BITCHFAJTEN NR.1

Det är rätt roligt att allt händer i Hollywood. Kanske inte så konstigt eftersom alla kändisfantaster just bor där och har fulllt upp med att jämföra sig med alla andra. Det problemet har vi inte märkt i Sverige iallafall. Det enda man har i tankarna är att man måste skaffa större bröst än den. Man måste ha större hus än den. Man måste ha mer bilar en den. Man måste ha grönare gräsmatta än den. Man måste ha mer barn än den som slutar med att man har lika många barn som ett halvt fotbollslag. Man måste äta 100 kcal per dag annars ser jag ut som den. Man börjar ta droger för att liksom klara av dagen. Man bråkar om vem som är tillsammans med vem vilket slutar med att otroheten kommer fram. Kanske inte så konstigt att alla kändishoror och knark-stekarna sedan bryter ihop och gräver sig in i sig själv och som slutar med att man rakar av sig håret. Det finns det ju iallafall bevis på.



BITCH VS. HORA
Glöm arbetslösa träkammare och bleka hippies. Den här fajten mellan en solbränd djurrättsaktivist som Jessica Simpson och en köttätande silikonbrud Pamela Andersson där hon drar kommentaren "Real girls eat meat". Men vadå, Simpson är ju inte riktigt så vad spelar det för roll?

Det slutar med en saftig bitchfajt på hemmaplan. Jessica får allt hon vill på silverat - en coverlåt på singel och får alla vegetarianer att se snygga ut. Samtidigt som människan tror att tonfisk är kyckling kör Pam på sexfilmer och Baywatch.
PAMELA VINNER PÅ KNOCK-OUT pga Simpsons föräldrar vill inte skicka in henne i en fajt där dom vet att hon kommer förlora.



GROTTMÄNNISKA VS. EN ARMSINT TOM
När det är bråk om vem som är störst och vackrast när det gäller grottmänniksan Brad Pitt och den argsinta gangstern Tom Cruise kanske inte svaret blir så konstigt. Att killar har svårt att lösa problem är ju ingen nyhet men ett bråk som startade för 16 år sedan och fortfarande håller på idag pga att deras fruar är helt puckade i huvet är ju bara löjligt. När det gäller en fajt mellan vem som egentligen är stört och vackrast kan ingen lägga sig för dom vet att Angelina och Kate kommer starta catfajt direkt efter.
Man skulle nog inte bli förvånad om man såg dessa grabbar ute på stan i ett slagsmål samtidigt som deras fruar har hunnit samla ihop hela grannskapet på 10 min för att få ihop en hejarklack och påvägen till platsen gjort pom-poms och skrivit stora plakat med texten COMON BABY!

I själva verket har ju Tom en fördel att efter sin erfarenhet lyckas ta fram sina arga blickar och sitt fejkade ansiktsuttryck kan ju Pitt bara svänga med sitt gråa skägg och försöka skrämmas som jultomten. Känns som grottmänniskan inte skulle ha någon chans i detta tillfälle. Synd att han inte kunde pumpa upp musklerna och se ut som Akilies i Troja under bråket.

TOM VINNER PGA ATT HAN INTE HAR GRÅTT HÅR OCH MUSTASCH. Där har iallafall Tom lyckats för sin ålder. Egentligen kanske det inte är han som bestämmer utan han stiliga fru Kate vilket är en annan femma. Han är iallafall Hollywoods räddare och en Jesusfigur som håller drömmen vid liv. ROCK ON BRUNO!



PARASITER VS. SJUKA BARN
Bråket om att vaccinera barn är ju lite b. Amanda Peet går ut med att dom som inte vaccinerar sina barn är parasiter... OK. Efter att fått ur sig denna ordspya ångrar damen sig djupt efter och bestämmer sig för att även vaccinera sina egna barn. Även fast hon ångrat detta blev Jenny MacCarhy jävligt förbannad eftersom hennes son har autism och det finns ett visst försvar till varför hon inte vill att hennes 7 åriga son ska vaccineras. Även fast Jenny blir as förbannad får hon där med en kick och blir glad över att kunna säga att Amanda har fel.

Hon hugger som en Kobra denna Jenny mot alla som går emot hennes åsikter och självklart blir alla hollywoodkändisar politiker någongång. Amanda ber sedan på sina bara knän om förlåtelse och är lugn som en nerdrogad hund och berättar hur mycket hon älskar sina egna barn.

DET BLIR 50/50 på förstaplatsen. Många håller tydligen med Jenny där borta i Hollywood med att ingen kan gå emot varandras egna åsikter och man får tåla ett slag på käften och en spark i röven men stakars Peet har ju som sagt många b-kändisar hängandes efter sig och har då största försvarsmakten vid sin sida. Största anledningen till att vinnaren inte är säkrad är att även om Jenny får sina aggressions utbrott har hon stöd av Gud själv - Oprah Winfrey.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0