SUNDAY´S GONE

Nu väntar sängen och förhoppningsvis en lång natt, känner inte för att börja dagen med ett matte prov som jag garanterat kommer faila på totalt denna gång och som jag sedan kommer få se med stora röda bokstäver på, IG.

Ska först avsluta min Falk-söndag med att se klart filmen. För liksom säg mig en enda anledning till varför jag inte skulle se en minut till när Joel Kinnaman stirrar rakt in i min ögon? Ne juste, det finns ingen! Stänger jag av kommer jag ändå inte kunna sova. Men jag säger godnatt ändå.







BACK TO BLACK

Matteboken kan jag nu utantill. Allt jag gör handlar om ekvationer, jag räknar mina steg, mina hjärtslag, hur många gånger jag nyser, hur många fånglar det sitter i trädet. Roten ut, dividera, multiplicera, otroligt rörigt. Nu ropar mamma att maten är färdig. Kväll blir det träning och efter det en helkväll med Falk-filmerna.




LIKE IT. LOVE IT

SÖNDAGS MUSIKEN.

Bette Midler - Beast Of Burden
Velvet - My Destiny
Gyllene Tider - Vän Till En Vän
Tomas Andersson Wij - En Hel Värld Inom Mig
Lisa Ekdahl - Flyg Vilda Fågel
Nina Sky - Keep It Goin' Louder
Sophie Zelmani - Time To Kill



LITE MER AV VÅRAN KVÄLL PÅ VISCHAN


KARIN


KARIN  JENNIFER


AFFE CALLE


ELOF


JENNIFER  RASMUS  CALLE

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Då var strax friheten över och snart är det tillbaka till världens mörkaste håla. Skolan kommer tyvärr äga mina tankar denna vecka plus att jag ska ha en kväll sittandes helt ointresserad och halvsova på riskettan. Dessutom ska jag tillbaka till den jag hatar mest i hela världen. Det bästa är att jag kommer få något för livet som jag väntat på i femton månader. Nu ska jag sätta mig med min kära mattebok och spela smart.


SOM TVÅ PÅTÄNDA EKORRAR


HANNES  MARCUS


AFFE  ROBERT  TOM


KARLSSON PÅ TAKET


KARIN


ALICE  HANNES


ROBERT  JENNIFER


HANNES  EMIL


CALLE  TOM  RASMUS


KARIN  ROBERT  JENNIFER


EN KILLE I SINA BÄSTA DAR. JOAKIM

TACK FÖR KVÄLLEN ALLIHOP!


DEAR FRIENDS

Sjukt trevlig och bra kväll med Alice, Karin & grabbarna grus. Det är ute på vischan som allt händer så att säga, allt från snaggningar, fulla själar, skönsång, falska tatueringar, äkta skratt och verkliga leenden, hål i öron-tagning, och där underbara människor har det för jävla roligt helt enkelt. Bilderna kommer imorgon. Nu ska jag ha en fortsatt trevlig lördagsnatt.


BROKEN SUNNY DAY

Promenaddags med mamma nu. Inte speciellt sugen eftersom det bara blir kallare och kallare och jag hånskrattar och tycker det är jävligt onödigt att det snöar. Men det är bara en annan sak man lägger för mycket energi på. Så jag tar mig ut iallafall.




SATURDAY MORNING

Sitter här med världens sötaste kille/unge/bebis/odjur, beror på hur man ser det. Ute skiner solen och det är typ 17 äckliga minusgrader. Men det gör faktiskt inget, för det väntas en mycket trevlig dag. Eller det ska det bli iallafall.



LIVETMÅSTEVARAETTFRUKTANSVÄRTSKÄMT

FUCK YOU. FUCK YOU VERY VERY MUUUUUUUCH!
hon han och den och dom

Ska lägga mig och somna på stört, för snart exploderar jag. Hoppas att jag blir väckt av en liten söt kille vid namn Elias imorgon med samma gamla vanliga puss på kinden och som sedan skriker Jajja i örat på mig.








NICE, FAN VA NIIICE

11 BRUDAR. ALANYA. 31 JULI. 183 DAGAR. SKÅÅÅÅL!






DET ÄR KOMPLICERAT, ELLER HUR

Sitter här med min efterlängtade kopp kaffe. För det är nog det bästa som finns när man kommer in efter att ha varit ute och plågats i detta väder och tårna känns som isbitar, fingrarna som istappar och huvet känns som en iglo. Jag trivs inte i Sverige just nu.

Helg helg älskade helg. Trivs inte i skolan heller så detta känns oförskämt bra. Skolan håller på att knäcka mig fullständigt från alla håll och kanter och det kommer absolut inte bli bättre nästa vecka. Men snart är det lov plus min FÖDELSEDAG och direkt efter det fyra veckor praktik och sen kommer påsklovet och alla äckliga kärringar flyger till blåkulla. Hallelujah!



DET ÄR EN PRINCIP SAK

love life. every day.
keep it simple.



GE MIG BARA LITE SOL, VIND & VATTEN

Vill ha lite värmande kärlek till detta iskalla brustna land











SKITSAMMA, MAN KAN JU INTE ÄLSKA ALLA

Torsdag kväll, snart är det fredag, snart är det helg. Underbart.

Så, vet inte vart jag ska börja. Sitter mest och skrattar över att jag gråter, eller så gråter jag för att jag skrattar. Det har varit det största frågetecknet i mitt huvud idag och undran över hur mycket jag kommer skratta sen när det väl händer. Så därför ska jag nu sätta en guldram runt mitt face bara för att jag är så in i helvetes jävla glad att jag väntade. Hade jag gjort det, hade jag ångrat mig resten av livet. Jag hade ännu en gång hånat mig själv så fort jag tittar i spegeln och bankat in hur dum i huvet jag är. Men nu har jag inte gjort det och jag kommer inte göra det heller. Från och med nu är det endast människor med lite vett i skallen jag tänker öppna käften till.

Från det ena till det andra. Har precis kommit hem från handbollen och jag är nästan överdrivet glad för att matteprovet är flyttat. Därför behöver jag inte sitta med huvet i boken resten av kvällen och försöka plugga in något jag aldrig kommer förstå utan ha en tänka-över-torsdagkväll. Tack.


28/1-10



fuckface
topp HM   skjorta GINA  klocka UR&PENN


MAKTLÖS JÄVEL

Att inte få säg ett ord, bara ta emot massa information om hur man ska göra, vad man sa göra, vad man inte ska göra, när man ska göra det och när det är fullstädigt förbjudet. Bara få massa skit kastandes i ansiktet och inte få öppna käften. Sitta där och stirra in i en helt ofrämmande bruds ögon och känns hur ilskan och tårarna kastas ur mig. Bli helt galen när man måste slänga bort sin bästa kompis. Jag försöker inte vara någon slags idiot, men nu är det inte roligt längre.




SWEET DREAM

Sitter som resten av halva Sverige framför Paradise Hotell och undrar om det finns något skummare program på tv just nu. Bara sånna onödiga saker som hjärnan hakar upp sig på.

Nu gäller det bara att stänga ögonen och sova. Imorgon väntar en händelserik, oförutsägbar, jobbig och kanske en lycklig dag. Men helst en dag jag skulle vilja hoppa över.


HEJ SÖTIS. VAD KOSTAR DU?

Vita hus, gröna greener, färgstaka blommor, turkosblått hav, oräknade fairways, stekheta öknen, milslånga sandgula stränder och kameler överallt.
Ta mig till 12 juni, och gör det nu.










Tunisien Djerba - Djerba Holiday


VI SER UNGDOMEN RUTTNA FRAMFÖR OSS





Efter att jag och Pontus tog tag i våra matteböcker tog det inte lång tid förrens hela fam. Andersson blev fam. "Matte-töntarna" istället. Efter ett himla skrikande på vem som gjorde rätt och fel slutade det med att vi bytte böcker, tal, hela rubbet.

Nu ska jag hämta andan och invänta PH. Nörd.



DET ÄR MYCKET NU

Hej sådär 6 timmar försent. Min första längsta dag för denna terminen är avklarad. Kände hur huvet hängde på sne när klockan slog på 14:02, en och en halv timma kvar. Men den timmen gick den med, men depressionen steg över skolan så gick och tröstshoppade i väntan på bussen. Tycker inte heller att man borde få vistas i Sverige förtillfället. Det är så kallt så det finns knappt ord till det och morgondagen är ju inte efterlängtad från min sida iallafall.

Nu ska jag ta tag i mina mattepapper som jag snart river i tusen bitar. Dom bara ligger där och glor på mig och hånar mig för att jag inte kan någonting. Behöver kaffe också.




TRÖTTARE ÄN TRÖTTAST

Efter denna dag känns kroppen helt förlamad, mörbultad och absolut inte ihopsatt någonstans. Just nu längtar jag faktiskt efter att Paradise H. ska ta slut så jag kan få sova. Imorgon väntar en lång jävlig dag i skolan. Kan väl hoppas på att min kloka, smarta och otroligt underbara svenska lärare kan få för sig att bränna några muffins till efterätt igen så hon spränger micron och vi slipper en eftermiddag i värlens grotthål.


tänk va svårt det kan vara









NEW IN. GINA T




jeans skjorta 199




linne/tunika 129




leggins 99


HEY MONDAY

Vaknade pigg som en mört redan 05:02 imorse. Förstår inte varför, för jag kände inte för att gå till skolan, inte göra prov och dessutom var jag skit nervös inför körlektionen. Men allt gick tillslut iallafall. Jag genomled mattelektionen, skrev varenda rad på "provet" och körde som jag skulle. Däremot slutade timmen på stan med att jag blev 400 kronor fattigare. Nu ska jag trycka i mig lite c-vitamin, plugga oförstålig och meningslös matte och sedan blir det träning på det.






DON`T FAKE A REAL THING

Känner att mina ögon snart stängs igen, och egentligen hade jag behövt sova för länge sen. Men att veta hur hatisk jag kommer bli imorgon när klockan ringer halv sex är ingen hitt. Sedan genomlida en hel förmiddag med dom hemskaste ämnena i skolan har redan knäckt mig. Och den där körskolelektionen i morgon eftermiddag känns inte okej.

HOW`S YOUR HEART DOING

I hela livet kommer det ställas frågor utan svar. Det är samma sak bland nära och kära, vänner och fiender. När man umgås med personer, det skapas vänskap och hat, kärlek och svek. Man inser rätt snabbt vart man kan sätta punkten på hålbarhet när det gäller vissa människor. Men någonstans hoppas man alltid på att man klarar av att leva med den vänskap som man vistas i. Uppskatta det man har kan vara svårt, den som har vill ha mer. Man får inte nog eller så är det bara inte tillräckligt.




LIKE IT. LOVE IT






CHANGING PLANS

ÅH JAA! blev lite gladare för ett ögonblick. 
Efter ett år och tre månaders väntan på denna tatuering ska det äntligen bli av. Efter ändrade planer ska jag i helgen, om inget händer göra det helt utan tvekan. Sen kommer du vara med livet ut, för du är den jag saknar mest i mitt liv. Jag kommer alltid älska dig mormor, min bästa vän, mitt allt.




BLACK DAY

Nu mår jag mycket bättre igen efter en promenad och några koppar kaffe. Nu ska jag ge mig ut i köket och se om jag kan laga ihop någon god mat till familjen. Mamma ligger i migrän, pappa är någonstans och Pontus kommer snart in genom dörren och ropar efter mat.

Kom nyss på att jag även måste ta tag i lite skolarbete. Så denna söndag och helg får avslutas med lite HSL & LSS-arbete sedan träning.


YESTERDAY IN ACTION

Avslöjar endast femton minuter av våran kväll.








HJÄRNAN PULSERAR

Ännu en söndagmorgon, men den här gången med lite mer gung i huvet. En bra kväll från början till slut men, hej och välkommen söndagsångesten. Bilder från gårdagen kommer efter dagens intag av frisk luft.


LET`S GET RETARDED

Slår för nätter utan slut. Slår för skönheten och törsten, för dom som inte härdar ut.



peace&love-09

I LOVE IT

Köpt min egen födelsedagspresent, sweet.




EN LITEN POJKE I FÖRSTORA SKOR

Sitter här med en kopp kaffe och värmer mig medans jag tänker över vilken jävla bra bilförare jag är. Eller? Ska börja på trafikskolan på måndag och ja jag lär skita på mig.

Nu ska jag ta tag i dagen och bege mig mot duschen. Mitt hår är som ett skatbo och jag känner mig mer eller mindre äcklig.




SATURDAY WAITS

Godmorgon, hejhej, tja. Nu sitter jag här och fryser igen. Kom nyss in efter en promenad med mamma. Ska bara byta om lite sedan är det fullspeckat hela långa dagen, börjar med en stund bakom ratten and get the feeling back!



CROSSING THE RUBICON

Haft en lugn, lyst, tråkig, lång fredakväll hemma med mig själv. Sitter och kollar på Austarlia nu, men behöver få i mig några mer koppar kaffe så jag klarar av att se färdigt den också. Sedan ska jag krypa ner, stänga öronen och ladda inför imorgon. Då har jag minsann bestämt mig, det ska bli en bra kväll. Jag ska vara glad och bara tänka positivt, vara trevlig och snäll. Imorgon ska jag sätta på min gladaste leende och ha en helkväll med en bunt sjukt goa tjejer.

Strax kommer fam. Andersson hem genom dörren. Jag ska för en gångsskull stå med öppna armar, ge min bror en kram och visa hur glad jag är att jag förhoppningsvis får en lillebror som är en stor och världskänd fotbollsmålvakt om 10 år. Tyvärr kommer han ju aldrig kunna önska sig eller få se något världskänt ur sin syster, förutom att hon kommer leva på hans förmögenheter. Men får väl slänga in ett grattis till cup-segern idag.

G'NIGHT


 

 


LIFE IS TO SHORT

Två timmar har gått och det ekar i huset så fort jag knäpper med fingrarna. Jag har precis tinat upp så min promenad har dragit ut på tiden, men nu ska jag ta tag i mitt liv och röra på arslet. Har haft fullt upp med att för första gången i mitt liv haft svårt med vilket naglack jag ska ha, slutade självklart med ingenting alls. Tänkte noppra ögonbrynen, men nej hittade inte nopparen. Tänkte ta mig ett fotbad för att värma fötterna men orkade inte leta fram allt hosantjosan. Tänkte ringa och fråga mormor hur hon mådde, men nej går ju inte. Ne J, nu har tankarna flygit iväg alldeles för lång. Nu ger jag mig själv till kylan och tar hand om mig själv senare.


FRIDAY ON MY MIND

Tackar han där uppe för att det är fredag. Efter en inte så jobbig skolvecka utan mer jobbig vistelse hemma så ska det bli skönt med helg iallafall. Hela familjen har lämnat mig i ett ostädat, odiskat och ett orenoverat kök denna fredag för att följa min bror framtidsintresse och låter inte mig följa med så jag ska ta mig en riktig egokväll och endast bry mig om mig själv. Eftersom orken inte finns förtillfället till att göra något stort av det hela tar jag nog en helkväll framför en film under täcket med tiotal tända ljus omkring mig. Ska först bara värma mina fötter i några minuter sedan ta mig ut på en promenad.


JAG SNUBBLADE PÅ VÄGEN

Det är inget jag hurrat för, jag bara bankar in det i väggen. Så jag fortsätter mitt One Tree Hill tittande, hela natten om det skulle va så. Det är liksom någonting som hjälper till på traven bara.    sweet dreams



   

The sadness has got new tears now they're falling gently on the grown, so invisible and clear. The escape has lost its ways and it ended deep in my own cave. So what belongs will stay.


FÖR GAMLA TIDERS SKULL

Sådär, då var min överskottsenergi över. Nu ska jag ta mig en varm dusch och sedan krypa ner i sängen med en kopp thé och ha en ego-kväll med One Tree Hill. Det gillar jag.




TIME TO CLEAR MY MIND

Nu ska jag ta på mig det varmaste jag har, trycka in iPoden i öronen och gå tills fötterna brinner. Istället för en hoppande och dunkande kväll på gymmet väntas en lång promenad för att få bort all överskotts energi.



MEMORY LOVES YOU

Det är kallt och jag fryser. Jag har på mig två par mjukisbyxor, två tröjor och en filt. Tre strumpor och duntofflor. Jag lyssnar på Sophie Zelmani och stör mig på grannen bredvid.

Jag hatar snö och vill åka till ett varmt land. Jag vill kunna leva utan att känna mig som en isbit. Jag vill springa runt en ljummen sommarnatt med ett leende på läpparna. Jag vill känna doften av blommor och se hundratals ivriga humlor omkring mig. Jag vill sitta och stirra ut över vattnet i min ensamhet och drömma om morgondagen. Jag vill se fågeln på den blåa himlen. Jag vill känna solen som bränner mig.

Jag vill stå med fötterna i vattnet med solglasögon i håret. Jag vill gå runt i shorts och en blommig tshirt. Jag vill leka och leva som ett barn. Jag vill känna själva känslan av att vara lycklig. Jag vill göra något minnesvärt tillsammans med någon. Jag vill också känna att jag finns utan att behöva bli påmind.

Jag vill uppleva något fantastiskt, något spontant. Jag vill att det ska hända något fort innan jag gör det själv. Jag vill åka framåt i tiden eller backa tillbaka den. Jag vill göra om allt jag ångrat att jag gjorde. Jag vill be om ursäkt för det jag gjort och säga förlåt till dom som jag skadat. Jag vill ligga lågt och inte bli så hetsig. Jag vill vara lugn inom mig och inte trasslig som en garnboll. Jag vill se allt från den bästa sidan och inte se dom små detaljerna som dödar en. Jag vill vara normal och inte konstig.

Jag vill le och skratta och känns adrenalinet pumpa. Jag vill känna mig fri och göra vad jag vill. Jag hade en grej på gång men den stoppade mig. Jag vill stå upp för mig själv och inte resa mig och gå. Jag vill stå för vad jag tycker och säga sanningen bara alla andra förstår. Jag vill leva och inte känna mig som en tom låda. Jag behöver en kram och inte ett tack&hej.

Jag ser hellre ut som en apa än att snart inte ha ett enda hårstrå kvar på huvet.



21/1-10



vitt linne GINA T   kjol HM   svart kofta HM
halsband GINA T   armband LINDEX/GULDFYND/GINA T   ring HM 

 


SÖMNMEDEL




GODNATT

EN HEL VÄRLD INOM MIG

Även fast jag har annat i huvet så ska jag göra ett försök och ta mig till skolan imorgon. Två lektioner och en rejäl håltimma mellan det är inget jag hurrar för, men nu har mina ensamma dagar här hemma gått för långt och jag har börjat tröttna på mig själv.




DET LIGGER I LUFTEN

Äntligen klar med allt skolarbete för idag, mitt rum är städat och klinisk rent. Nu ska jag dricka thé, lägga mig i sängen och stirra rakt upp i taket några minuter.





LITE GLAD ELLER

Jag är bara en besatt tjej, men dom säger att det är okej. Men jag vet att det inte bara är jag som är glad över att Snabba Cash blir en trilogi. Dock får vi lida och längta till 2012 innan nästa film kommer och får veta hur det gick för stekarnas stekare.





30 DAYS LEFT

När jag gick ut i köket imorse såg jag att det endast är en månad kvar tills jag fyller 18, blir myndig, uppleva krogen för första gången tillåtet, ta körkort, inte behöva lyssna och göra allt som mamma och pappa säger. Rösta i EU-valet om jag skulle vilja känna mig ännu äldre. Blev lite små happy och det ryckte några minuter i kinderna när jag såg detta. Om 30 dagar ska jag leva livet!





FÖR MYCKET

Sitter här i mitt "nya" rum. Däremot ligger det grejer precis överallt och eftersom jag är hemma idag med så finns det lite och göra, dock vet jag ej vart jag ska börja. Hmm, jag slår mig nog ner i soffan en stund, Wallanderfilmen lockar.


GIVE ME THAT SLOW KNOWING SMILE

Har precis skrattat och hånat alla deltagare i Pradise Hotel, som även måste vara den sjukaste programmet jag någonsin sett. Och i den där Pontus går hissen aldrig enda upp, hehe synd..

Nu ska jag lägga mig och somna till Sophie S. Imorgon bitti klockan åtta sitter jag med alla pensionärer på provtagningen igen, godnatt.




ÖVERKÄNSLIG IDIOT

En sånhär dag är perfekt för att jag ska få precis vad jag vill. Därför sitter här i soffan och halvslappar medans mamma och pappa försöker få ihop alla mina nya möbler och allt annats om ska flyttas tillbaka igen som det var förut. Jag säger bara vad som ska göras, efter det älskar jag att se när dom gör det åt mig.

När detta så småningom blir klart ska jag fixa mig en kopp thé och dra en handbollskväll med min kära bror.


Det gäller att bara våga mista marken för en stund. Men att våga något man inte vill, är att förlora sig själv och lite till.


MAMMA

Tack för att du är du, för just en dag som denna räddar du allt och lite till.

 

 


UPP OCH HOPPA

Somnade självklart hur skönt som helt i soffan. Men nu ska jag få i mig några koppar kaffe, sedan kanske jag klarar av några timmar på benen iallafall.


WANTED


IT´S JUST ANOTHER HEARTACHE

En morgon/förmiddag nerbäddad i soffan med ett varmt duntäcke och en kopp thé var precis vad jag behövde.

Har däremot en hel del att göra idag upptäckte jag nyss. Först och främst ska jag skriva klart uppsattsen, börja fixa iordning med dom nya grejerna i rummet, sova, försöka umgås lite mer socialt med mamma, slå mig ner tillsammans med min bok. Försöka njuta några minuter av livet.





BLUE MONDAY

Nytränad, nyduschad och nerkrypen i sängen. En måndag som gick lika snabbt som den brukar och nu väntas en timme PH, storstads bimbos och falska boys.


DRESS FOR SUCCESS

 






SCREAM

Att börja skolveckan med en kortdag är anledningen till att jag ens går upp en måndag morgon klockan 05:35. Idag vakande jag med mansröst och en rinnande näsa, att jag ens hoppade ur sängen när larmet ringde och inte låg kvar några timmar till och gick upp när resten hade åkt vart dom nu ska, undrar jag fortfarande.

En trögstartad mattelektion där hälften skolkade tog jag mig igenom sedan väntade två timmars föreläsning om skador i samband med brott och misshandel. Okejokej, intressant. Vi går ju OP och eftersom vi ska jobba med sånthär lär det väl inte vara några problem... Den där snubben som stod där framme och tjöta var högsta chef, läkare, samordnare osvosv på Södesjukhuset i Stockholm och tjänar typ 100 000 spänn i månaden. Man tycker ju att en sånn kille borde ha lite vett i hjärnan och vet hur man ska presentera en föreläsning eftersom han gör det typ två gånger i veckan och går därifrån med 20 000 extra lakan i fickan. Men det slutade med att hälften ligger avsvimmade pga alla dessa hemska bilder och allt hej och hå som visades, lärarna rusade ut från lokalen helt panikslagna och skrek efter vatten istället för kaffe. Ibland kunde man kunde helt plötsligt höra en smäll, vipps så ligger det en på golvet. Inte speciellt lyckat hörru.


Efter tre timmar har jag inte riktigt kommit igång med det här om hjärnan eller. Så nu ska jag snyta mig sedan bädda ner mig i sängen och kolla på One Tree Hill.


18/1-10




GOODNIGHT & KEEP ON DREAMING




sommaren 09


LIKE IT. LOVE IT


TRACY CHAPMAN - ALL THAT YOU HAVE IS YOUR SOUL





ALL THAT YOU HAVE IS YOUR SOUL

Allting kan tyckas vara viktigare än de egentligen är. Undvik att fokusera alltför mycket på siffror och koncentrera dig på dig själv och dina inre känslor. Oavsett om du får plus tal på allt, finns viktigare saker att vara nöjd med. Man kommer tycka att minus talen gör att man hamnar i kris. Men det kommer löna sig om du fokuserar på känslor, inte siffror.



TIME STAND STILL

Söndagskvällen har kommit och snart sitter jag i skolan igen på en värdelös mattelektion. Från och med imorgon börjar vårat nya schema. Medans det var klagande från alla håll och kanter från resten av klassen tänkte jag bara "okej, kör bara". Efter fem minuter kunde jag släppa den tanken och njuta mer eller mindre åt mitt schema. Där fick skolan sin första guldstjärna iallafall.

Kommer nu att avsluta denna lugna-långa-ångestfria-shopping-Joel Kinnaman-Karin-helgen med att åka och träna, skriva lite om våran hjärna och läsa ett tiotal kapitel ur SC.





SÖNDAGSSNYFFT


Lykke Li - Possibility
Nilla Nielsen - Sima
Low Barlow - I'm thinking
Laurel music - Dreams and lies
AA Bondy - False river
Antony & The Johnsons - Hope there´s someone
Sophie Zelmani - Who I am
Melissa Horn - Med ena foten utanför
Jason Walker - Down


KATE MOSS





I`VE GOT NO ANSWER

Idag skulle jag haft min första söndag på tio veckor som jag verkligen kunde få sova ut på riktigt. Inte slippa gå upp tidigt för att passa in i någon annans jävla planering, eller åka iväg på något släktkalas och halvsova. Nej, inte ens behöva ställa klockan för att ta tag i skolarbete. Däremot vaknade jag redan halv tio av troligen mitt livs största förskyldningsanfall.

Så Karin och jag drog igång ännu en film och gjorde en smarrig banan/hallon/blåbär smoothie och kröp ner framför tv:n igen. Efter att jag sedan följt henne till bussen tog jag mig en tur i stormen. Men nu sitter jag här - förväntansfull och har ingen söndagsångest.


ONE WAY OR ANOTHER

Min dag började bland förvirrade gamlingar, rullande barnvagnar, nyförälskade par, dom som inte kunde bestämma sig, skrikande barn och sedan jag. Det började med att jag ändrade helt min idé när det gäller mitt rum. Det kommer sluta bra det här.

Dagen slutades med filmkväll á la Joel K, ögongodis på nivån som ingan annan kan komma upp till. Tjenare Kungen och I skuggan av värmen avslutade våran kväll, nu ska vi krypa i säng. Imorgon bitti lär vi dra en ny.









En dag jag snabbt vill glömma. En dag av dunkade hjärtslag och ett ekande huvud. En känsla av längtan efter något. Röster som ingen annan hör. Onödiga tankar. Osvarade frågor.Personer som ingen annan ser. En gråtklump i halsen. Denna dag, denna jävla dag.


JAG, KARIN & JOEL KINNAMAN

Kom nyss hem efter att ha mött upp Karin vid bussen. Nu ska vi ta och laga tacos sedan ska vi sitta framfdör tv:n och ha en riktigt go lördagskväll med Joel Kinnaman som ögongodis.


HM PAKET DAGEN TILL ÄRA, IGEN



IKEA

3 timmars sömn och nu är jag uppe igen. Ska ta mig ner till Jönköping för en sväng på Ikea med mamma och pappa. Dags att inhandla lite saker till mitt nya rum,  beställa ett helt nytt kök och lite mer smått och gått.




SNABBA CASH

Med en sann vän, god mat och en sjukt nice film avslutade jag kvällen med att läsa boken utan att behöva tvinga mig själv att lägga ifrån mig den. så kära vänner, tveka inte på Snabba Cash!


there ain't no reason things are this way


FREDAGSMYS

Ska strax kila iväg till bussen för att åka in till Skövde. Kvällen kommer börja med middag på Riviera och sedan avslutas med Snabba Cash vilket inte kan bli bättre.
Så till mina vänner som ska supa varandra under bordet idag, ha det himla roligt. Själv ska jag sitta och dreggla i biosalongen, puss.


LIKE IT. LOVE IT


TIMBALAND FEAT. NELLY F & SOSHY - MORNING AFTER DARK




HIGH FIVE PÅ SKOLAN

Säger tack med stort T till den som gjorde att provet imorse gick så bra som det nu gick, tror jag. Efter det fördrev jag mitt liv i skolans caféteria i två timmar innan jag fick nog och tog bussen hem. Stoppade mig själv efter att ha läst fyra kapitel i boken. Nu är det bara den där väntan på allt, eller inget.




15/1-10







vitt linne   svart jenaskjol   beige kofta - GINA T
halsband GINA T  armband LINDEX/GULDFYND  ring HM

THEY JUST WANT TO SHUT YOU DOWN

Olyckliga människor som inte har något annat för sig.


Helt borta, skrattar åt livet och bryter mitt eget löfte. Så jag kommer nu gå och hoppa ner i sängen och börja läsa Snabba Cash. Att jag läser försnacket borde ju inte göra så mycket egentligen.


ONE MORE TIME PLEASE


I´ve been walking through a winterland, so please warm me with the touch of your hands.
You walked out on me, but love isn´t all that I want it to be. You just walked away, then turn around then you stop and say: hey, the winter inside me is going to stay














JW ÄR STUREPLANSKILLEN SOM SÄLJER KOKAIN TILL STEKARNA PÅ DOM HETASTE STÄLLENA





Efter skolan satte jag punkten på min lyckotorsdag. Sista exemplaret fick följa med mig hem från hyllan, och där blev jag dagens gladaste brud. Vet inte om jag kommer kunna hålla mig från att inte börja läsa den förrens jag sett filmen. Lyckas jag kommer jag däremot inte sova en enda blund imorgon natt.

Mellan varven försöker jag läsa på mitt prov tills imorgon bitti. Men efter att ha läst kapitlet hundratjugo gånger borde man nog kunna lite.

Nu ska jag klämma på boken lite och läsa baksidan för tioende gången innan jag kilar iväg på träning.


ONÖDIG INFO

Kan väl säga att torsdagen startat bra och dåligt. Erkänner här och nu att jag tycker det är helt okej med idrott på morgon, men speciellt inte idag. Somnade lite för sent igår plus att jag försov mig imorse. Självklart slutade med att idrotten var planerat till en fyslektion. ÅH NEJ va det som ekade i mitt huvud när självaste fysgruppen deltog också."Hej, jag går i kom iform gruppen och brukar inte använda skor.." eller va skulle jag säga?  Men efter 50min springande runt i en och samma sal med sit-ups, benböj, armhävningar hit och dit snurrade jag runt som en vandrande pinne och mer än död i hela kroppen. Idag fick jag ännu en anledning till att jag är trött på våran muskelknutte till lärare. Hört att information är bra.

Men det gjorde inte så mycket efter att vi fått reda på att svenskan var inställd, vilket betydde att jag slutade kvart i tolv och kom hem en timma tidigare, det gynnar en sån här dag!




TELL ME YOU`RE JOKING!

Det var precis vad jag behövde. Få höra lita skitsnack, själv ge några kommentarer och ändra åsikter om allt och alla. Nu ska jag kasta huvet i väggen och imorgon komma tillbaka till den försvunna verkligenheten.






GREEN THÈ

Sådär då var onsdagsträningen över och snart även självaste dagen också för den delen, och jag är överpigg som vanligt och dricker mitt gröna Sommar Thé. Hur tråkig får man va..

Hade tänkt mig en skön hemmakväll tillsammans med Pontus och titta på någon film samtidigt som jag måste läsa in alla dessa komplikationer. Men Pontus har redan somnat över sin feberchock han har fått så istället ska jag nu istället dra mig bort mot city och ha en myskväll med mina underbara tjejor och snacka skit. Låter mycket bättre.

 






WEDNESDAY

Onsdagar är en riktigt bra dag, tycker jag iallafall. Det är lika många dagar kvar tills helgen kommer som det var tills den lämnade, mysdag i skolan och sist men inte minst är det träning på det. Dessutom fick vi reda på våra nya scheman som börjar nästa vecka. Och nej, jag klagar absolut inte den här gången!

Nu ska jag kila ut på en powerwalk och efter det ett träningspass på gymmet. Kvällen avslutar jag med världens bästa bror.


SÄG INTE EMOT VAD DU ÄN GÖR

Det är nog inte bara jag och en eller två till som drunknar i hans ögon. Han kan vara den absolut snyggaste, hetaste och mest servärda skådelspelare just nu. Jag skulle säga att du var dum i huvet om du inte vet vem jag pratar om. Jag säger bara Joel Kinnaman. Själv minns jag honom som den söta killen i Tjenare Kungen, världens tönt i världens tråkigaste film Storm, tråkmånsen och djävulen i Arn, snygga-ganster-snubben Frank Wagner med det lilla extra i Johan Falk-filmerna men jag kan garantera att efter Snabba Cash är han den snyggaste, hetaste och sexigaste mannen som Sverige har. På fredag sitter jag med hundögon och dregglar samtidigt som jag får världens bästa "fredagsmys" när jag slår till med premiären av Snabba Cash och får se den hetaste i Sveriges alla biosalonger.

 



13/1-10







ONSDAGSMYS
leggins HM  ssvart linne VILA  stickad tröja HM  jacka HM 
halsduk VEROMODA   väska HM 

GODMORGON

Jag älskar sovmorgon och det är med största anledningen till att man får ha hela huset för sig själv. Dessutom vaknade jag på rätt sida idag, humöret är på topp igen. Nu ska jag ta mig en frukost smoothie, mummms!








BANAN SMOOTHIE 1 PERS.

1 skivad banan
2 dl mjölk

Släng i allt i en skål och mixa. Klart, där fick du världens godaste frukost!


TRÖTT PÅ INGET, TRÖTT PÅ ALLT

En tisdag kväll som ville stänga mina ögon redan klockan sex, men när det ekar skolarbete i hjärnan finns det inte så mycket att säga till om. Sovmorgon till halv tolv imorgon tackar jag absolut inte nej till. Så därför ska jag nu gå och lägga mig tidigt ikväll, känns som det är dags att ta igen lite missad sömn och komma tillbaka ner på jorden.


Mitt liv är planerat efter någon annan och det som skrämmer mig är att jag vet utav vem. Jag kommer inte kunna stoppa det själv säger dom. Då undrar man, va fan gör jag här? Samtidigt som man skäms kan man inte hjälpa att efter tre steg drar man till med världens leende, igen.



MAN HÖR MER ÄN VAD MAN SER

Jag hatar att lata mig, jag älskar att syssla med struntsaker. Påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda. Komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helt och bara följa ögonblickens inlevelse.


ALICE

Jag och Alice intog Pim´s direkt efter skolan där det blev en-två-tre koppar kaffe samtidigt som vi slog våra hjärnor ihop, och lyckades.

Sedan var det ju bara den där resan hem också, promenaden på det och bredvid mig nu ligger "skolan". Jag är lika desperat, måste göra om mitt rum igen.


12/1-10

 


topp HM   jeansleggins VILA  smycken HM/LINDEX  skor CONVERSE


AT SCHOOL

Slutade dagens sista lektion för en timma sedan, och för första gången i mitt liv stannar jag frivilligt kvar i skolan. Men eftersom det väntas planering med Alice och förhoppningsvis en nyfiken Josefine så gör det inte så mycket. Nu ska jag trycka in lite observationer och komplikationer i hjärnan, sedan väntar några timmar framöver på Pim's.


I WILL NEVER GET IT BACK

I have sold my soul and pieces, I have thrown my heart away.



FLASH BACK

Ny tränat, ny duschad, pigg och tre koppar grönt Sommar Thé och en knallgrönt äpple rikare i magen ska jag krypa ner i sängen och kolla på ett par avsnitt av One Tree Hill.

För en gång var det, det bästa jag visste. One Tree Hill, en söndagseftermiddag ... jag dränker mig själv i flash backs.


LET YOUR BODY MOVE TO THE MUSIC

Känt mig som en isbit och hängig hela eftermiddagen men fick nyss en "tack-kick" tillbaka. Springer runt som en galning och letar efter mina träningskläder, en sko är borta också. Fan.

Gick inte så bra med uppsattsen, känner mer för att börja med den imorgon. Nu blev det brottom.





MUSIC NON-STOP

Jämt när jag sitter och ska koncentera mig på någonting som i detta fall är uppsattsen i medicinsk grundkurs så måste jag alltid lyssna på musik. Kanske är för att jag alltid vill prata med någon, därför kan jag öppna käften eller bara tänka och samtidigt veta att någon svarar.

SOPHIE ZELMANI   love her





MY DAY SO FAR

Årets första dag i skolan är över och den bjöd inte på speciellt mycket. Fick bara två prov slängda i ansiktet på oss, då finns inte så mycket att göra.

Kul att få se lite nya ansikten än bara sig själv i spegeln som jag nu gjort i tjugo dagar. Ska jag vara ärlig så är jag glad att skolan har börjat igen, och Alice gjorde min dag genom att säga att var en månad och nio dagar kvar tills helgen vi fyller arton och att vi inte kommer göra något speciellt och viktigt i skolan förrens efter påsklovet satt perfekt. Och enda jag vill nu är att få tillbaka rutinerna i mitt liv.

Så nu fram tills träningen ikväll kommer jag att umgås med "vårat fantastiska nervsystem".




11/10-10



oversize tröja MONKI   leggings HM   skor PEPPERONI   smycken HM/LINDEX/GULDFYND

G'NIGHT

Länge har det varit samma gamla visa och likadana beteenden man orkar inte  med det dag ut och dag in. Man försöker göra allting bättre och förändringar man vill åstadkomma verkar oftast vara hopplösa att komma åt. Så man ger upp sina försök att göra något åt det hela, vilket kan vara klockt ibland. Men nu stundar det nya tider, nu har man chansen. Det gäller bara att välja rätt sak och hoppas på ett lyckligt resultat. Det kan gå lysande.




THE END

Idag är det första gången som jag är riktigt trött efter ett träningspass. Vanligtvis brukar jag springa runt och inte lyckas på stopp på mina ben och skulle kunna hålla på lika länge till. Men eftersom jag inte sovit en enda djup sekund på över förtio timmar så kanske det inte är så konstigt.

Om nio timmar kommer mamma in och slänger upp min dörr och säger att det är dags att gå upp. Om jag väl kommer upp sedan, är en helt annan fråga. Sedan ska jag stå jäspandes framför spegeln och sminka mig och sedan hänga lite vid garderoben innan jag kan bestämma mig vad jag ska ha på mig. Ta mig ut i 20 minusgrader och sätta mig på en sovande buss som 25 minuter senare har tagit mig till skolan.
Jag har precis öppnat min skräcklåda där alla mina skolböcker osv ligger. Det är inte precis så att dom skricker efter mig och knappast jag till dom heller. Men jag ska gå till skolan imorgon och kommer troligtvis göra som jag alltid gör en måndag morgon, halv sover genom mattelektionen.



Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Johan Falk filmen som visas i tv4. Även fast jag redan sett dom femtioelva gånger så skadas absolut inte min hjärna av att få se lite extra av Frank Wagner vs. Joel Kinnaman.


DET ÄR ALLTID LIKA SVART

Ska strax gå bort mot gymmet där ett träningspass väntar. Innan det ska jag lägga mig i solariet och bli lite brun och äntligen få känna lite värme i denna kyla. Efter det får det bli en filmkväll och tidigt i säng, skolan imorgon gynnar inte.


SÅ BLIR MITT ÅR 2010


KÄRLEK: Ett år som tar ditt kärleksliv vidare mot nya mål, steg för steg. Medan årets första halva bjuder på passion, flirt, sexiga situationer och spännande utmaningar så handlar andra halvan av året som stora beslut om kärlek på största möjliga allvar. Det är dags för ett stort åtagande och för seriöst menande löften. Du är inte rädd för att utvecklas och du är inte heller rädd för att lita på kärleken. ett intensivt, givande år som bidrar med många riktigt vackra minnen.

ÄVENTYR:
Det här är ditt år. 2010 håller stjärnorna dig om ryggen, nästan allt du gör blir en succé och du ställs hela tiden inför nya spännande möjligheter. Detta är ett år utav förbehåll, du kan stasa på nästan vad som helst och räkna med framgång. Det är bara under sommaren som tempot blir lägre men i gengäld tar din ekonomi ett rejält skutt år rätt håll just under sommaren. Detta är ett år att njuta av. Passa på att göra saker som du kanske tvekat lite inför, res till nya platser, vidga din vänskapskrets och lär dig nya saker.

PENGAR:
Kanske shoppar du lite väl för mycket och onekligen blir det gott om utgifter eftersom du har en livlig och spännande fritid under året. Men din ekonomi mår ändå ganska bra. Du fyndar hela tiden när du shoppar och även i andra sammanhang hittar du billiga och smarta alternativ som får pengarna att räcka länge. En rejäl dos tur som allra mest märks under sommaren gör också att din plånbok mår ganska okej. Det här är ett år för utveckling och förnyelse, du förädlar eller byter ut din stil, din garderob och en hel del andra saker i ditt liv.


EN TILLÅTEN SÖNDAG MED ÅNGEST

Efter mina 60 minuters sömn denna natt som inte räknas som skönhetssömn så är min hjärna inte riktigt på plats. Känns som hela jag har flygit in i en betong vägg och ångesten har redan börjat komma. Men vad gör man inte den sista helgen av lovet.

Imorgon är det skola igen, känns väl helt okej att komma tillbaka. Har ändå gått här hemma dagarna ut och gjort massa onödiga saker som jag aldrig skulle göra annars. Just nu vill jag bara att dagarna ska gå så snabbt som möjligt. För min längtan till denna vår och sommar är för stor för att ens kunna beskrivas. Min 18 årsdag väntas med stora förväntningar. Jag vill att det ska komma lite färg på tillvaron, känna mig piggare och se hur värmen stiger mer och mer för varje dag så jag någon gång inom en snar framtid ser hur benen blir gyllenbruna.

För det mesta har jag haft full upp med att försöka få med mig själv i svängarna. Jag har firat en fruktansvärd tråkig jul med min släkt. Nyår tillbringades i Sventorps byggdegård där hälften av folket var sånna man aldrig hade sett. Jag har varit sjuk så min Halmstad tripp blev inställd och jag har inte börjat på min uppsatts om hjärnan.


OTIPPAD KVÄLL

Det var så det blev en lång kväll, natt och morgon. Även sjuk, galen och störd.


kristine lisen


karin jag


elin erik


kom på att bussen skulle gå lite förrent, men Ebba hittar självklart en bobb och löste det mesta.




10/1-10



oversize tröja mq  leggins hm   smycken lindex/guldfynd/hm

TONIGHT`S GONNA BE A GOOD NIGHT

Jag har intalat mig själv att jag kommer ha en bra kväll, att jag kommer skratta och le samtidigt som jag menar det. Jag kommer ha en kväll tillsammans med människor jag tycker om, jag ska vara snäll och se glad ut och njuta av den sista helgen på lovet. Jag bara ha en sjuk, galen & störd kväll.




SWEET LIKE SUGER




BAKER STREET

Här bakas det för fulla muggar eftersom mamma tydligen hade vaknat på sin allra bästa sida imorse, och när jag gick upp hade hon gjort iordning ungefär världens största bulldeg. Så jag ska faktiskt ta mig en liten bulle senare med ett stort glas mjölk och känna mig som ett barn igen, men först ska jag ut och plågas i denna kyla med en promenad.


LOVE MY GIRLS

Åkte till Skövde en snabbis och hälsade på. Eftersom vi fortfarande lever i den mest meningslösa åldern som 17 så får vi inte springa ute på stadens caféer efter klockan nio, då får man inte ens beställa en chailatte, dricka klart sitt kaffe, sitta och umgås med sina vänner eller bara ha en nykter fredagskväll. Ne, då ska man tydligen sitta hemma och kolla på en bra b-film med sin halv sovande familj. Nu ska jag inte vara så hatisk mot världen, det var mysig så länge som det vara.



HM PAKET DAGEN TILL ÄRA

Fick första dosen av vårkläderna jag beställde från HM, det gör ju inte att man längtar ännu mer efter värmen nu.






8/1-10






svart stickad tröja RUT m.fl   jeans crocker   armband lindex/guldfynd

GIRLS NIGHT

Nu ska jag kila iväg till bussen där Josefine och Ebba väntar. Vi börjar på Pim's med en kopp kaffe, sen får det väl bli en destination unknown.


HAPPY AS HELL

Kan inte riktigt beskriva känslan jag hade i kroppen idag när jag hämtade posten och såg att jag hade fått brev från Sahlgrenska. Kände nästan en pinsam känlsa av att jag skulle kunna bjuda med alla mina vänner till en varm plats och slippa den kalla kyla vi nu får plågas i. Men jag sluta drömma på en gång och kom på tre saker som berör mig själv. Så nu sitter jag och ler åt brevet efter ett års längtan och är helt galet överlycklig att jag kommer kunna åka iväg till både Tunisien, Turkiet och ett kärt återseende på peace & love, om allt går som det ska vill säga.

Nu ska jag fira med en helt ny VeckoRevyn.





WINTER ROAD

Efter en himla massa fix och trix har jag äntligen kommit igång med bloggen, den andra har blivit lika dryg som jag är tråkig känns det som. Så nytt år, nya möjligheter och en ny blogg.

Imorse sken solen rakt in i mitt rum när jag vaknade så det fick bli en tidig morgonpromenad trots dryga -12 grader. Sen har dagen rullat på alldeles för fort, klockan är över tre, jag måste duscha.



 


NEW ONE


Ny blogg, detta är den gamla: http://jjenn.devote.se/


RSS 2.0