HOST HOST HOOOOOOST

Jag har inte haft tid, och egentligen har jag inte tid heller för den delen. Känns som om mina lungor ska komma upp när jag hostar. Ligger dubbelvikt på golvet nästan. Plus att jag har en massa skoljobb som aka skötas,l det är mycket nu måste jag säga. Har inte tid att vara sjuk, har inte tid med massa plugg, har inte tid med någonting känns det som.

Den senaste veckan som jag varken varit inloggad eller använd datorns tangentbord utan varit super mega dunder förskyld och dte är jag fortfarande. Skolan har tagit sig upp på högsta nivå och jag känner att jag inte riktigt är gjort för det här.

Men imorgon är det fredag och mina 2 prov ska göras och min inlämning ska vara färdig. Sen är det äntligen helg, börjar med tjejmiddag på Harrys imorgon med tjejerna i klassen och avslutar helgen med att fira 250 dagars på söndag, kan det bli bättre? Hee!


BÖRJAN PÅ NÅGOT STORT

Vaknade i morse med 38 graders feber, men jag ska nu in till skolan och fortsätta med projektet och ta skolfotot innan jag åker hem igen. Dålig update också, men den som väntar på något väntar aldrig förlänge.. tönt.


YOU HAD TIME

Nu har jag varit sådär otrevlig mot bloggen igen. Men den här veckan kan ha varit min jobbigaste och tråkigaste skolveckan under alla mina 12 år. Fyra prov på två dar, slå de ni? Varav tre endast i går. Jösses säger jag bara och slår mig själv i huvet. Fattar varför lärarna tror att vi ska kunna lära oss när vi måste råååååååplugga ALLT! Vi hade även spex-foto i tisdags, rätt ok va. För torka bajs är nice liksom.

Men igår åkte jag hem med ett stort fet leende på läpparna när jag insåg att jag inte behövde ha en till plugg-kväll. Men denna helgen ska jag minsann slå på att vara SPIK nykter, kan säga att jag nästan gjorde bort mig förut när mamma och Vickan hade förpärla här, men jag kom på mig själv precis i tid.
Så klarar jag mig till 250 dagars nästa söndag kommer jag vara så förbannad över mig själv. I helgen blir det plugg, psykologi och historia och sjukvård. Men jag ska fan ha mina tre MVG nästa vecka.



MIN ÖNSKAN SLOG IN

Så in i beng ock!

Fick ett brev på posten idag från min kommande praktik plats på KSS. Veckorna börjar 4 oktober, alltså dagen efter 250 dagars. Men vem har turen om inte jag att vara ledig den dagen!? ALL IN FÖRFAN.


VEM VILL GÅ I TREAN NU ?!

Idag efter skolan blev det Pim´s häng som vanligt. Men vad ska man göra hemma? orkar inte plugga, umgås med min familj osv. Men jag var ju tvungen att åka hem någongång så stod innanför dörren ca 10 min innan jag åkte bort för att sola och träna. Nu mår jag bra igen.

Annars då? Jo imorgon har vi spex-foto. Och vad ska vi va? Jo, sexiga undersköterskor? Vi ska visa hur vården kommer se ut 2020 + att vi ska erkänna att "ingen torkar hårdare än en sexig vårdare". Får väl se hur det blir. Kommer nog känna mig mer som en stilig lärare. Men men skitsamma. Kan ju bli en riktigt hyffsad bra och rolig dag i skolan imorgon. Nu ska jag duscha sen lägga mig i någolunda tid så jag inte försover mig, igen.


HISSAR OCH DISSAR HELGEN

Hurrar och niger för.

Helgen i Växjö. Säger inget mer. Det var galet, sjukt roligt och helt fantastiskt.

Oskar Linnros. Sveriges stolthet näst efter Håkan och Lasse.

Äntligen slipper vi höra vad man ska rösta, vad man inte ska rösta på och vad dom står för och vad dom inte står för. Politik, politik. Visst det kan vara roligt, ibland. Men inte var och varannan minut. Det ekar ju förfan i huvet på en, dessutom har man kors till pupiller, det växer maskrosor ur öronen, det skrammlar pengar ur munnen och jag vill verkligen inte luta mer åt vänster. Snälla låt det bara va över! Inte så konstigt att man blir knäpp i knoppen.

ESCAPE ME!

Skrattar och gråter över.

Libresse tamponger. Snälla, dom ser ut som Olbas Inhalator som man använder när man är förskyld. Jävla skit.

Vädret. Hela helgen har det regnat regnat och regnat. Åh jag blir så uttråkad och tråkig. men va ska man göra?

IPhone, snälla för gudsskull köp ingen sån telefon. Kan nog vara den sämsta uppfinnigen som gjorts. Igår dampade min sönder järnet asså. Fick lite panik eftersom min telefon är som min egen dotter. Kallar den tillomed för Gulletussan Jr. Dessutom har min spricka blivit liiiite större. Men har jag försäkring? Hee.

Finnar. Asså inte finska finnar utan människor finnar. Åh, dom kommer och går som om dörren stod öppen för vem som helst. Blir så trött på dom.


FALUKORV, BUMPY RIDE & COLA

Ja nu kanske det var dags att uppdatera lite. Har haft en fantastisk helg i Växjö med fyra sköna brudar. Blev dock mest häng i soffan Conrad, en biltur till Willys och bakishäng framför en film.

I fredags var vi på Oskar Linnros på Grace i Växjö. Kan nog konstatera att jag gjort bort mig totalt innan. Från och med nu ÄLSKAR jag han! Herregud vilken sjukt bra och snygg människa. 7 låtar senare och lite galet tryck på stället så hamnar vi i baren och inte bredvid vem som helst utan Oskar. Efter en pinsam minut bredvid honom gick vi nöjda och glada därifrån. Slutade sedan med efterfest i Johan och Tobias lägenhet. I lördags var vi rätt mörbulltade men vid ett-tiden tog vi en roadtripp till Willys för att handla lite grejs. Slutade med att vi handlade för 600 spänn, kanske? "The Hangover", köttbullar och makaroner och en timmes vila senare var det bara att börja ladda för ännu en utgång. Med förfest på 30-40 pers i en trea slog vi klackarna i taket innan vi drog till Sivans på Campus-fest.

Tackar för helgen, haft det underbart kul. Fet kyss på er alla.


YOU THINK I`M BLIND, BUT I´VE GOT EYES TO SEE

I december ligger jag på operations bordet, igen. Under Dr. Per Westbergs händer. Frågan är om det är värt det? Jo, det tror jag. Eller jag hoppas på det iallafall. Orkar inte gå runt med en halvdan rygg dagarna ut och dagarna in. Nu 2,5 år efter första operation tycker jag att det är dags att dra tummen ur röven. 

Jag är glad över detta så firar med en film.

 


SKOLAN SUGER

Ja det gör den allt. Igår blev det en väldigt livad tisdag. Började på Harrys för att fira födelsedagsbarnet Elin som äntligen fyllt 18. Blev några öl sedan slutade det att 12 pers satt fyra timmar på pims med ett glas vin i handen. Trevligt var det iallafall, måste jag säga. Tills jag kommer hem och upptäcker att jag inte har någon husnyckel.. Då var världen ett helvete. Plus att det var drygt 40 minus grader eller nått, fick jag knacka fönster tills min bror fick dampet och öppnade.


Idag mår alla jätte bra. Skolan är tråkigt, jag är tråkig, jag är trött och jag vill sova. Men ska ta mig en fika med mina söta små nötter innan det blir dags för hemfärd och lite träning på g.

Slänger in ett litet meddelande till min vän Ida Hallberg, Rolle, Christina eller vad man nu vill kalla henne. Tro det eller ej men har fan saknat dig!!


TA MIG TILLBAKA, NU!




















 


DON`T STOP PUSH IT NOW

En ny vecka, en ny måndag, en ny tjej, ett nytt liv. Ja så kan man ju dra slutsattsen, ganska enkel. Dock har det varit en lika tråkig måndag som vanligt. Åkte direkt efter skolan mot helt motsatt hål och hamnade i stugan. Två koppar kaffe senare och lite mat på det hela åkte jag hem och nu har jag precis trampat röven av mig på stepen. Ganska skönt. Träningsvärk är skönt. Jag mår som en gudinna!

Imorgon blir det Götet för hela slanten. Jag ska fråga min läkare om han är dum i huvet på riktigt och sen ska han fan skaka fram pengarna framför ögona på mig. När jag är back in Skövde blir det Pim´shäng innan Harrys står på tur.



Man skulle kunna jämföra det med ett jävla skämt.. eller?


GÖR DET BÄSTA FÖR DIG SJÄLV

Döm inte allt du ser. Tro inte allt du hör. Säg inte allt du vet.



DYNGKÅT OCH HUR HELIG SOM HELST

Vet inte riktigt vad jag ska säga om denna dag. Min bomb till hjärna har fortfarande inte exploderat men jag kan ju inte leka handikappad för det. Så jag har sett till att köket snart blir färdigt, solat, tränat, pluggat och tagit hand om min lillebror som gråter över sin trasiga moppe.

Imorgon har jag veckans bästa skoldag, som det brukar vara på måndagar. Grejen är att bara vi inte börjar med matte en måndags morgon gör mig glad. Men va bra för jag läser ju inte ens matte längre. Men jag slutar redan 12.15 imorgon och efter det ska jag ta mig en ego-eftermiddag i stugan innan jag ställer mig på gymmet igen.




GAMMALT SOM NYTT

Coconut Records - West Coast
Mohombi - Bumpy Ride
David May - Superstar
Étolies Filantes - Ingen kan älska som vi 2010
Klubbhoppers - Sexy Body
The Clash - Should I stay or should I go
Addeboy vs. Cliff - Beep my beep
Anna Bergendahl - The Army
Tove Styrke - Million pieces
Avicii & Sebastien Drums - My feelings for you
Ane Brun - Big in Japan
Masters at work - Work
Eddy Wata - I like the way
Ane Brun - Rubber & soul (live)
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Laurel music - Empty feeling
Johnossi - 18 karat gold
DJ Team - Allez ola ole
Robyn - Hang with me
B.o.B - Airplanes
Lou Barlow - I´m thinking...
Boston - Peace of mind
A fine frenzy - Near to you
Ida Redig - Always on the run
Backyard babies - Roads
Kent - Skisser för sommaren
Cookies & Beans - Kings & Queens



DO YOU WANNA TALK ABOUT THE WEATHER?

Det regnar. Jag är på dåligt humör. Jag måste plugga. Jag behöver något uppiggande. Något som gör mig glad. Kanske en kram. Eller något. Vad vet jag? Ska träna också.


DON`T BRING FLOWERS AFTER I`M DEAD

Ibland kanske man måste trycka på lite extra för att få sina drömmar och önskemål i uppfyllelse. Det är inte bara för sig själv, utan för alla andra man har att göra med just nu. Det är nästan som om man var synsk och kunde se in i framtiden. Det kanske jag kan? Allt man behöver göra nu är att övertyga de andra som inte tror på en.



IT`S A HEARTACHE

Ligger nedbäddat i sängen med världens hemskaste huvudvärk. Gårdagen var riktigt bra, slutade med att jag hamnade i min alldeles egan säng lite tidigare än vanligt med tanke på att jag hade en bomb till hjärna. Men tackar Sebbz ännu en gång för en trevlig fest. Mycket folk, mycket fylla, idioter, skratt, tårar, spya och allt där imellan. Själv hade jag riktigt roligt.

Idag, denna mysiga söndag ska jag minsann ta hand om mig själv lite, fortsätta med min släktforskning så jag hinner lämna in den i tid. Sen ska jag ringa runt alla världens vänner på 2 röda.


SHAKE YOUR ASS

Lördag 11 september. Undra vad som händer idag? Jo, det var det första mamma frågade mig när jag gick upp i morse. Ännu ett nyss attentat, bombot, någon kändis ska bli transa.. inte fan vet jag.

En sak som jag garanterat vet kommer hända är att det ska bli dunder och brak på 20 års fest hos Sebbz. Jag och tjejerna ser fram emot kvällen och önskemålet är att vi ska börja tidigt, så varför banga?

 

 


YOU AIN'T SEEN NOTHING YET


godnatt

 


FREDAGSMYYYS

Sitter hemma hos Krillert som nu är nere på Ica med Josse. Jag, Ida och Ebba sitter bänkade framför Idol och väntar på att tårarna ska falla.


VAD HAR JAG EGENTLIGEN GJORT?

Vad har jag gjort?! Vill bli brunett igen.


KUL.. HEE!

Vi var ute igår. Slutsattsen blir väl att jag hade förjävla roligt. Men idag är livet inte så jävla rockigt ska jag be och få tala om. Känner mig som en skalad banan, inte hel med andra ord. Hur jag ska lösa detta problem får jag helt enkelt tänka på någon annan dag. För just nu fastnade mina tankar på något helt annat.

Annars då? Jo idag har jag varit i skolan 2 timmar, projektarbete. Slutade klockan elva och då var det avskedskalas mitt på stan eftersom Bella och Jessica fått för sig att lämna oss kvar i piss-Sverige och bosätta sig i en solstol med en drink i handen i Ayia Napa. Dessutom har Karin fått för sig att åka tåg plus två timmars bussresa ner till Gislaved(!!). Så ikväll tar jag en av mina bästa vänner i hand och tycker synd om oss själva och laddar upp för nästa vecka när vi drar oss neråt mot Växjö.




NOT MYSELF TONIGHT

Nu sitter jag hemma, igen. I min ensamhet. Mamma och pappa jobbar, Pontus pluggar röven av sig i skolan. Jag vaknade med världens dunder huvudvärk. Någon måste slagit mig med ett baseball trä i huvet i natt. Men jag tryckte i mig några Eaze-tabletter och efter en god frukost mår jag prima ballerina igen. Dock tänker jag inte ta bussen in för att det på bio på kulturhuset med min kära klass utan jag tar och kollar på bio hemma istället, kan jag ju till och med sova middag om jag vill.

Ska försöka hinne med att plocka iordning på mitt rum, ser för jävligt ut. KLäder överallt, skolarbete osv. Ska även försöka hinna med min historia läxa.. låter intressant va? Men efter att jag börjhade igår kväll efter träningen kunda jag inte sluta när jag insåg att jag har rätt kända varelser i min släkt. Ända tillbaka på 1740 talet.

Inget man kanske vill skryta med men jag gör det iallafall. Ikväll ska jag och Lisa pröva på något helt nytt. Feminine Vibe, ska se ut som Pussy Cat Dolls på dansgolvet med ett inslag av Lady Gaga. Kan ju bli rätt kul men vet inte riktigt vad vi gett oss in på. Efter det får vi väl se vad som händer. Jag ska iallafall skeda med Lisa i natt oavsett vad.


PUSS&KRAM


PENGA-RAS BLANDAT MED SVARTSJUKA

Ni vet en såndär känsla när man vunnit högsta vinsten på ett lotteri, fått mvg på årets svåraste prov, ser världens snyggaste kille live. Sån känsla hade jag igår när jag såga att lite cash hade rullat in på mitt konto över natten. Dock skulle min kära mor ha hälften eftersom jag lånat hennes plånbok hela jävla sommaren. Nu är det äntligen min tur att gå runt på stan och shoppa medans alla andra har typ 6,50 kr kvar på kortet när det i vanliga fall brukar vara endast jag i den situationen. Lite lycklig. Så igår efter skolan satte jag mig med 5 kära vänner och Pim´s:a lite innan jag mötte upp min underbara vän Ebba. Åkte iväg en sväng med Julle och Harry innan vi åkte tillbaka till stan igen för att möta upp Lisa. Efter tre timmars shopping, inte stoppat något i käften på 8 timmar och 2500 kr fattigare tog vi en välförtjänt måltid på Pim´s. Så där satt vi, ännu en gång.

När jag kom hem försökte jag gömma mina kassar från alla Skövdes affärer så att inte mamma skulle få dampet och kola när jag kom innanför dörren. Har inte berättat allt vad jag köpt ännu men det ser hon väl när jag vågar använda det, för hon fick se hälften av det jag inhandlat och hennes blick var inte den vackraste och finaste jag sett på väldigt väldigt väldigt länge.


VA TRÖTT JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV ASSÅ! Idag gjorde jag en ny tabbe. Gick på stan igen, självklart. Vipps så försvann det 800 till.. och precis nyss bokade jag Oskar Linnros 250 jävla fucking spänn.................................. va håller jag på med? godnatt!


MIN SYN PÅ KATTER!

Jag vet inte riktigt, trodde katter och sånna djur som bara är i vägen skulle ha respekt för människor. Men icke sa nicke. Vet inte hur många katter jag ser ute varje dag. Dom sitter där i solskenet, eller regnet eller va det nu är för väder och bryr sig inte det minsta om deras utseende. Helt plötsligt vrider dom huvet och får syn på en människa, i detta fall mig. Långa, korta, smala och tjocka, det spelar ingen roll, dom börjar gå rakt emot mig BARA för att JAG ska gå åt sidan. Jag har ju insett att katter och jag inte är som plus och minus, men katterna är inte menade att va på jorden. Dom finns bara till för att dom ensamma inte bara ska behöva tröttna på sig själv.

Är ingen katthatade, tycker bara att det finns bättre varelser på jorden.


YOUR LOVE IS MY DRUG

Hej kära måndagsvänner. Har idag haft studiebesök på krematoriet.. Hmm, vissa kanske tänker nu att "jaha, va är det för place?" andra tänker mer "ah dit skulle jag aldrig vilja gå!". Ne, och jag ska ALDRIG mer gå dit. Förstår inte varför våra lärare kan få den idén ifrån att ta oss till St: Helenas Kapell för att kolla på döingar i en kista. Dessutom fick vi se nerbrända människor i urnor, liksom hallå!? Ingen av oss vill bli präst eller någon annan dödsintresserad person. Fail.

Annars somnade jag på soffan när jag kom hem, som inte längre är för ovanligheternas skull. Men skönt var det iallafall. Vaknade av att Pontus lekte apa med mig, ni vet kliade mig i håret och skrattade osv. Som vanligt har jag gått min milvandring och dessutom svettats som en jävla gris i solariet.


LIKE A GOLDFISH IN A BOWL

Oavsett mängder av pengar, eller något annat strunt kan göra dig oskyldig till vissa stämningar och händelser i världen. Till och med miljonärer kan inte lösa sig skuldfria med hjälp av pengar, det är bara något man tror. Den summan som de rör sig om är mer än vad jag kan snyta ur näsan – kanske är också bekymren större? Tänk konsekvenserna som uppstår bara av att man gjort en ren chansning. Det  bästa är att försök flyta med i det som händer runt omkring sig. Sin egna charmiga personlighet är värd mycket mer än alla pengar i världen. Kom ihåg det.


WEST COAST

http://open.spotify.com/track/1AtnxUR7yOlRsfjzF2kpuv


SUMMER OF' 10

Denna sommaren kan ha varit den bästa, även fast jag bara jobbat, jobbat och jobbat har jag hunnit med 2 utlandsresor, några roadtrips och sedan haft fina hemma kvällar med familjen, nära och kära.

Dock har det inte kommit ut så många bilder på bloggen som jag hade hoppats och räknat med. MEn om ni läser några av dom föregående inläggen förstår ni varför. Så jag hade tänkt att ta det från början nu.

TURKIET

















STOCKHOLM



























EBBA & JOSSES 18 ÅRS-MIDDAG













MAMMA 40 ÅR








UTÅNG ÄR FRAMGÅNG

Igår tog jag och mina vänner hand i hand och skakade rumpa på Husaren. Eftersom vi brukar vela lite fram och tillbka aom VART vi ska ta oss på kvällarna så blrjade vi med en stund på Harrys bland 40-50+. Sedan slog tanken oss när vi såg strömmen mot Husaren att det kanske var där kvällen skulle bjuda på det bästa. Och Nej, jag ångrar inte att vi gick dit. Hade riktigt kul faktiskt, dock var det inte speciellt mycket folk. Rycktet om 300 pers fick mig ett hånskratt. Men kvällarna blir ju helt enkelt vad man gör det till. 

Så idag mår jag som jag förtjänar men helt okej ändå. Ätit en god frukost som mamma gjort till mig och jag ska resten av dagen fortsätta med OC sedan ta mig en låååång promenad, bli redo för en ny skolvecka och imorgon ska vi ha studiebesök på Krematoriet och Fonus. Kul? He! KÄnner inte för att åka till samma ställe där jag vet att min mormor har legat död och nerskyld. Asså lyssna bara på hur det låter!?


HIT ME, HIT ME - HARDER

Den senaste veckan har jag haft i åtanke att blogga varenda dag, tillomed flera gånger varje dag. Men vad har hänt? Jo, jag har haft fullt upp. Men nu har jag satt mig på mina bara knän, slått ihop händerna och tittat rakt upp mot himlen och sagt "Ne, nu jävlar". Kanske lite fel ord och kanske lite överkryddat. Men jag ska verkligen ta tag i det. jag har saknat att sätta mig vid datorn och skriva några rader om mitt liv. Jag har fortfarande vissa dagar väntat mig att larmet på mobilen ska ringa och påminna mig om att det är dags för ett litet uttalande om mina känslor.

Så nu kommer hela fadderullan på en och samma gång.

Denna vecka har jag gått runt med mina ständiga förkyldning som inte gett sig sen vi kom hem från Alanya, ännu en till orsak till varför jag inte vill åka tillbaka till Turkiet. Men jag har varit i skolan och gjort mitt bästa ändå. Dessutom har jag varit på sjukhuset och kollat upp mina små vänner, njurarna. Eller vänner och vänner vet jag inte riktigt, dom är just nu elaka och jag har lagt dom i min ovän-hög. Tre sprutor, 5 blodprov och 1000 bilder senare sitter jag hemma i min vän Lisas lägenhet och kollar på Step-up 2. Sånna dagar och stunder älskar jag. Då jag får umgås med mina bästa vänner. Dom saker jag förbjuder mig själv att trycka på gilla-knappen för är vänner från förr som inte riktigt förstår att man gått vidare utan dom. Man får inte längre göra saker utan att man ska bli stämplat, man får inte umgås med vilka man vill, man får inte prata med vem som helst. Jag förstår om du helst skulle vilja jag försvann härifrån. Det hade jag hoppats på att göra för länge sen. För då hade jag inte behövt störa mig på dig/er var och varannan dag.

Men jag orkar inte längre lägga ner så mycket energi på att tappa mitt förtroende som jag det sista halv året bara sattsat på att bygga upp. Så där med skulle jag stämpla mig själv som Grynet och säga "Ta ingen skit!". Men jag bryr mig inte längre. Jag lägger på ett smile och lossas som inget hänt.

Annars rullar skolan på som vanligt, förutom att vi 3or är rätt jävla lama. 1orna är livrädda och gömmer sig så fort man går förbi. Dessutom är dom typ 1,30 m långa. 2orna är fortfarande lika stöddiga, iallafall vissa. MEN jagorkar inte lägga ner energi, vi gör helt enkelt det vi känner för.


STACKARS DOM LYCKLIGA

Ska sluta med mina förlåtelse-Varför be om ursäkt? För att ..

1. Det finns ingen lag på att varenda bloggare måste skriva 50 inlägg om dagen.

2. Det finns inte så mycket roliga och intressanta saker att berätta om.

3. Jag kanske har ett liv!


RSS 2.0