KVINNA SÖKER MAN

Nu har Karin äntligen dragit tummen ur röven och bestämt sig för att satsa på en fotbollskille till man. Hon har genom sina 18 år pendlat från småknattar till Ted Gärdestad. men nu är det dags för henne att hitta en ny hunkburk. man vet att det inte är lätt i dagens samhälle att få tag på en godisbit utan man måste verkligen kämpa får att ens få den sista biten som är kvar. Därför har hon mamma Jennifer till sin hjälp för att hitta den bästa som kan förknippas med Thomas DiLeva. MEN, vi vill gärna ha förslag från er också. Ni får gärna ge egna förslag så Karin tappar hakan annars så får ni säga en siffra!

1. Kim Källström.
Karins egna favvo, men han duger inte. Hon vet tillomed att han är 29 år. Jag vet att han är oattraktiv!! Fy.



2. Oscar Wendt.
Han kommer ifrån Skövde. Karins syster Elin låg på BB samtidigt som honom. Därför är Karin kär i han för att hon tror han är snygg.




3. Mikael Lustig.
En kille som jag själv tycker är jävligt snygg. En av Sveriges snggaste kanske tillomed. Men Karin får inte röra honom men visst hon kan få drömma. RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTA INTEEE!!



4. Abel Xavier
Karin hoppade nästan i taket är hon såg honom. Hon tycker han är attraktiv och snygg kille och ser ut att må fruktansvärt bra.. Själv ser han ut som en blandning av kebab och bra skägg-bröst.



Sådär alla trogna och känsliga läsare. Ni kanske blir lite överraskade av Karins val. Men det är bara En som får följa henne resten av livet. Karin har svårt att välja, hjälp henne. Dags att rösta!!



Kommentarer
Postat av: malin

jag röstar helt klart på den där xavier ;)

2010-11-17 @ 21:26:18
URL: http://mkjellen.blogg.se/
Postat av: Ponny the broder !

självklart är Karins nye kärlek Abel Xavier :)

lycko dig Karin !

2010-11-18 @ 18:11:16
Postat av: emelie

You are the one you're my number one. Kan det vara enklare Karin, kim är ju fan din livs kärlek. Jag röstar på nr 1 ;D

2010-11-18 @ 21:46:04
URL: http://franssonemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0