BITCHFAJTEN NR.2

65 ÅRING VS. VAMPYREN
Att en 62 årig gubbe som Stephen King hackar ner Twilight-stjärnan Stephanie Meyer måste vara pga avundsjuka eller? Så måste det iallafall vara. Kanske inte så konstigt om han tänkt till lite och insett att hon har ett helt liv framför sig inom dessa böcker som tagit världen med storm medans hans liv gått förbi medelsträcket för länge sedan. Att han helt plötsligt vräker ur sig "Stephanie kan inte skriva. Hon är inte särskilt bra" och att det skulle vara en bonus tror jag inte på. Helt klart avundsjuka rakt igenom.

Liksom varför en lägga energi och bråka om böcker, författare, vem som är bäst och inte är överdrivet. Kanske är det så att King är avundsjuk på Meyer bara för att hon lyckats så bra med vampyrerna och varenda twilight-fan väntar på att favotit killen ska komma fram som ett skott och bita en på halsen? och sedan för att hon left endast 1/3 av sitt liv och hans sakta börjar mer och mer rinna ut i sanden.


VINNAREN STEPHEN KING FÅR TRÖSTPRIS bara för att han vågar ens ge ut en sådan här kommentar till Meyer. Han är ju helt kokt i skit om han inte förstår eller har tänkt på hur många videor som kommer komma ut på youtube med titeln "Stehpen King kan dö" eller hur många hattexter han kommer få av twilight-fansen på deras bloggar. 



KNÄPPISEN VS. GUBBEN I LÅDAN
Att man anklagar någon för att ha snott pengar när man passerat 40 och när det till o med är en gammal vän ger ett intryck att man är barnslig. Eller? Ska man tycka synd om Kurt Cobin eller inte? Nej det ska man inte.  Man ska vara glad över hans skulle att han total missar bråket mellan sin fru som nu är änka Courtney Love och hans bandkompis Dave Grohl från Nirvana. Kanske inte är så konstigt att Grohl blir råförbannad när Love stoppade hans ihop satta cd-box med Niravana 2001 och kallade henne för ”snål primadonna” . Då tycker man ju inte att hon ska ”bara-för-att” gå ut med att Dave tydligen tagit pengar av hennes barn. Asså herregud. Visst att man blir ledsen och livet känns åt helvete när ens man går och tar självmord men att sedan slänga ut hela sin aggression på någon oskyldig är lite överdrivet.

Det finns ingen som egentligen har en positiv tanke om Courtney Love. Klart han blir förbannad på henne efter att hon gjort som hon gjort. Han hade en så framgångsrik karriär inom Nirvana som hon sedan sumpande rakt framför ögonen. Men stark som Dave nu faktiskt är har han tagit Foo Fighters upp på banan även om den kanske inte ser riktigt lika ljus ut som förut kämpar han för liv och död. HE KEEP STANDING STROOONG!


VINNAREN STÅR TILLOMED I SKALLBENET
PÅ Courtney Love. En sådan glad liten prick som Dave måste få en mycket otrevlig kommentar för att han ens ska bry sig om idioter.



UNG VS. GAMMAL
Denna uppmärksamhet som alla kändisbrudar vill åt är helt makalös. Lägga ut så mycket energi på någon som är något snyggare än sig själv i Hollywood är som om jag skulle jämföra mig med en elefant.

När en kvinna märkt att hon är ensam tjej i en rollbesättning strålar det om henne när hon insett vilken jävla chans hon har att få varenda kille hon vill ha. Exakt så tänkte nog Gwyneth Paltrow innan hon märkte att Scarlett Johansson skulle gå runt i en kattdräkt och där med skulle få största möjliga uppmärksamhet. Man får även lära sig att man åldras här i livet. Kanske har 37 åring Gwyneth inget att konkurera med mot 25 åriga Scarlett Johansson längre. Det är kanske dags att inse att hon redan haft sitt. Det är inte första gången Johansson slår ut Paltrow när det gäller rollbesättningen så hon borde egentligen fattat detta eftersom Scarlett alltid får rollerna före henne.


BÅDA FÅR PRIS.
Om damerna lugnt och försiktigt skriver ett eget manus där två tjejer ska spela mot varandra kan dom ta varsin roll. En catfajt mellan två attraktiva kvinnor i kattdräkter kommer sälja mycket, speciellt till en manlig upphettsad publik.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0