SKRATTA ELLER GRÅTA..

.. det är dagens stora fråga. Men jag tror jag skrattar mer än vad jag någonsin gjort. Vet inte varför, fick bara en såndär hatisk känsla i hela kroppen och kolsyran bubblade visst över litegranna.

Vill börja från en annan ände och prata om gårdagen. 23:59 satt vi, jag och min stolspartner Josefine, Sophia och Jessica överspänna på Eclipse premiären. Jag ska dra min slutsatts snabbt och konkret. Jag älskade filmen, jag hatar Jacob, familjen Cullen är störtsköna, tårar och jag älskar Edward.


Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon efter att ha gått upp halv åtta alla dagarna på sommarlovet. Och eftersom det var molnigt och blåsigt ute så kröp jag ner i soffan och satte på Dear John. Åh herregud i himelen och helevete vad jag offrade mina tårar på den filmen. Men det var det faktiskt värt.

Nemeen nu har jag inte tid att slösa och skvallra mina privata synpunkter och värderingar på livet. Ska nu åka in till storstaden och shoppa loss med karin innan det blir pim´san med Ebba, Bea och Bengan.




POWER OF MONEY

Vet inte vad jag fick dagens tur ifrån men precis nyss, typ 3 minuter sedan vann jag 25x10 på en fjuttig liten triss. Är antagligen första och sista gången jag kommer göra det, så det var ju ett sammanträffande att vi ska på bio inatt kl. 23:59 vilket vi därmed kan fira att min plånbok blev lite extra tung. Nu kanske ni tänker att "jaha, men dom pengarna kommer du ju göra av med igen ikväll eftersom du ska på bio..?" Men nej din lille idiot det kommer jag inte. För det var nog jag som fick en biobiljett av mina lärare på akolavslutningen. Så dom där pengarna sitter extra fint imorgon när jag ska in till stora staden och shoppa på sommarrean.


Idag blev det playa á la Örlen med Josefine, Lisa, jessica och Sophia. Efter sex timmar i solen klarade vi inte av hettan längre och begav hos hemåt igen. Efter det att min familj åkt i väg på kalas tog jag mig en promenad i svettiga Tibro, sedan somnade jag rätt gött i soffan och nyss tog jag en skön dusch. Så förhoppningsvis kommer jag inte somna på Twilight 3 som jag gjorde med 2:an.


09:30 Jessica & Lisa




Jag ser ut som en jävla fisk medans Fija är nybliven neger.



SMILE LIKE YOU WERE HAPPY

Godmorgon, tisdag, sjukskriven, ledig. Ja det blir iallafall en dag vid örlen med fyra kära vänner. Kvällen kommer avslutas i bio-mörkret med godis på duken. Nice. Hejdåå.



SEE YOU TOMORROW

Idag fick jag ett besked om att jag inte kommer kunna jobba på en hel vecka. SCORE, sol, bad osv. väntas ju garanterat. Men ändå, min jävla elefant snabel till arm blir bara värre och värre. Snart ser man ingen skillnad på fingrarna och underarmen. Vilken härlig midsommar. Det ljuger jag inte om men en skadad arm hade jag faktiskt kunnat hoppa över. Men sånt är livet. Handlar det inte om min höger sida är det någon annan stackare som lider.

Det sämsta är ju att jag förlorar pengar på det. Mina tankar på att bli mångmiljonär kan jag ju kasta i havet med tanke på att jag måste sjukskriva mig. Låter rätt töntigt.

Aja, som ni förstår hamnade jag och mamma på KSS idag vilket fall som helst. Efter tre dryga timmar kom vi hem men det tog inte lång stund för mamma och pappa att dra iväg igen för att kika på Pontus fotbollsmatch så jag tog min bästa vardagssyssla och gick ut på en promenad som sedan slutade hemma hos Paulina med mina bästa brudar. Nu, som jag gjort hela kvällen har jag kollat på my sisters keeper. 3 gången irad nu, och jag gråter lika mycket varje gång.

Imorgon blir det uppdatering på Tunisien, midsommar och skolavslutningbilder. Natti!


IT FEELS LIKE HOME TO ME

Just nu, känns det sådär förjävligt igen. Jag vet inte varför. För på något sätt har mitt liv bara bestått av positiva tankar och händelser sedan 4 juni. Men nu har jag fångat blicken på något som inte vill därifrån. Beror det på mig, själv, någon annan, någon händelse eller är det bara helt enkelt en blandning av alltihop?

Jag vet inte längre vad jag vill med livet. Ett tag hade jag planerat allt in i minsta detalj. När jag skulle göra det, när jag skulle göra så, när jag skulle dit osv. Jag hade planerat efter ålder denna gång, inte efter tid. Men idag har jag inte en aning om någonting. Jag vill stanna tiden just nu. Allt är så bra med mina vänner, min familj och dom som står mig närmast om hjärtat. Jag vill inte bli vuxen längre. Jag vill inte bli äldre, jag vill stanna kvar i det som är nu. Jag är rädd. Rädd för vad som ska hända i fortsättningen. Om 1,2,5,10 eller 30 år. Jag vill veta vad som händer. Klarar inte sånt här.

En sak som jag fortfarande inte kan komma ifrån är räddslan för döden. Ni vet, jag har mina konstiga tankar, folk tycker jag är en idiot och dom kollar snett på mig. Men en sak kan ni ju då fundera över ni som inte förstår varför jag lägger ner energi på saker som detta. Vi lever ett liv, ett enda liv trampandes på jordens vägar. I 5 månader eller 20,30,40,50,60 eller varför inte 100 år. Men efteråt kommer vi ändå till samma slut destination. Blir det himmlen eller helvetet är bara något vi kan fundera över inte vi hamnar där.

Jag och mina tankar om döden kommer aldrig kunna ändras på. Jag är inte rädd för döden. Jag lever ett liv med mina tankar ständigt tänkande på min kommande framtid och mitt liv efter denna vistelse på tellus. Jag blir stressad över att inte veta vad som händer när vi dör.

I natt drömde jag att jag tävlade mot en av mina vänner. En biltävling som bestod av mer fantasi än verklighet. Men jag krashade och slog i bakhuvudet i en betongvägg. Det tog inte lång tid innan jag for upp mot ett vitt lysande ljus där någon med en manlig röst sa "välkommen, vi har väntat dig". En del skulle nog tappa hakan när man vaknar upp efter en sån här dröm, men jag blir bara ännu mer påverkad och stressad över mitt liv efter detta.

Jag undrar hur folk ser på livet, på mig, på sig själva och allt det där som snurrar i ens egna tankar. Vissa människor kan man se det tydligt i deras ögon, vissa i deras sätt att visa sig på eller öppet som om det vore en del av det vardagliga livet. Jag vet och förstår vilka som inte tycker jag är värd skiten under skorna och varför dom tycker det. Men det finns även vissa som är som en fis i rymden för mig. Varför egentligen bry sig om vilka som är värda olika mycket istället för att bara le och vara glad och trevlig när vi ändå bara lever ett fjuttigt, töntigt, ointresserad liv som ändå kommer ta slut för eller senare. Alla har vi börjat vi samma start och kommer sluta vid samma mål. Ingen är den andra lik men ändå har vi något gemensamt. Det vet både du och jag.



"NE JAG ÄR INTE ARG"

Det är ju typiskt mig va. KSS next med mamsen. Hela min arm ser ut som en elefantsnabel, stor fet och tjock. Det är ju så man vill gråta, även om jag inte är förvånad.




MIDSOMMARDAGEN

Igår hade du fyllt 65 år kära mormor. Jag saknar dig så.


Varför åka till en brygga i Smögen och fira midsommar när man kan ha lika kul hemma? Ja, det under jag faktiskt. Hade en förjävla rolig midsommar kan jag lova. Börjde hemma hos fröken Enlund med tårta och redan då fyllde vi våra glas. 7 taggade tjejer som såg fram emot en underbar dag med strålande solsken och trevligt sällskap.

Åkte vid fem-tiden hem till första destinationen som var hos Julia Jarnhede där vi blev bjudna på flera glas bål. Andra destinationen var C-plan vid ishallen där vi hade brännbollstuernering. Med 2 1/2 match spelad åkte vi till fröken Brewitz där tredje destoinationen ägde rum och vi blev bjudna på ännu mer dricka. Erfter en halv timmes vilopaus åka vi bort till Anton Bengtsson och där alla hade fixat det skit bra. God mat, ännu mer dricka och underbara människor fyllde loon. Dans, musik, skratt, tårar och min midsommar var bättre än att sitta på en utsleten brygga i Smögen som är nerbajsad av äckliga fiskmåsar. Så tack allihopa för en underbar kväll och framför allt tack till Julia, Mårten och Anton för allt fixande.


Idag vill egentligen mamma skicka iväg mig in till sjukhuset och kolla upp min cpiga armbåge. Råkade ramla ner från en skateboard ramp ca 2-3 meter. Men med mitt alkoholintag vid 23 tiden gjorde att jag inte kände något, men i morse kunde jag inte ens smöra en macka, skära ost eller borsta håret. Men eftersom det var höger kroppshalva är jag inte förvånad. Skoskav har jag också men det är ju en helt annan grej. Men jag lovar på heder och samveet att om det händer en enda liten sak till med min högra sida så är det jag som hotar Westberg om han inte amputerar bort den. Har inte speciellt många bilder under kvällen men fröken Jarlhed Sandström tog lite vimmelbilder på förfest 1 av 2, men dom kommer senare när jag lugnat ner mina nerver och slått mig ner ute på altanen.

Ikväll hade jag först tänkt mig en kväll med mina vänner på Olstorp elller en runda inne på grogen men skippar faktiskt båda delarna. Drar istället en kväll med mamma och pappa. Först grillning på schemat sedan soffhäng med mammsen.





MIN FINA VÄN

Glad midsommar på er. För ett år sedan satt vi och svettades i ett sunkigt tält i Borläng på P&L- festivalen. Det var en sjukt galen och bra vecka. Och visst jag skulle göra allt för att åka dit igen.

Vid tre tiden idag ska jag hem till min fina vän Ebba och börja denna dag med andra otroligt söta personer innan vi drar oss vidare till nästa destination som är hos Julia Jarnhede där det väntas roligheter med 30 andra pers. Sedan har jag hört ryckten om ölbrännboll och massa lekar innan kvällen fortsätter hemma hos herr Bengtsson. Ha en trevlig midsommar.


TIBRO

Känns på något sätt som man fortfarande var i Afrika när man tittar ut genom fönstret. Den enda skillnaden är att här ger dom nyfödda måsungarna en tinitus.


SUNSHINE

Godmorgon denna soliga torsdag. Har nu jobbat två dagar med att torka skit, mata stora barn, kollat på tv eller helt enkelt suttit och läst ALLT om kungabröllopet. Men jag tycker det är helt okej ändå. Goa pengar kommer sedan skramla in på kontot den 25 tre månader fram över, kan ju knappt bli bättre.

Idag ska jag också jobba, men inte för ens ikväll. Imorgon är det midsommar afton då jag också ska jobba så kan varken följa med till smögen eller bovall. Men 1000 spänn på 4 timmars jobb tackar jag inte nej till plus att jag får fira midsommar med världen goaste tjejgäng på hemmaplan.


PRATA ALDRIG MER MED MIG, TACK

Sol sol sol. Det kan aldrig bli för mycket sol. Tycker fortfarande att det blåser kallt i sverige meni våran gryta till baksida sträcker sig temperaturen till 35 grader samtidigt som jag lyssnar på hotellets skiva så känns som Djerba när man blundar. Men när man tittar upp blir man besviken, ledsen och drar en djup suck över att man inte ser dart-tävlingen, Simo, Tito, havet, det blåa havet, franska negerparet, en förvirrad Dr. Alban eller fylla tyskar.

Idag börjar min första arbetsdag, så från och med nu lite då och då kommer jag torka skit, kolla på tv och mata stora bebisar. Men jag klagar inte. Tjänar ruskigt bra, perfekta arbetstider och är ledig mer eller mindre 2-3 dagar varannan dag.


SVERIGE, ÄLSKADE LAND

Sådär, då var man tillbaka med fötterna i Sverige igen. Har äntligen fått i mig mjölk, bananer och choklad som jag bara kunnat drömma om i en vecka. Tycker annars det är lite kallt här. Eftersom jag levt i 40 graders värme 24 timmar om dygnet i en vecka och kommer hem till en tempertur som sträcker sig strax över 20 graders sträcket. Trivs inte här, burrburr.

I går låg jag i sängen hela dagen med mjukisbyxor, tjocktröja och raggsockar, mitt i sommarn. Annars kom man hem till ett regnigt och tråkigt Sverige, längtar fortfarande tillbaka.
Idag har jag efter en långt tids fixande fått in alla 230 bilder på fejjan. Sedan har jag träffat min underbara vän Sofia och vi har stora planer för sommaren 2010 och fram över. Mötte även mina saknade flickor, Ebba, Ida och Paulina. Kul och se er igen brudar.


Åh, jag är så glad. Lämnat all jävla skit och idioter bakom mig, sattsar på nya tag och det har redan börjat perfekt.


AFRIKA: DAG 8 19/6

07:14
Snaaaaaark.. osv.
Trött som en sovande strunts med plastpåse på huvet. Sista morgonen/dagen på Djerba. Tråkigt.
19:45 går flyget, men det är ju långt kvar. Solen next.

13:15
Saknar Sverige liiiiiite granna. Vill ha bananer, choklad, MJÖLK och pannkakor med sylt. För här finns inga bananer (ÄR JU FÖRFAN I AFRIKA!?!?!?), choklad, mjölk eller pannkakor med sylt. Jo, mjölk finns men bara varm till kaffet eller blandat med alkohol. Mycket roligare att dricka då.

14:57
Dr. Alban: Oooh, only for me. Nice!

16:34
Sitter och väntar på flygbussen. Vill inte hem! Nu ska vi sitta på ett äckligt, stinkande plan i 4 timmar och intar Sverige med STÄNGDA armar. Grattis Victoria och Daniel.

18:50
Sitter på Djerbas flyplats och väntar på att få kliva på planet och lämna Afrika. Simo stod och grät utanför bussen och han ville följa med oss till Sverige. Han hade nästan fått plats i väskan men då hade han bara dragit sin vanliga fras - FUCK!

20:19
Lämnade fötterna från Afrikas mark för ca 30 minuter sedan. Kändes förjävligt rent ut sagt. Skulle lätt byta plan i Stockholm och åka 4 timmar tillbaka igen för att få uppleva paradiset, Dr. Alban, Simo, Tito, mamadou osv.

02:13
Statiol - BANANER!

05:58
Hemma - sängen. Har haft min livd bästa vecka någonsin!


ASALMA


AFRIKA: DAG 7 18/6

07:48
HAVET
SOLEN
"GAS WATER"
MUSIK
MAMMA
HEJ!

13:19
Godmiddag!
Italiensk folkdans, fotbollsmatch, simmning och middag på det. Ikväll blir det mera shoooooopping.

15:12
Under denna resa har min bror druckit mer än mig, och han är 15. kan bero på att om du tar Sveriges äckligaste vodka sort och gångrar den med 10 då får du Djerbas amatör drink. Vidrigaste, snuskigaste och vad man nu kan säga med käften. Spyr nästan av att höra "holiday drink". Ikväll blir det middag på panorama. Först shopping.

01:02
Efter den här kvällen har jag ännu en mindre känsla av att vilja åka hem. God middag, cocktails, orm uppvisning + en italiensk dans med världens sötaste och skönaste människor. Viaggo gänget är guld.
Efter några för många drinkar och några flashiga dans moves på köpet har jag och Pontus fått en ny bror efter att mamma och pappa bestämde sig för att adoptera honom. Pomtus har gett bort sin dyra keps tills Simo, pappa ska dela säng med Walter, mamma är alkoholist och jag ska ta med Tito hem. pappa skämde ut sig på scenen, mamma dansar som en fjortis, jag dansar och klassas som en äkta italienare och Pontus är poppis bland brudarna. Natten.

AFRIKA: DAG 6 17/6

07:31
Bränt mig i armhålan? Jaja, 30+ så kör vi igen.

11:33
Ligger vid poolen med mamma. jag vill inte hem. trivs förjävla bra här bland araber, kameler, myror, lekar, poolen, öl, gapiga tyskar som röker, italienare, palmer och kaktusar.

18:09
Idag har jag/vi gjort en hel del. innan lunch låg vi vid poolen men efter maten tog vi tag i vårat liv och sprang ner mot stranden där vi sedan åkte fallskäm efter båt, ÄNTLIGEN!
Tror jag har upplevt en känsla som jag aldrig mer kommer få uppleva. på något sätt kändes det skönt att lämna jorden för ett tag och få sväva över Afrikas kust och även se sköldpaddor uppifrån.
Efter det var det självklart att vi tog ett dopp i havet. Hela mina lungor fylldes av salt men och? Ne, juste.
Havet var typ dubbelt så varmt som poolen tillomed.

Jag har fått ett blåmärke på ryggen. Och inte vilket blåmärke som helst. Utan ett blåmärke som helst, utan precis bredvid ryggraden. På ett stag eller en förbannad skruv som Dr. Westberg skruvat dit, jävla apa.

idag är det torsdag och nu ska säkert mian friends hemma i Sweden ut på husaren och festa. Det ska jag också göra. Rena rama husaren här vafaaaaaaan! Tjingeling

22:04
Ikväll har vi käkat på Panorama, jättegott! Efter det gick vi runt hörnet för att se Tito och Simo med deras "lekkompisar" dansa  med alla småbarn. FÖRJÄVLA SÖTA ASSÅ!!!
Imorgon är det fredag och på lördag åker vi hem. Vill inte här ifrån, vill aldrig härifrååååån.
För första gången i mitt liv känns det som om jag hittat mig själv. Bland palmer, gratis drinkar, medelhav, sol och störtsköna människor. VILL ALDRIG HEM! Stannar npg några dagar till med det franska negerparet och Dr. Alban.


AFRIKA: DAG 5 16/6

07:07
Godmorgon! Solen skiner och om 23 min. blir det frukost. Sedan sol, bad och allt som ni inte kan göra hemma.

11:38
Legat ute i solen kl. 08.00 och solat, sovit, badat, solat, sovit och badat osv. Nu har jag solat, sovit lite till så nu blir det hopp i poolen. Sedan vända på steken. Pontus och pappa spelar volleyboll. Jag och mamma kollar när Tito håller på med sitt jävla dart-tävlande. Hej, hejdå.

16:18
Börjar bränna lite på kroppen nu känner jag. Dessutom har jag läst ut min andra bok i hela mitt liv, helt otroligt nästan. Jag hatar och läsa men av någon anledning föll denna mig perfekt i smaken. "Veronica bestämmer sig för att dö" hade alla mina tankar som snurrar i mitt huvud. Jag är ju den typen som mina närmaste vänner redan vet , inte rädd för döden och jag blir stressad av att inte veta vad som händer när vi dör. Samma tankar som Veronica. Så läs den kära livshatare. Nys ka jag börja på min nya bok, "Dagen då min dotter blev galen". Jag är tjejen som ser positivt på livet. Lovar.

18:00
Dusch, insmörjning och en baccardi breezer senare. Ont i hela jävla kroppen. Om en timma blir det lunch sedan är jag iväg tvingad till någon arabisk dans show - jippie elleee? NOT!

20:51
Har nog under dom första 4 dagarna gått upp 10-12 kilo. Men denna vecka är jag varken anorektiker, bulimiker eller något annat crazy. jag är en hel livsnjutare. äter couscous och smariga efterrätter som exotiska frukter och glass i stora lass.

Men att leva åhär skrämmer mig. Jag villa alltid leva här. Slippa allt skitsnack, drama som gör en galen. här kan man vara sig själv, nya vänner och hälsa på varenda kotte eller en söt kille vid poolen. Hemma skulle man få en stämpel direkt.
HORA
SLAMPA
IDIOT
LÄTTLURAD JÄVEL!!!!!!!!!!


Skulle helst slippa det. Hoppas att flygstrejken håller i sig här så jag får stanna ett tag till.
It´s one another day in paradise.


AFRIKA: DAG 4 15/6

07:00
Glömde säga att vi kände 10 tunisiska regndroppar igår.
Mamma väckte mig precis av att ha öppnat upp balkong dörren så solen lyste in. ÄNTLIGEN!
Idag blir det sol och bad hela dagen vilket inte kan bli bättre. Mamma tjatar redan 07:00 - herrgud.

08:56
Jag har världen gulligaste, sötaste och bästa mamma.

11:57
Ligger vid poolen och solar, dricker cocktails med mamma och pappa och Poontus spelar tennis. Ska om en timma testa på beach resturangen. I eftermiddag blir det havet.

15:01
Ligger under bar himmel och dricker iskall öl. Runt 38 grader och jag klgar EJ. För efter en förmiddag med gråa moln och regna och äckliga katter är vi värda det här.

20:27
Precis tillbaka på hotellrummet efter ännu en måltid. Känns som vi bara äter, solar, dricker och sover här. I eftermiddags blev det sol, bad och shopping. Ikväll är det teater på hotellets egna scen, dom ser ut som jultomtar hela bunten. jag går nu och lägger mig med lovande sol + 38 grader imorgon.


AFRIKA: DAG 3 14/6

07:37
Ligger och kollar på arab-tv, fattar nada. Vart fan är kamelerna?!

08:27
Precis tillbaka från frukosten. Buffén är betydligt dtörre än hemma om man säger så. Här erbjuds man elefantsnablar och kameltestiklar. Ne, skämt och sido. Amerikanska pannkakor och stekt ägg med färskt nybakt bröd är väl mest svenskt här. Dock lever jag på couscous.
Strax ska pappa och Pontus ut på deras sahara-saffari. Mamma och jag ska börja dagen med en stund framför datorn sen blir det shopping för hela slanten. Lets get pank!

08:49
Mamma är kamerakåt.

11:59
Då var det dags för poolhäng igen efter en stund med shopping. Inhandlat en väska, smycken och ett par låga blåa converse för bara 150 spänn, som hittat. Efter maten blir det taxi in till staden för mera shopping. Jenn är lycklig.

13:23
Måndag eftermiddag, precis käkat på Panorama. Blev lite huxflux oxh blandning av kött.

14:59
Tar en taxi in till staden för shopping. Kan bara säga att musiken, stämningen óch vädret här nere är underbart.

18:27
Wooohoooo shopping asså. Precis tillbaka från staden och alla jävla ******. Helvete, jobbiga som fan!!
En kille ville köpa mig för 900 kamler och ferrarrieS. Okej go kille? Hee!*
Köpt vattenpipa, en till väska, smycken osv. Middag på resturangen nu, hej.

20:40
Tillbaka på hotellrummet efter middag och drinkar från baren. Efter en dag med shopping och stigande värme är vi trötta och laddar inför morgondagens stekande vid poolen. Katterna är fortfarande förjävliga och fulla 60+:are lockar dom till sig, ojojoj. Nu ska jag fortsätta ,ed Veronice bestämmer sig för att dö. Godnatt, nu ska jag natta en dragen mamma.


AFRIKA: DAG 2 13/6

09:33
Sitter inne i rum 117 hos pappa och Pontus. Precis ätit frukost plus blivit hatad av ännu en arab som ville skicka iväg oss på kameler för 1000 spänn, bullshit! Aja, nu blir det poolen.

15:37
Precis kommit upp från ett dopp i poolen, det är drygt 29 grader. Har under dagen legat i "solen", fort. molnigt men varmt.
Även gått lite i affärer. Här är det billigare än billigast kan jag säga, gynnar för en schopoholic som jag, hee...
Känns som jag har kommit till katternas land. Här finns det lika många katter som invånare + turister tillsammans. jag vill sno flygplatspolisens bigga gun och skjuta varenda jävel. Någon som är sugen på kagttstek? Till utseendet ser dom ut som 1/4 av Tyson. Kanske inte så mycket att sätta gaddarna i kanske.
har också dödat ett antal monster mega myror, checkat in kackerlackor, varit vid havet och träffat världens trevligaste kille. Och imorgon ska pappa och Pontus åka quad-saffari, medans jag och mamma ska gå och shoppa loss. Nu ska jag ta en drink innan jag fortsätter mitt liv i paradiset. Bye bye.

18:12
Här rullar man toalettrullarna för hand, baren next.

20:47
Kärringarna kollar påmig som om jag var en hora. Männen skriker Jennifer Lopez efter mig och dom där jävla svarta monster till katter jagar mig och fräser. Vill nästan hem.


AFRIKA: DAG 1 12/6

15:47
Har precis kommit upp 10 000 meter i luften. Tycker synd om alla ni hemma i piss-Sverige, men det kan ni ha nu när jag har det underbart bra. Egoist typ.

Gick runt på Arlanda och kikade lite innan det var dags att gå på planet. En tuborg slank ner också.

16:42
1 mil närmare gud, chinamat i magen och ett par glas vin senare mår jag perfekt, bergen med snö på i Österrike är söta.

18:16
I´m in Rome bitch!

19:15
Om 30 minuter sätter jag mina fötter i Afrika. Sitter och lyssnar på ett gäng 40+. Hoppas fan inte att dom kommer bo på vårat hotell för då tar jag mitt pick och pack och flyger hem redan i morgon bitti. 3x40+=30 gin & tonic.

20:09 (tunisisk tid)
Sitter på bussen till hotellet efter att ha visiterats av arabpoliser, dryga som en rutten tomat. Bara 30 min kvar, hejaheja!

22:54
Precis lagt mig i dubbelsängen bredvid mamma. Pappa och Pontus sover vi vägg i vägg med. Hotellet är ett paradis fullt av flörtande araber. Efter dagens 10 timmars resande är vi trötta och säger nu godnatt från kamlernas land. Mamma snarkar nu, natti natti!


TAKE ME BACK TO PARADISE

I en vecka har jag levt i Paradiset. I en vecka har jag vandrat runt bland palmer, underbara människor,
myror, kattjävlar, tyskar och sovit i 40 graders värme.
Jag kan ha haft min livs bästa vecka för det här är ett minne för livet.
Jag skulle kunna packa om väskan och åka tillbaka på en gång för det är något man bara drömt om förut.
12-19 juni var vi på en ö som heter Djerba som tillhör Tunisien.
Vi har gjort massor med olika aktivitetet, solat, badat, shoppat osv.
Jag har som vanligt inte glömt mitt bloggande, så varsegoda här kommer hela min vecka!
 


AFRIKA

Sitter här och trycker i mig lite gröt för att ladda inför den stora dagen.. Ska om en halvtimma köra upp till Stockholm med tre sovande kamerler i baksätet. Så hoppas ni alla får det så roligt hemma i piss Sverige, medans jag lever livet bland kameler och hosantjosan i Afrika. Ha det fint, hej!


ALDRIG MER TVÅAN

Aldrig mer matte, aldrig mer känna tvånget av att gå till arenan för att ha idrott, aldrig mer någon jävla ovärd dansdag, aldrig mer vara rädda för treornas matkrig i matsalen med köttbullar, aldrig mer vara rädd för att känna att man gått in och satt sig i 91:ornas revir i caféterian. Vilket känsla.

Fyfyfyyy, vad jag varit osocial mot allt och alla idag. Men jag skyller helt och hållet på min dåliga sömn inatt. I skolan idag var det avslutning där vi fick betygbrevet, bio-biljett för ambasadörsjobbet och sist men inte minst satt vi och trängdes i matsalen och blev bjudna på tårta.

Jag ska nu inte sätta min fot mer på skolan eller i den där jävla mördarbacken. Nu tar jag 10 veckors sommarlov och jag börjar med att redan imorgon åka till Afrika. Herregud vad jag har längtat och nu är det äntligen dags. I eftermiddags har jag varit hemma hos en viss fyllekaja och hälsat på och hämtat lite kvarglömda stuffs, försökt att gå en tillfrisknande promenad, ätit mat utan att spy, sovit och åter igen packat.

Ne nu måste jag fixa det sista, så bilder från dom senaste dagarna får ni när jag är tillbaka till Sverigeeee. Natti.

HIMMEL I HELVETE

Himmel i helvete va jag dör snart. Efter ett spontanryck så hamnade jag inne på Husaren med mina girls igår. Kan säga att det var helt klart värt det men nu efter 2 timmars sömn sitter jag i skolan för att strax gå och få mina betyg. Jag flyger som på gråa äckliga sliskiga moln och sen efter denna ovärda dag i Skövde stad ska jag hem och sova igen min skönhetssömn och sedan är det bara den sista packningen som ska fixas. Sen drar jag ifrån den här skiten.


NÄR OP3 STUDENTEN TAR ...

365 jävla dagar kvar!

JÄVLA TÖNTAR

Och där vann fjortis-RoA brännbollsturneringen mot dom bitchiga sos ettorna. Med lärare som fuskar sig till en seger och i blåst och kyla satt vi och bara ville hem. Men som tur var hade vi en underhållande lärare vid namn Agneta som skrek: "Ut med domarn och in med nalle puh, och in med nalle puh, och in med nalle puh".

Efter skolan drog vi in till stan och hamnade på maxi där våra hungriga magar skrek efter mat. Sedan åkte jag och Karin hem till lilla Tibro och kom precis hem efter att ha varit ute och gått en rejäl promenad, riktigt skönt. Nu hat vi suttit och snackat med pappa i några minuter och snart är det dags att dra tummen ur röven och fixa iordning inför den kommande kvällen hemma hos Ebbsan med världen bästa brudar - Alanya-brudarna.


SPRÄNGDA BILAR OCH UTTRÅKADE UNGAR

Godmorgon. Haft en riktig härlig natt med mycket sömn. Idag väntas det brännbollsturnering med hela Omvårdnadsprogrammet. Men frågan är varför vi ens ska ha någon turnering eftersom alla vet att SOS kommer vinna i vilket fall som helst.

Med tanke på min underbara sömn inatt så hörde inte jag räddningspersonalen som körde i 150 här utanför i natt. Tydligen har Tibro blivit en ännu större kriminell-stad för i natt så hade 16 bilar på samma gata tänts på. Men vafan är det här eller? Totalt har 18 bilar och en moped blivit sprängda på dom senaste två veckorna tillbaka. Snacka om att ungdomarna har det tråkigt i lilla Tibro.

Men nu ska jag kila in till Skövde och jag hoppas ingen liten jävla snorunge satt en tickande bomb på våran bil så jag sprängs nu när jag ska åka iväg. Först ska jag åka och hämta upp Jessica sen ska OP33333333sos spöa skiten ur varenda bajskorv på op. Hej


JOBBIGT

Det där med packning asså, inte min grej.


I`M FALLING APART

Idag är jag inte stolt över mig själv ett enda dugg. Mår fortfarande illa efter våran såkallade kak-fest med sjukvårdskursen. 10 minuter senare, en gråtande lärare och några kakor i min mage fick vi nog och gav våra sos-lärare resterna som sedan hade hela fikabordet fullbroppat med onyttigheter. Jag och Karin vandrade ner på stan och jag gjorde av med 187,5 bara sådär. Åh, blir så jävla trött på mig själv. Så fort jag har pengar gör jag alltid av med dom.

Blev även kär idag inne på HM. Prövade världens snyggaste långklänning, turkos med lite egyptisk-sti. Mmmmm, kommer drömma om den varenda natt tills pappa ger mig pengar, för den ska jag bara ha.

Nu är jag trött så ska lägga mig en stund innan jag fortsätter med packningen osv, och tagga inför morgondagens OP-dag på P4.


FUCK YOU

I wasn´t happy then but I was always on the run, and I can go forever on
I was so courios and I, I was always on my knees. and I said please, please
I was not satisfied but it was the best day of my life. and I will try to do it again


NO BIG DEAL?

Det är tisdagen den 7 juni, klockan är 22:12 och jag har precis skrivit klart sista meningen på min sjukvårds inlämning som ska lämnas in imorgon 11:00. Sjukvård är också den enda lektionen som står på shemat imorgon och på just den lektionen är det kak-fest som gäller. 26 olika sorters kakor plus kaffe och saft kommer att finnas för oss. Känns som jag kommer rulla som en bill nerför skolans nära- döden-upplevelse-trappa efter den lektionen.

Idag skulle vi få en surprice alla vi OP2:or. Så halv tio imorse satt vi i Hörsal D och fick se en liten omgjort Hamlet-teater som lärarna satt ihop på något vänster. Men ni var duktiga måste jag säga, bra rim osv. Bränna-muffins-Marie som Ofelia var en upplevelse. 20 minuter senasre och föreställningen var slut så hade vi en extra håltimma som alltid den sista veckan innan sommarlovet. Så jag, Karin och Lisa trampade ner till stan en sväng och inhandlade lite nya mummsigheter. Elva noll noll var det hörsal D som gällde igen, denna gång fick vi se en spelfilm om narkotika. Filmer var sådär tillgjord ni vet så man bara skämdes. Men det är efter en sånhär failm man inser att saker och ting kan hända när man minst anar det. Och chansen att ångra sig och komma tillbaka kan man bara drömma om.

Ne, nu ska gaddarna borstas och sedan kryper jag ner i sängen och laddar inför mina tre sista dagar in Sweden och kak-festen. Puss&natten.


KORS I TAKET

Idag är det en sådan dag som jag nästan skulle vilja köpa en champange flaska på 400 spänn och fira. För det är nästan helt otroligt att jag fick G i matte b. Nu kanske alla matte-nördar, alltså volvo, natur osv osv tycker att jag är jätte dålig i matte men vi på OP är inte intresserade av matte överhuvudtaget och när i livet kommer vi behöva räkna ett mattetal? speciellt inte sånna här utomjordings-tal. Fy bubblan.
Men jag bugar och bockar och tackar min mattelärare Olle som satte g även fast NP slutade med ett fett IG.

Idag regnar det och är en såndär tråkig, trist och grå dag. Men det gör inte så mycket för om 5 dagar är det sol och 40 grader som gäller. Så måste skriva lite sjukvård och såntdära för att inte få ett till ig på fredag. Dessutom kan jag ju meddela att det kändes som man gick in i en död oas i dag i skolans caféteria. Max snittet var väl på 20 pers sittandes och glodde rakt in i väggen. Inga 91:or som sitter och kontrollerar varenda liten rörelse eller lyssnar på varenda litet ord som kommer ut våra käftar. Men vi klarar oss galant och jag är jävligt glad över det.




OP TORKAR BAJS

Har hunnit med en riktigt mycket idag måste jag säga. Min packningslista är alldeles för lång tydligen så jag vet ju vad jag har och göra imorgon iallafall.
Imorgon börjar sista veckan i skolan innan sommarlovet tar över. Ska bli så himla gött att komma ifrån stress, plugg och framför allt tygnden över bröstet. Så veckan kommer att imorgon börja med 2 lektioner och fortsätter på tisdag med en surprice från lärarna och en film på det. Sen blir det brännbollsturnering och massa andra roligheter. Kära OP, torka bajs é najs. Godnatt


DUNKA MIG GUL & BLÅ

Idag är det den 6 juni, Sveriges nationaldag, Robins födelsedag och jag sitter här hemma utan söndagsångest och längtar tills jag får gå till skolan imorgon. Mamma trodde nästan jag var sjuk när jag sa att jag ville ha måndag här och nu. Men grejen är nog att jag är väldigt nyfiken på hur många av oss 92:or som kommer komma med alkohol i munnen istället för coca-colaoch hur själva stämmningen kommer vara. För på ett sätt är vi treor redan nu.

I förmiddags var jag hemma hos min kära vän Sofia och hjälpte henne med håret till balen som håller på för fyllt uppe på Billingehus just nu. Själv blev det lite ändrade planer här hemma så kom varken in eller hem men hur mycket ser man av dom? typ 10 sekunder eller nått. Men jag har ju redan sett Sofia i hennes klänning och hela kittet och det är ju det ända jag skulle åkt in för att sett i såfall och noterat vilka som skulle vara dom fullaste på röda mattan redan klockan 17:00. Möjligtvis den snyggaste, stilligaste, töntigaste och fulaste också.

I eftermiddags har jag legat ute med min bror i solen och pratat om allt mellan himmel och jord. Och om en vecka ligger vi på en strand i Afrika och dricker lite goa drinkar, klämt i oss lite goa fiskar och spällt i oss några glassar som efterrätt.

Men nu ser jag ännu en gång ut som en krabba i ansiktet och jag fick en kick precis och ville sätta på en Johan Falk-film. Så det är vad jag ska göra nu, packningslistan får åka med ner i soffan också. Rätt sugen på Joel Kinnaman, hej!


EBBAS PLACE














SUNSHINE OF MINE

Mötte upp Bea igår vid sju-tiden. Sedan gick vi hemåt till Ebba när hon och Bengan satt och väntade på oss. Men solen i ögonen satt vi och kikade på solnedgången och lyssnade på äkta sommarmusik. Lite senare blev det kallare så vi drog oss innåt och blev jävligt fascinerade av ebbas iPad. Där kan vi snacka om grejer asså. Satt mest och planerade lite sommarplaner och snackade rätt mycket om våran kommande Alanya resa, endast 54 jävla sega dagar kvar. Men jag kommer iallafall ha en hel vecka tillsammans med världen sbästa brudar så jag kan stå ut med väntandet.

Klockan 00:45 släckte jag lampan och vaknade upp 09:30 av att en solstråle tittande in genom mitt rum.


BRUDAR

Kilar nu iväg och möter Bea vid bussen, sedan drar vi hemåt mot Ebbsan där alla andra tjejer väntar. PUSS


SOFIAS STUDENT


jag och min bästa vän


Victoria Sofia & Frasse






mamma & sofia



resten finns på fejjan!



GUBBAR




MAMMA

Har man inte världens bästa mamma om hon kommer hem med svenska jordgubbar och en sprillans ny tidning såhär på lördagsförmiddagen? Jo, det har man nog. Så nu är hela min dag i solen räddad. Annars har jag mycket att göra idag, snart dax liksom.




GLAD TJEJ

Igår hade jag en sån underbar känsla ända från hon kom till stugan 15:15 tills jag la mig i sängen 21:30 och somnade. Idag har jag fortfarande en sån känsla i kroppen. Tänk att man kan känna sån glädje pga någon annan ser så lycklig ut. Att någon har gjort det som man drömt om och längtat efter så himla länge.

Igår tog min bästa vän, min älskade syster studenten. Att se henne så glad fick mig nästan att klämma fram några tårar. Känns som det var igår som vi träffade varandra första gången, satt ute i tjocka vinterkläder och solade mitt i sommare, skrev våran oranga hemliga låda, sjöng teletubbies-låten och dansade mitt ute på gatan, du trodde du hade druckit wiskey och det känns som det var igår som vi bråkade om småsaker.

Jag saknar dig och våra dumma tankar, våra ryck som bara du och jag kan få när vi är tillsammans. Våra galnaste fyllor på krogen eller varför inte bara en spårad fylla hemma på altanen.

Oavsett om vi träffas ofta eller inte så vet jag att vi alltid kommer ha något speciellt. Jag kommer alltid finnas vid din sida och det är dig jag kommer och vill vänta mig till när det är någor som tynger mitt hjärta. Du skulle kunna vara min syster som vet allt om mig och jag skulle veta allt om dig. Vi skulle stå och hjälpa vcarandra i vått och torrt. Och det är så som det är, vi två hela livet ut. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och du kommer alltid vara speciell för mig oavset vad som än händer. Ingen kommer kunna ta dig ifrån mig. Även om vi skulle bråka eller vara glada resten av livet så är det du som är nummer ett.

Jag älskar dig min underbaraste, vackraste och älskade vän och ännu ett grattis till studenten och din stora dag.Nu gråter jag nästan igen, men som vi vet så är ju bara tårar vatten kryddat med salt.

Sos hjärta Joj



(mera studentbilder kommer senare)


LET MYSELF GO

Godmorgon. Idag är det den 4 juni, Skövdes student, 8 dagar kvar till Afrika, 371 dagar till jag kastar av mig den vita hatten, solsken, klarblå himmel och jag ska fira min bäst vän.

Igår tog jag och Bella Pelle på roadtrip till Ullared. 04:00 ringde klockan och solen hade redan kommit upp, även jag och Bella. Så vi åkte neråt på smålandsvägar och klockan 08:34 gick vi in i paradiset. Ett paradis tyckte kanske inte jag att det var efter att vi kommit ut efter första omgången pga våra magar skrek efter mat. Mina 1500 var redan slut och jag satt med ett klump i magen och mat i strupen och nästan grät över att jag slösat 400 kr på bara smycken. Men är man pistagen i ett nötskal så är man. Men efter ett samtal med lilla mamma över telefonen gick vi in  igen, denna gången mätta och belåtna och dags för ännu en rundtur genom allt mellan himmel och jord.

På hemvägen låg Bella mestadels och sov medans jag satt och dunkade musik på högsta volym och bara ville hem och lägga mig i sängen. Så efter mina 18 timmars vistandes på jorden och inte fått en blund var jag trött skulle kunna sova vart som helst. Men jag valde min gosigaste sida av sängen och somnade till save tonight.

Idag står det ännu mera "bra-skit" i gula fula kassar från Ullared. Och eftersom jag redan är uppe, vaken och klar som en blixt från en klar himmel ska nu ta vara på denna dag så bra som det bara går. Ska strax skicka iväg Pontus med ett baseballs-slag i röven till skolan, sedan ska jag ta mig ut i den friska luften innan jag fixar mina nya underbara onödiga saker. Jag ska börja skriva upp min packningslista, leta efter mitt förslunna pass och sist men inte minst ska jag till Fagersanna och fira min bästa vän som tar studenten.

Jag kan ju säga att jag heller inte hade varit så ledsen om jag också fick ställa mig på ett flag idag efter ha haft champange frukost med min klass och fira att man äntligen kommit ut i friheten. Men jag är glad ändå, för jag ska aldrig mer räkna ett enda mattetal. Lets burn the boooooooooooooks!





BELLA&JAG

Sitter hemma och myser med Bella efter Tacos och promenad genom vackra Tibro. Nu är vi taggade till max och har förberett oss rejält på morgondagens roadtrip till ullared för galenshopping. Ska bränna en skiva nu sedan krypa ner i sängen för imorgon klockan 05:00 rullar bilen iväg. Nu ska vi öva på covern av Touch it/technologic. Puss&Kram från oss!


DUKTIG TJEJ

Måste ge mig själv beröm och en stor applåd. Har städat hela mitt rum, slängt massa gamla väskor, sorterat VeckoRevy-tidningar och för första gången tankat bilen, helt själv. Allt för att Bella ska känna sig som hemma imorgon när hon kommer och blir mitt nattgäst. Mamma är lycklig och glad över att hon kommer på besök så dom ännu en gång kan skratta åt deras smygdrickande ur en fanta flaska under bnordet inne på Harrys.

Dessutom fick jag en hm-leverans hem idag, skräll? nej. Ännu mera kläder till min överbebodda garderob. Åh, att jag aldrig kan skärpa mig. 2 par nya shorts, ny bikini och själv klart en ring m.m. Sedan va det ju det där med min packningslista till Tunisien. Kan ju säga att jag inte skrivit en enda grej än, allt bara fladdrar omkring i mitt huvud. Vet inte riktigt hur mycket eller vad jag ska ha med mig. 30 kg + 10 kg i handbagage är vad jag får ha med mig, men hade ju även tänkt att få med mig lite hem. Hur i helvete ska jag lösa detta.

På torsdag så ska jag och Bella på roadtrip på torsdag. Drar racet ner mot Ullared för totalgalen shopping hela långa dagen. Så tänkte faktiskt hoppa i säng nu så att dagen snart är här.




UNDERBART

Tisdag och det är den 1 juni 2010. Ute på baksidan som jag också förtillfället befinner mig är det 23 grader i skuggan. Känns som jag ligger i en gryta och snart kommer någon och äter upp mig. Kanske dom äckliga spindlarna som kryper runt omkring mig.

Idag ler jag med ett extra stort leende på läpparna. Sista jävla matte provet i hela mitt liv! Dock kommer det stå ett stort IG på när jag får tillbaka det. Men det gör faktískt inte så mycket just nu eftersom sista provet i årskurs 2 är över. Nu är det bara 8 skoldagar kvar innan jag tar mitt efterlängtade sommarlov och tar mitt pick och pack och drar.

Och med tanke på och pack ska jag fira min frihet med att börja skriva lista på vad som ska få följa med till afrika.


RSS 2.0