ETT OFFER PÅ STURE, ELLER EN JÄVLA TOMTE

Som sagt har vi varit i Stockholm i helgen. Kan säga att det var rätt skönt att bara åka iväg sådär lite spontant med bestämandet på fyllan i torsdags. Men vi åkte hemifrån vid halv fem tiden så jag och Lisa hann och nyktra till lite. Stannade en antal gånge rpå vägen med olika behov och vi kom fram till Stockholm vid halv tio. Då var det inte så mycket annat att göra än att byta om fort som fan, springa ner till seven eleven och köp atunnelbane-kort och tillslut hamnade vi på ute-companiet med mycket om och men. Men vi får tacka huvudstadens boys som inte bryr sig så mycket om pengar. Kommer i limosin och klockan halv tolv är notan redan på 5000 spänn. Själv satt vi mest som fem fån från landet och väntade på att kvällen skulle ta fart. Efter några glas hit och några glas dit så fick vi brådis in på toaletten. Men fanns det någon toalett på utecompaniet? nej. Så vi fick gå ner till Sture-companiet och vilka fick gå in vip? Jo vi, fast mest för att vi skulle på toa såklart men det visste väl inte dom vilka planer vi hade.

Klockan halv fyra sitter vi i lägenheten och äter nudlar med kyckling smak. Somnar glatt till Beas fina stämma.

Lördags morgon. Vaknar och stormar upp ur sängen halv ett. Lagar en god? hotellfrukost med äggrösa, baugette med kall falukorv och thé.. mycket fint. Gör iordning oss lite halvt och sedan går vi in mot stan vid halv tre tiden för en fika. Efter ett antal letanden efter en billig fika mitt i stockholm stannar vi i Kungsträdgården. Fikat var inte ens värd 71 spänn och det började ösregna samtidigt som det var Stockholm wanna be Thailand eller nått. Konstig och dålig musik spelades och deras danser var inte heller speciellt roliga och kolla på. Till o med min pappa skulle dansa och sjunga bättre. När det hade slutat regna och solen tittade fram tog vi oss hemåt. Gick snabbt in på en av alla Stockholm 1000 HM. Vi hade betsämt att inte shoppa men hur gick det? Jag fick nog med mig en kavaj och en topp och några smycken allt. Typiskt mig.

När vi kommer tillbaka till lägenheten är det bara tagga för dagens utgång. På med spotify och hoppa in i duschen en efter en medans resten börjar göra iordning maten. Kl. 21 korkade vi upp och vid halv tolv tänkte vi ta oss mot stan men när man inte är så stadig på benen är det mycket som man ska hinna med. Halv ett sitter vi utanför Stockholm nyöppnade nattklubb Lobby. I helgen var dte invigning så ja, varför inte testa något nytt.. Möter upp Beas kompanioner och vem kommer inte med dom, jo Bobby från mammas-pojkar. Haha, ja så vi går väl inte med honom förbi nattklubbschefén Alexander Pärleros. Gratis inträde och gratid dricka och hade en jävligt rolig kväll.

KOm hem vid fem-halv sex och vi vill bara sova. Men helt plötsligt står det två dudes och tjatar om att våran lägenhet inte var så "fräääääsch" utan rätt äcklig. Visst, bara dra! Men jag somnade rätt gött ändå. Vaknade upp halv ett och då förstod jag var dom menade. Lägenhetern var rätt äcklig. Så det var bara att börja städa och göra iordning. Stack ut på stan och käkade innan vi tog bilen hem med "I´ll do you lika a truck" på högsta volym.

Tack för en toppen helg tjejer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0