BRB ALANYA

Om några timmar sitter vi på tåget ner mot Göteborg för att sedan ta oss ut till Lanvetter där en öl är garanterad innan vi kliver på planet mot Turkiet med goaste brudarna. Kommer hem nästa helg då vi drar direkt till Olstorp för att kolla in Hoffmaestro. Hare gött här hemma i pisssverige. Pussshej!!


ÄNTLIGEN

Josefine Gustafsson, äntligen fyller du 18. Det firade vi med utgång igår och en tripp till Alanya imorgon. Tänkt att vi känt varandra nu i 15 år, och jag tycker om dig nu mer än någonsin. Love u.




SÅ DANSAR VI IGEN

Igår hade jag kul, till en början iallafall.

Idag har jag varit väldigt ömtålig. Ingen har fått röra mig, igen får leka clown framför mig och ingen har fått prata om starka drycker till mig. Ja helt enkelt har jag haft svårt med grejer som rör sig. Men jag har packat, packat och packat för imorgon drar vi till Alanya brudaaaar. Ska bli så jävla underbart. 7 dagar med 11 av världens goaste brudar. Så nu är det bara Ipod-laddning och se till att väskan inte väger för mycket kvar, sedan är ja redo.


SCHÅÅÅÅÅL

Idag är det torsdag och endast två dagar kvar till Alanyaaaaaaaa.


GOOD EVNING

Japp, då sitter jag här igen nästan 12 timmar senare. Idag har jag kollat in min hand men det var bara "operation till hösten" som sades sedan fick jag åka hem igen. Blev solning på baksidan med mamma och ikväll har vi grillat och ätit en god middag. Tro det eller ej men jag har tillomed nästan packat klart allt till Alanya, är nästan chockad själv.

Ikväll ska jag minsann lägga mig tidigt så det blir torsdag snabbare. Den metoden brukar funka om det inte är så att jag blir klarvaken precis när jag lägger huvudet på kudden och det kan ta upp emot 3 timmar innan jag hamnar i sömn-koma. Det brukar funka om jag räknar får..

Min säng ser fortfarande ut som ett bombnedslag även fast jag har packat klart så en till natt på tv-rumsgolvet får det bli, men jag gillar det.


GOODMORNING

Vilken strålande dag man vaknar till denna härliga onsdag. Jag hade sovmorgon idag för första gången på två veckor. Vaknade på vardagsrumsgolvet efter att igår kväll kollat på Pretty Woman och ännu en gång gett lite tårar till jorden. Idag har jag också fullt upp. Ska nu först inhandla lite stuffs med mammsen, sedan blir det solen i ett antal timmar innan det är dags för ännu en gång att kolla min fruktansvärt jobbiga arm. Igår hade dom tydligen inte tid med mig.


GÜTTTT

Och där gick jag på semester. Efter att min hand spelat skiten ur mig fick jag därmed ta ledigt dom två kommande dagarna och fick två veckors semester serverat på silverfat, underbart.
Så efter mina 4 timmars arbete idag gick jag och mamma på "byn", Tibros lilla centrum. Blev bank-apotek-system som jag kallar det. Växlade pengar till euro, inhandlade lite bra-att-ha-prylar och sedan köpte vi det som ska göra min torsdag till en av dom bästa dagarna i mitt liv.

När vi kom hem blev vi mer eller mindre chockade båda två, maten stod på bordet. Första och sista gången? Skulle tro det ja. Sedan somnade jag rätt gött ute i den härliga solen ute på våran stkheta baksida innan jag drog på mig joggingskorna och kände hur huvudvärken och vätskebristen kom allt närmare. Nu ska jag hoppa in i duschen, ta mig ett fotbad, packa lite sedan slå mig ner framför tv:n. I natt sover jag på tv-rumsgolvet.


SHOPPING

Idag efter jobbet åkte jag, mamma och Pontus in till stan en sväng. Kände att jag var tvungen att fira lite nu när min välförtjänta lön skrammlade in på mitt konto. Blev en hel del rea-grejer vilket bara är bra. Kläder, smink, smycken självklart och lite annat smått och gått som ska packas ner i resväskan inför en vecka i Alanya.
Sen blev det inte så mycket mer utan vi drig oss hemåt lilla Tibro igen och lagade lite mat innan jag gick ut på en långpromenad.

Imorgon kommer det antagligen bli min sista dag på jobbet innan jag får två veckors semester. Min fuckade arm är helt crazy och det blir ju betydligt inte bättre av att jobba. Min handled ser ut att ha två ben. Så ja Jennifer, dags att planera in en aputera-bort-höger-sida-tid snart. Kul? He!


BER OM URSÄKT

Mitt såkallade bloggande är ingen hitt nuförtiden, jag vet. Men har hinner verkligen inte. Gör jag inte det ena gör jag det andra.

I lördags kväll hade jag jobb-pass mellan 16-20:30. Mellan 16-17,30 hann jag mata 5 pers, lägga 8, ge medicin till 12, diska 3 gånger och skriva rapport. Resten av den kvällen på jobbet kollade jag på nyheterna, barnprogram och halv Sommarkrysset. Kan nästan säga att jag har ett riktigt guld jobb även om det är fruktansvärt segt. Goa pengar och Jennifer har ett leende på läpparna, speciellt nät man såg att lönen rullade in på kontot idag. I allafall, efter "jobbet" tog jag gamle Bettan´och drog till Kohagen, hem till Lisen alltså. När satt jag helt söndermosad och kände att jag skulle kunna somna vilken minut som helst, men sedan blev det liv i hagen och det rullade in en efter en annan i huset. Halv två somnade jag som en stock i min nybäddade säng.

Efter 5 timmars sömn var det bara att stiga upp igen. Dags för att ta sig hemåt till hemtrackterna igen, kära Motala. Blev en dag med släkten innan vi åkte hemåt, då ja slängde av mina familjemedlemmar på trottoaren och åkte sedan vidare till Skövde för en kväll med mina res-vänner på Pim´s. När jag hade lämnat av Josefine hemma hos henne på åkern ville jag absolut inte hem så jag åkte hem till Ebbis och vi pratade om allt vi missat nu när jag har jobbar, hon har jobbat, hon har varit på semester och jag har varit på semester.

Så nu hoppas jag att ni förstår varför jag helt enkelt skitit i bloggen på några dagar. Nu ska det minsann bli ändring på det hela.




1 VECKA KVAR!

En vecka kvar sedan drar jag till Alanya med 9 andra wounderbara brudar och skiter i allt här hemma. Nice.


HELT PLÖTSLIGT KÄNNS ALLT PUCKAT

Ja, jag hade ju inte så mycket på hjärtat i onsdags och det har jag inte nu heller. Men lite saker har hänt. Jag har jobbat, tränat, haft grillkväll med fint folk, jobbar lite till och  blivit ställt rakt upp mot väggen, inte kroppsligt men bokstavligt. Men det blev jag bara för det finns folk till allt. Tyvärr.

Igår kom mina fina semester-vänner hit. En del av dom iallafall. Dessutom är Oslo spickat den 21 augusti. Jag ska då stå på operataket och gråta floder till älskade L.W.

Hade hoppats på att kunna ligga ute och sola idag så jag inte ser så himla blek ut mot mina andra vänner som varit i utlandet, men blir tyvärr inget med det. Ute är det bara moln och äckliga skator som kraxar. Dö!




INTE MYCKET ATT BIDRA MED DENNA ONSDAG

Kom hem för en timme sen från jobbet. Helt jävla slut ock. Imorgon blir det bara kortdag som tur är sedan blir det bara sova, sova, sova sova. Fyfan va varmt det är då. Ne, nu lägger jag av snart. Natti.


HAPPY BIRTHDAY

Onsdag, 21 juli och världens bästa Ebba fyller år. Äntligen blir min fina, underbara och snygga vän 18 år!
Grattis, hurrahurrahurra.


CARL EINAR H.

Hej, det är redan onsdag och mina lediga dagar är snart över. Det har gått alldeles för fort för en arbetsnarkoman som jag, men vad har jag gjort? Hmm.

I måndags satt jag och min vän Karin och käkade frukost på altanen i sommarvärmen. Efter två timmars prat om allt och alla gick vi in och satte på en film. Men en trött tjej som jag somnade till "the back up plan" efter att ha blivit lite smått avundsjuk på Jennifer Lopez, så jag tog och kramade om min kudde istället. När den filmen var slut hade tre andra männsikor stormat in i huset. Men dom försvann lika fort så jag och Karin bytte om på några sekunder, hoppade på bussen och tog en middag på Pim´s. Alice kom förbi en sväng också då en kaffe slank ner.

Igår lämnade jag huset 08:27 och kom inte hem förrens 23:03. Efter bilen tur och retur, parkeringshuset, Liseberg, Landvetter och en massa jävla rondeller så överlevde vi, såklart. När jag var liten var Liseberg som ett paradis för mig. Men nu känns det bara jobbigt när man måste putta på varenda liten människa för att komma fram, se bitchig ut mot alla Gothia-cup - flickorna i typ 12 års åldern för att dom INTE förstår hur kö-systemet går till, tänka över ekonomin för det är så in i helvetes jävla dyrt, ÖVERALLT, räkna ut så man hinner åka minst 10 stycken attraktioner när man ska vara på liseberg en hel dag när varje kö är 40-45 min lång. Men det var kul, det var det faktiskt. Jag vågar liksom åka allting, förutom att jag kommer lipfärdig ut ur gasten. Men mitt tålamod till att stå i kö sträcker sig inte speciellt högt över hundarna, så det blev helt enkelt visom försökte trycka oss fram i köarna som 12 åringar.




VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

Ja, så känns det faktiskt idag. Är på så bra humör så undrar själv vad det är som har hänt. Kanske för att jag är ledig i några dagar, för att jag ska till Liseberg imorgon och bete mig som 12 år igen, för att jag har en underbar bror, att mina söta vänner kommer hit på fredag, för att jag redan är taggad för nästa veckas utgång, eller är det för att Alanya väntas om 12 dagar? Ja, man kan ju bara spekulera om vad som gjort mig till en så lycklig människa.

Dock har jag ett liiiitet problem idag. Min rygg på som en stucken gris och det är inte roligt vill jag lova. Känns som jag gjort något väldigt jobbigt, men vad har jag gjort? Ingenting.


CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT

Och där går jag på några få dagars semester. Tack käre gode Gud för det, sitter perfekt med några dagar borta från dementa 80+:are, bajstorkning, matning och tv tittande.

Imorgon bitti kommer min kära kompanijon hit för frukost och altanhäng hela dagen innan vi beger oss mot Skövde city. Där jag varje måndag brukar hålla till nuförtiden.


Mina framtidsplaner ändrar sig från ena sekunden till den andra. Redan när jag var sju år så var frisör det enda jobb jag trodde fanns i världen. Jag lekte frisör på min morster varenda gång jag träffade henne, jag lossas klippte mina dockor och ett tag klippte jag mina nallebjörnar med en riktig sax. Största tabben gjorde jag på när jag gick på dagis och klippte av mig halv luggen. jag blev inte så populär av mamma efter det och saxar var förbjudet i vårat hem förrens dagen jag fyllde 12. Plast saxar hade vi allt, men dom gick sönde så fort man tog i dom. När jag sedan började 3-4 någongång var det artist som jag skulle bli. Om jag inte skulle bli underkänt med tanke på min förskräckliga röst, så skulle jag alltid kunna lyckas med att mima tänkte jag. Och dansa har jag gjort hela livet så det där med att ha bra scenframträdande tänkte ja att jag kunde nappa några poäng på iallafall.

Efter att ha stampat på en stepbräda i snart tio år har fortfarande inte mina drömmar och lyckan av att dansa försvunnit. Men jag har liksom lagt det åt sidan till någon nödsituation. När jag sedan gick i 8 ville jag ha tillbaka mina drömmar om att bli frisör, och det fick jag. Lyckost va? mm.

Slutade med att jag inte orkade plugga upp till 990 poäng till att komma in på frisör så jag valde helt enkelt en annan väg. En väldigt konstig väg kan man kalla det. Jag skulle bli polis. HAHAHA bullshit. Kan ju knappt slå min 11 åriga kusin i armbrytning med tanke på mina spagettiarmar och med min stela pinne till rygg och är opererad vet jag inte riktigt vad jag tänkte på. Men så fick det bli. Jag tackade jag till platsen och jag har nu gått två år på Skydd och Säkerhets linjen. I flera omgångar har jag trivts innom vården. Och det gör jag även idag, men inte på samma sätt som då. Ett tag var det sjukgymnast, barn sjuksköterska, socionom, psykolog och ambulans förare som jag ville bli. Men nu när jag har ett år kvar så är jag helt ute och cyklar igen.

Jag har en ny framtidsplan. Nya drömmar. Jag letar efter något men vet inte vad, än. Jag har i mellanåt velat komma tillbaka i frisörspåret för hår, make-up och stylist är ett av mina största intessen. Så varför tvivlar jag på att jag inte kommer klara av något av det? För det kommer jag. Jag vet att jag skulle kunna klara av det. Med min nya inställning och syn på livet, med mina nya upplevelser och efter allt jag gått igenom skulle jag kunna klara vad som helst.

Så nu kommer jag fram till det jag egentligen ville säga. Vad som mina drömmar handlar om mest just nu. folk i min omgivning tycker jag är helt crazy och dum i huvet som ens kan tänka tanken på att bli något av det. Men varför skulle jag bry mig om vad dom tycker när dom själva sitter på ett kontor hela jävla dagarna och skriver en massa jävla siffor eller kör runt på en truck i en 3000 kvadratmeter stor lagerlokal? Men Journalist. Tänk att få göra något man tycker om, skriva av sig, visa folk livet och samtidigt ha det som jobb. Det skulle ju vara fantasktiskt. Min dröm. New York, människor, stressen, skrivandet, upplevelserna. Herregud.


TOO OLD TO MAKE A MESS

Om 34 minuter börjar jag jobba. Sista timmarna nu, sedan blir det ledigt i 2 1/2 dag, nice! Annars kan jag inget mer än att ge världen en djup suck. Fan va tråkigt.


LETS GO

Söndag, 18 juli. Det är typ kallt ute, stora tjocka gråa moln härskar över oss och jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen. Ska ju ändå slita ut mina krafter på att ta hand om 8 gamlingar fyra timmar ikväll så känner jag för att ligga kvar här tills det är dags att gå.
Men efter dom här timmarna ska jag inte sätta min fot på fredsgatan 36 för ens onsdag kl.16. Innan dess ska jag ha hunnit träffa min fina vän Ebba som kommer hem från spanien, Liseberg, sova och träna.


BRUKAR SPRINGA RAKT FRAM

Du är som att äta en bra medicin när man tänker på mitt liv. När man använder en av dessa superkrafter slår en känslig flexibilitet igång. Som ett träd som böjer sig i stormen utan att knäckas, har man klarar av det mesta och kompromissat för att få allt att fungera smidigt. Det här är inte min favoritsyssla, men just nu hjälper den mig väldigt mycket.


YOU`RE TALKING SWEET TO ME

Haft en väldrig trevlig kväll tillsammans med 3/4 av Fam. Johansson. Grill, öl, roliga skämt, skvaller, framtidsplaner och sist men inte minst - Pontus blev full på en öl och tjugo drag från en vattenpipa. Kanonbra brorsan, du kommer nog inte vara den första som deckar på era kommande fester.

Min förmiddag har bestått av arbete. Att arbeta i denna värme är inte vad jag skulle prioritera om det inte vore för min goa helg-lön. Och eftersom vi om exakt två veckor har kommit fram till Alanya så gör inte det så väldigt mycket. Kanske möjligtvis är lite avis på dom som har fått semester på sitt sommarjobb när dom redan har semester. Orättvist? Ja.

Nu ska jag somna med Lars W i öronen, känner för att dra några djupa sorgsna andetag.






LISAFISA 18 BASST!

I måndags jobbade jag korta turen vilket var otroligt skönt. På kvällen hamnade jag och några brudar med lite vanligt måndagshäng på Pim´s. Men i tisdags var det dags för min goding att fylla 18 år. Hon hade hyrt Aspö gård där jag och 7 andra tjejer blev först bjudna på mat, grillat med potatis och grönsaker. Uuuuunderbart gott var det! Och inte nog med att hon fyllde år, hon tog körkort samma dag också. Så grattis x2 säger jag till dig min underbara vän.




FÖRRA HELGEN

Har helt seriöst ärligt talat varit förjävlig på att skriva här på bloggen dom senaste dagarna. Men har haft fullt upp. Har jag inte jobbat har jag sovit, har jag inter sovit har jag varit på 18 års fest. Har jag inte varit på fest har jag tränat, har jag inte tränat har jag sovit. Ja, det går helt enkelt runt runt runt.

Efter en fullspäckad kväll hemma hos Alice förra fredagen slog jag och karin våra kloka hjärnor ihop och slog oss ner på min altan och skickade på Eva och Adam. En perfekt bakis-dag hade jag iallafall. Efter en natt som jag skeda med Karin åkte vi på söndagen till stugan för sol och bad. Kallt är bara förnamnet, usch hatar svenskt vatten. Men jag badade iallafall.












DENNA VECKA ..

På något underligt ser jag fram emot denna vecka, vet inte varför för jag ska jobba häcken av mig. Men, det är såhär.

Idag, måndag: jobb, måndagshäng på Pim´s med Tessan, Josse, Jessica och Karin.
Tisdag: Jobba den där jävla äckligt långa jobbiga turen, middag och hela baletten eftersom Lisa-fisa fyller 18!!
Onsdag: Ledig, sova, sova & sova. Tessan fyller 18!!
Torsdag: Ledig, partypartyyyyy. Husaren med Terrorese och the gangster-gang.
Fredag: Kvälls-jobb kort tur, gött!
Lördag: Jobb, finbesök av familjen Johansson med grillning på schemat.
Söndag: Sova. Jobba. DÖD

Helgens bilder, händelser och funderingar kommer ikväll efter min visit i Skövde. Hareeegötttt!

DUBBELSEENDE

Grillen är tänd, ramlösan med tre kuber is är upphälld och jag inväntar min kära vän. Bakishäng på altanen hela natten lång är det som gäller. Blir lite ändringar så vi åker till stugan över dagen imorgon, båttur, bad, sol och det som stranden har att erbjuda. He-he-he-hej.


MY BETTER HALF

Ingen är immun mot allt som är frustrerande i livet. Ibland fick man inte det där priset man blev lovad, ingenting kommer med posten just den dagen och telefonen ringer inte när den borde göra det. Men när det väl uppstår ett såkallat mirakel är det antingen ett diplom, grannens brev i brevlådan eller så är det fel person i andra änden. Ens bekymmerslösa inställning hjälper inte en alltid att stå över sådana tillfällen och fokusera på allt som fungerar bra i sitt liv – och det är en hel del.


PEACE, LOVE & HARMONY

Sitter helt själv här hemma utan ett spår av någon mänsklig varelse, och tack gode gud för det. Känns fortfarande som det ekar och knäpps ölburkar i öronen på mig. The Ark förgyller min eftermiddag efter att ha legat ute och sovit i solen.

Igår sa en kär och nära vän till mig. "Jennifer, det är så bra att du ser ut att må så bra igen." Och det är helt sant. Den senaste tiden har jag verkligen gjort allt för att försöka komma ner på jorden igen, på något sätt har jag lyckats även om jag har en lång väg kvar. Jag ser en helt annan syn på utsidan men insidan har fortfarande sina störande moment och tankar. Men det är något jag kommer få leva med, och som jag VILL leva med. För jag har ju ändå levt med dom i nästan ett år snart och det har gjort mig smartare och jag ska få låta lite egoistisk.
Men grejen med denna egoistiska tanke är kanske inte positiv, eller? Jo, för mig är det det. men inte för min familj, min socionom eller mina vänner. Jag skrattar nästan själv nu i efterhand åt vad jag egentligen lägger ner mina tankar på, men just i den stunden dom väl sätter fart och rusar iväg är det omöjligt att få dom att stanna. Så min tanke och starka fundering om varför vi lever på jorden när vi ändå kommer att dö kommer fortsätta plåga, njuta eller störa mig. Bryr mig inte om att mitt privata kommer ut genom mina fingrar på tangentbordet. Vi kommer ju som sagt en gång dö och då kommer alla hemligheter försvinna, eller? Den som lever får se ..


IF I USED TO LOVE - YOU

Nyss hemkommen efter en lika underbar kväll hemma hos Alice som vanligt. Med underbara saknade vänner, underhållning, Erik Nyberg & Ceasar aka. Kattla & Tengil, spårat, slagsmål och allt annat. TACK ALLIHOPA!

Idag mår jag inte som jag förtjänar egentligen. Började med en öl på Pims med  mina underbara brudar sen en snabbvisit till 7C i Stöpen för lite förfest, sen snabbt som ögat satt vi hemma på Alice altan ännu en gång. Trodde jag skulle ligga helt död imorse och inte komma upp. Men efter endast 3,5 timmes sömn så var jag uppe och pratade med min kära vän Karin om gårdagens bravader. Ikväll hade jag tänkt mig Husaren men med min dåliga inkomst så hoppar jag skiten och ligger hemma helt död. Tar min kväll med min bästa vän någon annan dag istället.

Ska strax kila ut i solen för att bättra på min utomlandsbränna som typ är borta vid det här laget. Imorgon blir det stugan med Karin hela långa dagen.


YOU MAKE THE RAIN FALL

O då var det äntligen fredag och jag är nu ledig i fyra dagar till. Kan ju inte bli så mycket bättre. Tråkigt nog håller Sveriges äckliga moln sig fortfarande kvar över kontinenten. Men men en fågel viskade i mitt öra att den kommande helgen kommer bli super-duper-mega-fin så det tackar och bockar jag för.

Dagens program ner ut följande. Promenad, sova, sova, film, sova och sist men inte det minsta minst är det födelsedags middag och vinpimlande på Pims med mina fina tjejer innan vi drar oss vidare hem på dunderkalas hemma hos Alice. Imorgon ska jag dansa loss på Husaren med min bästa vän och några mer.

Först innan jag tar tag i mitt liv ska jag klappa händerna åt världens bästa Lars Winnerbäck. Den snubben har talang.


TUNISIEN # 6














TUNISIEN # 5
















mamma ovh pontus


pappa och jag










1-0 TILL VÄDRET

Barn i 5-7- års åldern är som kanonfulla 18-20 åringar. Dom bryr sig inte om hur dom ser ut, dom går runt och vifftar med pengar som om det vore en vanlig lapp, dom bryr sig inte om vad andra tycker och dom säger hej till folk dom inte känner.


Tycker det är så typiskt mig att det ska vara molnigt just dom dagarna som jag är ledig från jobbet. Men eftersom jag aldrig tackar nej till att tjäna lite extra pengar ska jag ikväll hoppá in och sitta och vaka över en farbror. Tråkigt men 847 kr extra bara för att sitta och lyssna på musik och läsa en tidning.

Imorgon är det helg, igen. Går så otroligt fort. Ska börja med att fira Karin med mat och vin inne i Skövde med Jessica och Bella, sedan drar vi vidare hem till Alice för att fortsätta kvällens bravader. För nu är jag på hugget igen. Dags att koka mig en kopp kaffe och fortsätta med min bildbomb på bloggen.


TUNISIEN # 4








puss min bästa vän






TUNISIEN # 3








LTI Djerba Holiday Beach






söt gris








TUNISIEN # 2


shoppingtur





















TUNISIEN # 1


Jag & bror på Arlanda


Mamma


klarade flygresan galant




Djerbas flyplats




On the beach with the bitch


Mammi & jag


Pontus jag mammi


bror jag

¨
drinken som var ooootroligt god dom första tre dagarna som sedan man mådde illa av att bara se på


SKOLAVSLUTNING




Sanna Sara Linn Emelie Ida Malin jag Jessica Karin


Ewa Marie


Jag Jessica & Karin


Jag & sötaste Emelie


BRÄNNBOLL & UTGÅNG

BILDBOMB #1


Bella Jessica & Karin





Nisse Alex


Bella & jag




Karin & jag hemma hos mig innan Ebbas föfest






Karin


Kristine Ida & Josefine


Jag Ebba & Lisen


MIN EFTERLÄNGTADE SOVMORGON

Ja, och sovmorgon det fick jag allt. Fick tvinga upp ögonen 10:58 när jag insåg att jag hade sovit lite längre än vad jag hade räknat med. Idag är min första helt lediga dag på en vecka men den kommer jag inte kunna njuta av just nu iallafall. Har en hel del att göra. Fixa Alanya-linnena, mammas förbaskade 40 års-fest måste fixas, mitt rum måste städas, promenaden ska gås och krama om mamsen måste göras.

Ikväll hade jag tänkt mig en lugn och egoistisk kväll framför tv:n på spikmattan. Det får det nog bli också.


SNÄLLA, SÄG DET IGEN

Då var jag hemma, nerkrypen i min säng efter en helt vanlig kväll i Skövde city. Började med att jag var taxi åt Jessica och vi körde sedan ner mot stan för att möta upp Bella på Pim´s. Efter fyra timmars sittandes var röven randig och bortdomnad. Tog sedan racet hem till herr Kindbom där jag, Jessica, Alex B, Kronberg och Lucas kollade på världens sämsta film.

Haft en mysig dag med nära och kära. Imorgon är jag ledig så äntligen lite sovmorgon.




800 GRADER

Förlåt förlåt förlåt för mitt otroligt dåliga bloggande dom senaste dagarna. Men jag har jobbat och slitit som en jude, varit på en dunderkväll hemma hos Alice i Horn, jobbat och slitit lite till och resten av tiden har jag spenderat i sängen med ögonen stängda.

I fredags kväll efter jobbet blev det filmmys med lillebror. Somnade rätt tidigt med tanke på min sömnbrist. I lördags var det inget annat att göra än att stiga ur sängen klockan sex och dra sig iväg till jobbet. Efter att ha jobbat 6 timmar i 40 graders värme kändes det som om jag badade i svett. Men efter en dusch kände jag för att sätta mig i bilen och köra i väg till Horn hem till Alice där hälften redan var fulla vid halv åtta. Under kvällen fick jag endast lukta på dricka och lyssna när alla berättade sina fyllehistorier.

Vid tio-tiden fick jag köra in till stan med 4 fulla killar i bilen. Efter tre stopp på den korta biten och en timme senare var vi tillbaka för att fortsätta med kvällens festligheter som alltid blir tipptopp hos Mrs. Smith.

Igår morse fick jag äntligen sova ut. Huset var helt tomt när jag slog upp ögonen halv elva och jag gick bara upp och gick 50 meter sedan la jag mig i soffan och somnade igen. Gick en promenad innan det var dags för jobb igen. Lika svettigt denna gång och längtade bara hem hem hem. Hem till en iskall dusch.

Vill även säga grattis till min bror som är en stjärna i fotbollsmålet och som igår vann finalen i Skadevi-cup.


DANCING ON MY OWN

Sitter och gäspar i huset alldeles för mig själv. Mamma och pappa åkte för en stund sedan in till Skövde för att kika på Pontus när han spekar Skadevi Cup. Igår blev det ju Skövde med Gustafssonarna. Mysigt som vanligt och medans våra ungdomliga mammor satt och roade sig med några glas vin på Harrys stannade jag och Josse inne på husaren med Ebba, Ida och Lisen innan vi gick och tottade in andra förfest-stället som var hos Rasmus.
Fick iallafall med mig en halvlullig mamma hem i lagom tid med tanke på att jag skulle upp och jobba i morse klockan sju, som jag även ska göra imorgon. Men vadå eller, güa pääängar.

Ska nu ut på en promenad, sedan ta mig en lång dusch innan jag ska iväg och handla inför middagen som jag har lovat att fixa tills resten av fam. Andersson kommer hem.


BFF:S

Igår blev det en helkväll med flickorna på Pims efter att jag handlat upp ina pengar på sommarrean, inte ok J! Men men, som min bror säger "man lever bara en gång", säger ju han bara för att han har typ pengar kvar sen han fyllde år 2008. Vi är inte riktigt på samma stadie när det gäller pengar och sånt där min bror och jag. Fick med mig en underbar tröja hem från åhlens, ett par byxor, en baseboll-tröja, ett par skor, en topp och ett nagellack. Efter det kändes det rätt gött så vi gick mot pim´san.

hade iallafall mycket trevligt och efter 5 timmar, 2 öl senare och mycket skratt och tårar satte jag mig mysigt på bussen hem och somnade rätt gött nerbäddad i en nybäddad säng.


idag blev det en stund i solen innan jag gick ut och rörde på röva, sen snabbt som ögat slängde jag ihop lite mat till mig och min kära bror och nu har jag arg som en gris, stöddig som en bitch och snål som en präst skickad iväg ett brev till min kära kontakt person nere på Sahlgrenska angående mitt intyg för min rygg som länsförsökringarna ska ha. Gått 10 månader nu och om 2 månader kan ni ju bara skämmas.


Ikväll ska jag och mamsen in till mor och dotter Gustafsson. Den äldre generationen ska ut och dricka medans jag och min yngre kompanjion tar det lilla lugna idag mot vad det blev förra gången när vi fyra var ute och fyllde våra halsar med promille. Blir nog en go filmkväll eller en fika på Pim´s.
Tjatjaaa.


RSS 2.0