STACKARS NUTIDENS KÄNDISBARN

Stackars ungar, dom har det verkligen inte lätt. Kändismorsorna använder dom som packåsna, gosedjur, något att ta ut sina aggressioner på, stoppar dom från att leka med andra barn som väger 1 kilo för mycket, dom ger dom inte mer än 100 kcal vid varje måltid, dom ska se ut så och så och inte nog med det så gör morsorna dom till modeoffer.

Angelina Jolie kanske inte kan planera sin vardag och det gör att hon stämplas som den dissiga mamma. Men vadå, bruden bär ju runt med ett halvt fotbollslag på axlarna hela dagarna så det är väl inte så konstigt eller? Hon måste tydligen blandat ihop hennes egen unge med någon hon hittade på stan när hon sa att Shiloh var med som en "klump" utan personlighet och inte en bebis. Även hennes andra biologiska barn som är tvillingar har hon totaldissad för att hon och Brad sa en gång i livet att dom var tvugna att få deras adopterade barn att känna sig välkomna till familjen. Vore ju bra om man tänkte till lite när det gäller barntillverkning.

Istället för den dissiga morsan finns det två människor som känner sig som fantastiska päron till sitt barn. Tom och Kate skulle väl aldrig säga något negativt om sig själva. Deras lilla gullunge får inte ens leka med andra barn eller vara på dagis utan måste synas med sina föräldrar på varenda papparazzi bild. Och istället för att skaffa en liten mode-hund som dom flesta kändisar gör hade dom inte ens tänkt på. Ne, för istället använder dom deras lilla flicka Suri som mode-docka och klär henne i designerklänningar, handväska och dessutom får hon vingla runt på höga klackar.


Man behandlar folk som man själv blir behandlad.. det säger många med Jennifer Lopez gör helt tvärtom. Vilket inte är helt fyskam. Eftersom hon själv är "Jenny from the block" är inte hennes barn "kidsen from the block" utan hon skämmer bort dom helt hejvilt. Det enda hon sätter på dom är Dolce & Gabbana kläder för att visa hur jävla stenrik hon blivit efter så många års jobb inom musiken hon haft och vilken tur dessutom. Så nu när hon äntligen fått barn som hon längtat efter så kan hon väl få skämma bort dom lite. Åka lyx yacht och bada i miljoner kan man väl offra sig att göra ibland.

Att behöva lämna ifrån sig sina barn när man egentligen inte vill har väl Britney Spears blivit van med vid detta laget. Trash-mamman som söp, knarkade och bröd samman och förlorade vårdnaden om sina barn för ett tag är väl inget man skryter om precis. Istället rakar man av sig håret.

Att ett barn inte får lördagsgodis är ju som om hela världen skulle bryta samman. Tydligen inte för madonna och hennes kids. Dom får endast organsik odlad mat serverad på silverfat hemma. Varken lördagsgodis eller skräpmat får nämnas. Dom får inte kolla på tv eller hålla på med något inom teknik. 

kul?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0