uppe i Stockholm vid det här laget. Varit taggad inför en galen kväll med överklassen och druckit champange till förfesten och haft en kväll jag sent skulle glömma. Istället ligger jag nerbäddad i sängen och försöker koncentrera mina ögon på Djungel George som går på tv. Liksom, vad är det för liv? Jag skämms inte ens över att jag ligger och tittar på barnprogram. Jag bryr mig inte om att jag fortfarande har gårdagens smink utsmetat över hela ansiktet. Jag blir uppvacktad som om jag skulle vara 12 år. Mitt huvud är som kaffekopparna som snurrar på Liseberg och min balans är inte lika bra som när Pippi går på lina. Alla andra är taggade för en spännande lördagskväll på sina egna håll. Utgång hit och utgång dit, fest där och en annan där. Själv får jag nöja mig med en fortsatt vistelse i sängen hela kvällen. Som tur är så har min favoritbror lovat att joina mig framför melodifestivalen.




SERIÖST, HOPPAS FAN DU SKÄMTAR

Finaly friday eller äntligen fredag var det jag tänkte imorse. Jag vaknade på mitt bästa humör med dom bästa förhoppningarna på en bra start på helgen. Solen hade redan gått upp när jag satte mig på bussen, kom till skolan och fick G på matteprovet och blev överlycklig. Såg fram emot att tatuera mig och sist men inte minst en helgalen tripp till Stockholm med Tessan. Kändes helt underbart att för en gångsskull vara lite glad och jag VISSTE att det skulle bli en toppen helg. Men är jag skapad för att få lite tur här i livet? I HELVETE HELLER!

Ni kan lika gärna proppa i mig dom där jävla tabletterna. Ni får gärna tvångsmata mig om det skulle vara så. Sätt näringsdrycken i droppet istället. Bind fast mig så jag inte kan röra mig. Operera in ett nytt hjärta och byt ut mina tankar och slipp alla denna skit tid som ni lägger ut. Bara ni berättar så alla förstår och att jag slipper gå runt och skämmas. Idiot jävlar!

"Glöm din tatuering och Stockholm kan du ju bara drömma om lilla flicka" 
skjut mig. hatar allt och alla. går och lägger mig. tack för en förstörd helg. 



GE MIG FREDAG

Imorgon är det fredag, vilket betyder fredagsmys vilket passar bäst på en fredag och va bra att det är fredag imorgon då...  usch va trött jag är. Vet inte vad jag ska ta vägen. Här hemma går allas trutar i ett och bråket om rätt och fel och vad man förstår och inte har börjat för länge sedan. I och med detta stiger inte huvudvärken på några timmar men två minuter hinner den lätt klämmas fram på. Imorgon väntas en helt ok skoldag och jag känner för en gångsskull inte att det kommer vara jobbigt att stiga upp 05:25 imorgon bitti för imorgon ska tatueringen äntligen komma på plats. Kanske inte speciellt mycket fredagsmys eftersom det lär vara som ett hårt slag mot pannbenet och smärtan kommer inte vara den mildaste. Så morgondagens fredagsmys får sedan bestå av en kväll med mamma, blir den tjaffsig ritar jag kors i taket. Får heller inte glömma packningen inför Stockholmstrippen, wohooo.

Nu blir det film sedan tidigt i säng


OJDÅÅÅÅ

Lite dålig uppdatering här kanske. Men efter en lång dag i skolan plus alla dessa ta-hand-om-mig-själv-måsten jag har så drar det faktiskt ut på tiden. Man kan även beskriva det med andra ord som; det finns viktigare saker här i livet än att skriva på en oseriös blogg.

Äntligen är veckans alla skolarbeten klara, proven gjorda och redovisningarna framförda. TACK SOM FAN skulle jag kunna säga men jag vet att nästa vecka kommer bli minst lika hård. Men ikväll har jag haft en lång tanke bort från skolan överhuvudtaget och som jag kommer kunna fortsätta med några dagar framöver. Somnade i solariet och drömde om varmare bredgrader där inte snön kväver en, sedan plummsat fram genom snödriver och nyss kom jag in efter en rundvandrig genom Tibro med Fia.


Jag är inte på bra humör för fem spänn. Trött på alla skitgrejer som dagens ungdomar hakat upp sig på. Varför förstöra så mycket för andra för när man istället kan försöka rädda sitt eget skinn. Käftarna går i ett, folk snackar skit om varandra så fort dom vänt ryggen. Dom där blickarna jag mer än gärna skulle ge tillbaka, du tycker ju också det är töntigt eller hur? Sen finns det sånna som bara sitter där och tror att dom är dom enda människorna på jorden. Visst dom är söta, jätte snälla och kanske guds bästa barn. Det beror ju på men då vill jag bara dra påsen över huvet.



AIN'T NO SUNSHINE

Kära läsare, vi ju den där jävla snön. Jag vet inte hur länge jag väntat på att få ta på mig mina vårskor och skinnjackan istället för att gå runt med en hängande tjock jacka som bara är i vägen och skor som är klumpigare än regnstövlar. Vantar, halsduk och mössa - man känner ju sig som en ihop packad mumie. Jag är trött på att så fort jag tittar ut genom fönster se hur Gud spottar ur sig denna äckliga sörja. Vitt golv, vita väggar och en öppen väg rakt upp till himlen.


HELVETE VILKA PROBLEM DET FINNS

Jag försöker koppla bort dagens "mun-mot-mun" attacker från både läkare, sjuksköterskor och psykologer. Nu gäller det bara att keep standing strong även om jag inte kommer lyckas. Amatörer, idioter. Kalla er vad ni vill.

Veckans problem: Inför helgens Stockholmstripp har vi fått stränga order över hur vi ska klä oss. Ne inte riktigt, men eftersom stekarna kommer gå runt i skjorta, slips och kavaj och brudarna i 10 000 kr klassens cocktailklänningar känns det kanske lite b att komma i en jeanskjol som jag själv tycker är snygg och ett oversize linne. Ja, jag tror faktiskt det. Så problemet ligger nu i mina händer över vad jag ska välja ur mig osmakliga och trista garderob. Vet inte riktigt vad jag ska dra för slutsats här nu när jag för en gångsskull har införskaffat mig lite färgglada kläder eftersom jag alltid ser så trist och beige ut. Då är det väl självklart att man ska bli bjuden på en snobbfest och känner sig tvungen att se ut som ett svart hederligt wanna be-monster.
Sitter förövrigt och längtar som sjutton efter helgen och det enda jag ser är hur "stämningen" kommer va och det som tankarnarullar på först är ju hur jag ska bete mig. Jag kan slå vad om att alla kommer heta typ, Olof Skötkonung, Håkan den äldre, Gustaw Jr., Magnus Von Bach, Birger Jarl, Mårten Gås, Prins Carl-Filip, Johan lll, Adolf Fredrik Oxenstierna, Maria Leijonhuvud, Sofia Albertina, Stina lV, Ellinor-prinsessa av djurgården, och varför inte August Bernadotte som Dj. Själv kommer jag beskriva mig som Jennifer, min familj kallar mig för gumman. Är snart arton år och lever på 1050 kr i månaden, what´s up?

Kanske inte. Är nog bara nervös, men ni fattar.





DET ÄR INTE ROLIGT LÄNGRE

Det enda som finns i min hjärna just nu är springande blåvita människor, gråtande småbarn, vita väggar, flygande papper, ivriga doktorer. Efter fyra timmars sittande på barnmedicin funderar jag helt ärligt talat på att hoppa över min framtid som barnsjuksköterska. Nu behöver jag lugn och ro, kaffe för att piggna till. Dagens enda lycka är att det ligger en helt ny veckorevyn framför mig.


NOT A QUESTION OR AN ANSWER

Nu sitter smärtan och vätskebalansen som klister och det är jag väldigt glad över. Så efter morgondagen kan jag räkna bort ännu ett prov som plågat en i några dar. Efter det är avklarat ska jag väl ännu en gång  få en utskällning av mitt största hatobjekt. Men kanske kan leka Grynet för stunden och INTE TA NÅGON SKIT!


Ligger redan nerbäddad i sängen och är precis lika förväntasfull som resten av halva Sveriges befolkning i väntan på Sveriges nördigaste, töntigaste och mest beroendeframkallande program, nämligen Paradise Hotel. Det är nästan pinsamt egentligen, men jag vet att jag inte är den enda som inte kan hoppa över ett avsnitt och speciellt inte idag när det är final och allt.


I´LL NEVER BE A BEAST OF BURDEN

Det är nästan för tragiskt att ens lägga en tanke på, och för sorgligt att ens bry sig om.

Känner bara hur adrenalinet helt plötsligt bara börjar pumpa och jag blev helt plötsligt jävligt taggad på livet. Det händer mycket nu, och jag ser fram emot allt. Tillomed provet imorgon.. Hur som helst. Sitter och ler när jag tänker på dom närmaste veckorna. Helgen börjar bra med en fredag av nervositet och strax efter det sitter jag uppe i Stockholm på en överklassfest och dricker gratis drinkar. En go 18 års dag med dom bästa väntar och debuten som artonåring. Ska uppleva vuxen livet med öron-näsa-hals sjuka människor. Och snart sitter jag på en kamels rygg och dricker Margarita.





JAG ÄR INTE SJUK, BARA LITE BLEK I HYN

Det bästa som finns en morgon när man kommer till skolan och är lika trött och seg som vanligt är när läraren säger att dagens sista lektion är inställd och man får sluta två timmar tidagre, måste vara det bästa som finns. Idag hände det och det gjorde verkligen hela min dag. Annars hade jag irrat runt som en piskad höna hela kvällen och försökt hålla mig vaken framför smärtboken. Så nu ska jag ta mig ut på en promenad och sedan möta upp mamma. Ikväll är sjukvårdsboken paxat en stund för att trycka in det sista innan jag drar igång mina egotimmar framför Falk.

Först ska jag få liv i lillebror, såg att pappa låg och sov på soffan också. Usch dom sprider sig som amöbor dom där små jävlarna.





SING ME TOO SLEEP





 


HEHE, SKRATTAR DU SÅ SKRATTAR JAG..

Måndagens bästa stund är kommen. Nytränad, svetten är bortduschat och nu väntar en timme av Sveriges omognaste program Paradise Hotel.


MRS A

Efter tvåtimmar stirrande rakt ner i min fina gröna sjukvårdbok slänger jag ihop den mer än gärna och drar mig bort på ett träningspass. Byee

VIDRIGA ÄCKLIGA VINTER-SVERIGE

Matteprov - check. Äntligen säger jag bara.
Meningslöst arbets tänkande, totalt efterbliven.

Veckans värsta dag är också i stort sett avklarad, och nu kommer veckan rinna iväg lika fort som vanligt. Däremot är det totalt kaos i min hjärna just nu. Det är inlämningar och prov hit och dit, man ska vara här och där samtidigt, det och det händer då och då. Snälla kan inte bara världen stanna några sekunder så alla människor lugnar ner sig lite eller? Själv blir jag bara stressad av att höra sekundvisaren ticka.

Iallafall, ska ta mig en alvedon för att få bort huvudvärken, sjukvårdsprovet borde ställas in pgs av klimatfel. Man kan inte koncentrera sig eller slappna av för fem öre i denna vidriga kyla.



INTE KONSTIGT NÄR MAN BARA SER DÅRAR

Man har hela livet blivit omhändertagen på flera olika sätt och av flera olika människor. Men ändå har man inte riktigt sett dom sanna bitarna i det hela. Just därför finns det en anledning till vad man tror på och inte. Istället är det bättre och ta hand om sig själv, och bara skita i vad alla andra säger. Det kanske är dags att hoppa över det där som man jämt tvekar på och skapa något eget. Något som gör att man blir helt vrängd, och bevara den hemligheten för sig själv.



RSS 2.0