HÅKAN HELLSTRÖM


SLUTBEDÖMNING v. 40-43

Har nu haft min sista praktik, känns förjävla bra om jag får säga det själv. Visst det har varit kul men jag har för det första inte varit kopplat till världen på 4 veckor, jag har bara sovit och jobbat.

Det bästa med att ha praktik:
- Man har inga läxor eller något.
- Man slipper idioter.
- Jobbar man natt får man sova.


Det sämsta med att ha praktik:
- Man känner sig mobbad, man pratar bara med främmande människor.
- Man får gå upp 04:45.
- Det är kallt tidigt på morgonen eller sent på kvällen.
- Man saknar sina guldklimpar.

DESSUTOM ÄR LAPPLISOR ETT STOR JÄVLA SKÄMT, NÄSTAN I KLASS MED VIBE!!

Det är sant. Under mina 4 veckor på praktiken har jag inte betalt parkering en ända gång.

Fuck off and die!

Tjaa.



DAGENS FEM

1. På Ica i Tibro bråkar 5 st 40+ om vem som ska först fram till potatisen.

2. Nu är det jul igen.. skumtomtarna har kommit till stan.

3. Jag har träningsvärk och mina armar känns som spagetti.

4. Jag stör mig på mer människor än någonsin.

5. 4 pass kvar. lets go.


I`M ANYONE YOU WANT ME TO BE

Idag har jag jobbat, igen. Börjar tröttna lite på skiten nu, eller det har jag ioförsig gjort sedan min första dag på 71:an. Vecka 40, måndagkväll och bakis efter 250 dagars.

Ikväll har jag varit och tränat, igen. Dock tröttnar jag inte på det. Sätter sig bara i hjärnan, psykist. Nu drog mamma upp mig ur soffan och tvingar mig att lägga mig och sova. Det är väl bara att ta order antar jag.


JOBBAR SOM EN JUDE

Nu ska jag åka hem till min kära vän Ebbis för lite vanligt söndagsmys med några andra vänner.

SATURDAY NIGHT LIVE

Ännu en ny morgon och jag mår dåligare än dåligast. Min rygg värker och jag tror jag kräks snart. Skulle bli väldiiiiigt glad om jag fick hem min operationstid på måndag, men som vanligt n'r det gäller sjukhuset och bluttan blä så får jag väl vänta till att dom ska skära i mig tills 13 december ändå. Men jag kan ju fortsätta lipa då?
Palla, palla pallllllla. Träning next.


SÄGER BARA...

MÅNS MÖLLER!


I FEEL YOU`RE TURNING YOUR BACK ON ME

Jobb, jobb och jobb. Igår kom jag inte ens hem efter jobbet och dessutom trodde jag bokstavligt att jag skulle DÖ. Åkte från sjukhuset till stan och jag kryddar inte, det tog 20 minuter, minst. Så bestämde mig sedan ganska snabbt för att sova kvar i stan. Kom hem imorse vid halv tio tiden och snabbt som ögat bytta jag om för att sedan ta med mig mitt fyllesvin till gymmet för att pumpa. Två timmar senare så åkte vi därifrån. Somnade rätt gött på soffan och sedan var det bara att ta sig tillbaka till gymmet för spinning och Zumba. Nu har vi ätit god mat och jag ska lägga mig på spikmattan och kolla på Mia och Klara med världens bästa pappa.


CAN´T FIND A BETTER WORD TO SAY

Livets historia handlar om bakdörrar, sidodörrar, hemliga hissar och andra sätt att komma in och ur ställen utan att folk ska störa sig på allt och alla.


DON`T LET SOMEONE PUT YOU IN A BOX

Idag har jag sprungit femhundra-sjuttio-elva gånger fram och tillbaka från röntgen, varit patient själv och tagit trettiotvå blodprovsrör, spenderat en hel del minutrar på operation, gått runt som en förvirrad och galen höna på 71:an. Annars är väl allt som vanligt. Förutom att min rygg snart bryter ihop och jag fick en tid till tandläkaren idag.

Mina fötter värker och nu har jag gjort 2 pass på gymmet. Rätt stolt över mig själv men inte så konstigt när adrenalinkicken slår till en på käften sådär varje gång jag har praktik. Tror inte på slumpen heller. Ödet? bullshit.
Jag har ju mina envisna tankar och funderingar hur ett liv är uppbyggt. Alla vet ju vem som styr vad, vem som gör alla felen och vem som ställer till med alla problem. Good, you´ve got a problem. Du också. Tjabbaaaahejråååååååååå!

 


SOMETHING BEAUTY CAN`T HIDE

Livet är fullt av överraskningar, så är det. Men jag har iallafall lärt mig att inte öppna käften för någon längre. SKÄGG VAFAAAAAAN! Så jävla typiskt mig, dom som känner mig vet. HAHAHAHAHAHAHA.. heeeeee.

Nu ska jag låna Anderssons och Ekbergs axlar.
Dream of better days, s.a.s!



BERÄTTA HUR DU GÖR?

berätta hur du gör
berätta hur du gör
det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
berätta hur du gör

berätta vad det är
det där linjen i din hand
berätta vad det är så jag förstår
hur jag ska nå dig
berätta vad det är

det finns dom som åkt till månen
miljarder år av sten
och jag har hört hur det berättas
om en säkerhet trots alls
en känsla som är ren

berätta hur du gör
berätta hur du gör
och jag ska utstå allt
den ensamhet som följer när du går
om du berättar hur du gör

två saker har du glömt här
två saker vad jag minns
en blå, blå sjal
med svarta fransar
och nåt mer som inte syns

det finns dom som stannar tiden
det är inte bara attityd
jag har gett mig av men hjärtat
börjar svalna redan innan
jag passerat Sthlm syd


BRUSTNA HJÄRTANS HÖST

Nu var det söndag igen. Denna dagen har varit den värsta i mitt liv. Baksmälla på högsta nivå, ångest över något jag inte ens vet om. Jag har helt enkelt varit en äcklig jävla brud i detta avlånga land. Jag har försökt intala mig själv att det man inte minns, har inte hänt. Men det funkar inte så. Hade hoppats på lite större självkänsla och dragit mig ur detta fortare än jag kom in i det.

Igår var det utgång. Jag hade taggat hela veckan, men detta slutade i katastrof, minnesluckor, black jack eller man skulle kunna säga att jag tog en paus i livet också. Märkte att jag levde när det kom en vänlig själ och väckte mig på bron.

Annars hade jag trevligt till en början. Var hemma hos Bea med Karin och Hallberg. Kirrade en taxi och 3 min senare satt vi på Harrys. Idag vill jag inte finnas. Vill bort härifrån. Vill inte mer. Orkar inte mer. Palla.










SHE´S AN EVIL THING

It´s a story about a girl and her sin.


VEM SÄGER VAD EGENTLIGEN

Oj, det har hänt mycket dom senaste fyra dagarna i mitt liv. Jag har äntligen fått pencilin för min jädra förskyldning som satt sig som klister på mig. Jag har jobbat tre dagar på praktiken och nu är jag ledig tiklls tisdag. Jag har flippat ut totalt flera gånger men jag räddar mitt aggressiva jag i sista sekund. Jag har gråtit till världens bästra låt och tänkt på världens bästa person. Jag har tagit mig några koppar kaffe på Pim´s. Jag har dragit mig själv till gymmet, osv osv. Dessutom har jag fått en knöl, tumör, pingpong-boll eller någotn annan jävla knöl i fingret. Har även en äcklig kompis som heter Karin som spyr lite så fort hon känner för det. Jag har varit såååååå deprimerad.

I natt jobbade jag på KSS. Började med att jag och Lisa åkte och tränade Feminine Vibe innan och när jag mellanlandade hos henne innan jag tog mig mot jobbet så käkade jag råa knäckemackor medans hon gjorde sig iordning för en utgång. Jag blev inte alls avis. Men jag åkte till jobbet och somnade i en stenhård fotölj i 12 minuter. Annars har jag basra sovit 4 timmar sen i går natt, känns som jag kommer somna skänt ikväll.

Imorgon är jag värd en utgång. Ska supa bort alla världens problem, sedan antar jag att jag kommer få ta emot dom med öppna armar på söndag igen, men jag överlever nog. DANCE LIKE HELL!


JAG ÄR KÄR I SIMON

Tror det slutade med att hela biosalongen (10 pers) skrattade åt mitt jävla asgarv när jag var nära på att kissa på mig när jag såg I Rymden Finns Inga Känslor på bio nyss. Den där Simon, är INTE snygg men helvete va han va skön eller. Jag skulle vilja ha han hemma hos mig.



Jag skulle också vilja ha en sådär tillgjort rymdfarkost som man kan stoppa huvet i och gömma sig när inget går som man vill, när allt känns jobbigt och när man vill känna sig lite ensam på jorden. Allt serverat på silverfat där allting är cirkulärt, när allt går på tid och när ödet bestämmer vägen i livet. En röd flakmoppe hade ju inte heller varit fel.


6 DAGAR KVAR.

Jag vill inte ha praktik.
Jag vill inte vara förskyld.
Jag vill inte vara själv.
Jag vill inte bo kvar här.
Jag vill början om på nytt.
Jag vill inte känna skuld.
Jag vill bete mig normalt.
Jag vill slå huvet i väggen och inte känna såhär.

Denna vecka som kommer ska jag ändra på det hela. Allt ska bli som förut, börjar med att färga tillbaka håret till mörkt.



DOM TOMMA STEGEN

Sitter just nu och glor rakt in i en skärm som är nästan större än min tv. Men ioförsig, både mamma och pappa har ju passerat 40 och då börjar ju synen balla ur. Man kommer ju få en rörlig nacke iallafall.

Idag kan jag inte kalla det söndagsångest som jag känner, eftersom jag är ledig imorgon. Men en hel jävla host-armé finns i mina lungor och jag har ringt och klagat på jourcentralen om att jag inte får komma till Tibros vårdcentral. Så imorgon är det ingen snäll och trevlig Jennifer som ska ner och skaka hand med sjuksköterska Håkan och se vad som finns i hans skalliga lilla hjärna.

Idag ska jag ta hand om min huvudvärk, hostattacker, min höft och allt annat som stör mig förtillfället. Nu ska jag fortsätta klappa mina händer.


1 2 3 FANTA & ROSÉ

Igår satt jag från klockan sex till halv nio och drack mammas äckliga vin och lyssnade sönder Gubben i lådan. Hade varit totalt desperat hela jävla dagen från det att jag öppna ögonen under duntäcket i soffan när pappa skrek Gulletussan på mig, tills jag fick min första klunk Hidden Rock. Men skitsamma jag var emo igår.
Lev mat på Riviera med Spohlén och Hallberg. Kvällen slutade på Voda tillsmmans med några andra friends. Jag hade iallafall kul. Några för många glas Rosé, utan fanta, blev det kanske. Men och..

Kanske är lite sugen på att gå ut idag med, ne, ja, ne eller jo faktiskt men nej det ska jag inte. Jobb imorgon kl.07, rockigt? he. Men blev rätt glad över att få vara ledig idag iallafall. Har varit ute och vandrat i 2 timmat, räknade ut att jag gick 1,6 mil. Så jag vet ju vem som kommer att få ge mig fotmassage sen. Ne men jag ska väl fortsätta med mitt träningsnarkoman-liv, det finns ju inte så mycket annat att göra ändå. Tänkte ta mig en stund tillsammans med min psykolog en stund ock, OC kallas det. Och några koppar kaffe.


 
Gulletussan & Rolle bjuder på sig själva.


HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL AI-GRUPPEN

Jag är inte så dum som jag ser ut. Jag är inte så jävla glad jämt som jag ser ut. Jag är inte så lycklig som jag ser ut. Jag tar inte alla för andra chanser även om jag har gjort det. Jag ger inte alla en del av mitt hjärta förrens jag vet om jag någongång kommer få tillbaka det. Jag har bara fått den möjligheten att kasta om tärningarna i mitt eget liv. Jag vill göra något nytt, jag vill byta klass, flytta härifrån, skaffa ett helt nytt liv. 244 dagar kvar.

Ane Brun - Rubber & Soul.

Ska torka mina tårar och ha en förjävla bra dag, skål!




SKA JAG VARA ÄRLIG SÅ LÄNGTAR JAG.

Ja det gör jag faktiskt. För om 2 månader ligger jag på operationsbordet igen. Dags att öppna upp min rygg efter att ha blivit hajbiten där när jag dök i Thailand 25 februari 2008, eller inte. Men ska iallafall se vad felet är på det hela. Ska bli skönt att ligga helt själv i ett rum på 10 kvadratmeter på Sahlgrenska i ungefär 10 dagar. Slippa allt jävla skit här hemma nu, för jag orkar inte. Kvällspromenad är vad jag behöver.


JENNIFER LOST THE WAR

Idag har Anistin, Brown, Garner, Lopez, Rush, Love Hewitt, Hudson, Warnes och jag, Andersson namnsdag. Inte varje dag man får blommor av mamsen. Och denna gången blev jag väldigt chockad eftersom jag inte behövde tvinga henne att köpa blommor till mig.

Så ikväll ska jag ställa till med riktigt kalasis. Öppethus för alla, välkomna.


MITT NYA LIV HAR BÖRJAT

Juste, mitt nya fyra veckors-liv har precis börjat. Denna gång befinner jag mig på KSS, på kirurgi/gastro avd. Helt okej, men har redan tröttnat. Är fruktansvärt glad över att det är min sista praktikplats i mina skolår. Ni kanske tycker jag är dum i huvet men hade hellre varit i skolan denna period. För nu är jag helt alone, lost and confuised. Snart, vilken dag som helt kommer jag bli sådär trött på mig själv igen bara av at se mig själv i spegeln.

I förrgår var jag inne på mormors döds-rum. Knappen jag tryckte på när du hade dött 15:46, klockan jag kollade på satt kvar på väggen, sängen du låg i, soffan jag satt i, lampan som du somnade in under var kvar. Det var en jobbig känsla. Men du gör att jag klarar av det. Saknar dig mormor.

 


HISSAR OCH DISSAR HELGEN

Hurrar och niger för.

Höstens vackra färger. Ja, men så är det ju faktiskt. Röd, grön, gul, orange osv. det är fint. Tycker jag iallafall. Kollade igenom gamla kort på mig och min sköna vän Josefine när vi var ute och gick en höst dag för typ tre år sen. Vi borde vara stolta.

Studentfest. 250 dagars är redan förbi. Detta firades på Glädje mitt i Skövde city. Denna söndag var det endast 92.or ute och härjade. Själv satt jag och pimplade glas efter glas hemma hos lIsa med mina kära SOS-vänner. Trevligt hade jag och ännu trevligare ryktas det om att jag hade under kvällen. Slutade med att jag vaknade upp hemma i en soptipp hemma i lisas lägenhet och det kändes som om någon hade bundit fast mig med en apelsin intryckt i käften. Men efter renstädning av Lisas snuskiga lägenhet, snus på väggar och tag, kappsyler överallt och andra äckliga varelser var jag rätt proud off myself ändå.

En full och galen mamma på Harrys. I fredags var jag ute med mina tjejer från OPSOS. Hade en mysig kväll på Harrys med god mat och tillslut slank väl en hel del dricka ner också. Något runda under fötterna blev vi allt och vid halv tio tiden kommer en galen och full morsa in. Pengar var det enda jag tänkte på!

Skrattar och gråter över.

Host host hoooost. Har hostt sedan 3 augusti 2010 i Turkiet tills idag, 6 oktober 2010 Allégatan 23 i Tibro. Men är jag sjuk? hee. Varit på vårdcentralen ungefär 6 gånger sedan jag kom hem till Sverige men det har inte visat någonting. Annars så hostar jag typ blod bara..

Kallt. Redan börjat använda min vinterjacka. Känns som om det skulle kunna komma snö närsomhelst. Vill ha sommar, Tunisien och Turkiet.

Kaffe med mjölk. Asså vem vill dricka diskmedel? Tydligen jag. Har aldrig tyckt om kaffe med mjölk men helt plötsligt har jag fått någon knäpp, måste skärpa te mig!

En full och galen mamma på Harrys. I fredags var jag ute med mina tjejer från OPSOS. Hade en mysig kväll på Harrys med god mat och tillslut slank väl en hel del dricka ner också. Något runda under fötterna blev vi allt och vid halv tio tiden kommer en galen och full morsa in. Och hon skämmde ut mig!

SKÄRPNING NÄR DET GÄLLER MITT BLOGGANDE!


GUBBEN I LÅDAN

Är fortfarande hostig och har i stort sett sovit den mesta tiden av dom senaste två dygnen. Förutom igår, då jag åkte till skolan för att göra psykologiprov och säga hejdå till skolan för fem veckor, praktik och lov står på schemat.

Efter att provet gick åt helvete så åkte jag hemåt igen för att göra sånt man brukar innan jag åkte in till stan igen för att inviga denna underbara helg tillsammans med tjejerna från OPsos på Harrys. Mat och god dricka blev det och vid halv tio vinglar morsan in för att hennes bästa kompis Susan var där, så det var bara att förbereda sig på att köra en repris från i mars när jag fick dra ut henne från Harrys. Hade iallafall en trevlig kväll kväll TILLS vakt-jävlarna slängde ut oss för att vi BARA var 18, när det var 20. Fuck you! Så jag och hälften av tjejerna stod och hängde för oss själva, sen drog jag och Sanna med mamma och hennes homies till bussen. Sen sov jag som en Gud.

 


RSS 2.0